Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים :

אני צריך עזרה יש לי כרגע HERTZ HI ENRGEI XL מיקדימה . על מגבר סלסטרה 2300X

אני רוצה להוסיף את המידרינג' הזה http://store.crescendoaudio.com/pwx-8-mid-range/

+טוויטר כזה http://store.crescendoaudio.com/ft1-se/ לטוויטר הזה יש קרוס באתר ב10 דולר http://store.crescendoaudio.com/tweetercrossovers/

עכשיו איך אני משלב בין שני הקומפוננטים אחד אקטיבי אחד פסיבי אני צריך לעבוד אקטיבי עם שניהם ? ואיך אני עושה את זה על מגבר 2 ערוצים מישהו יכול למצוא לי פתרון עם כל המרכיבים שיש לי פה איך לשלב בינהם .

תודה

פורסם

אתה רציני?:lol:

מידריינג נע בדרך כלל בין 4' ל3' ומנגן טווחים בין המידבאס לטוויטר.

זה בגודל של סאב קטן ומנגן טווח עלוב מאוד של באסים (רק עד 76 הרץ לפי מה שרשום).

ובנוסף איפה אתה רוצה להתקין אותו?

חפש מיד בגודל 4-3 נורמלי.

פורסם

עכשיו הבנתי, זה אלמנט ביתי, אבל עדיין מיותר.

אם אתה מחפש ווקאליות אני חושב שspl הוא לא כלכך הכיוון שלך.

בכל מקרה יש לך כבר סט שנחש מאוד חזק.

פשוט נסה להוריד את העוצמה של הסאב.

אם לא לך על מיד נורמלי, אם תיקח את זה אתה מסבך את עצמך פעמיים, גם הורס את האיזון והצליל של הסט עם אלמנט לא קשור ועצום אל מול הרגילים וגם מסבך את עצמך עם ההתקנה.

לדעתי אם אני זוכר נכון יש מיד של הרץ היי אנרג'י מפורסם ביד 2 והוא תפור עלייך.

פורסם

אתה לא מבין אותי ואני לא מבין אותך מצתער . אני רוצה מידרינג' שיגבור על הסאב אני לא רוצה להוריד את העוצמה של הסאב .

בוריס: אני חשבתי על זה אבל למה לעשות את זה שאפשר בפחות כסף בהרבה לקנות טוויטרים ומידרינג' הרבה יותר חזקים ,

פורסם

נראה לי שהבנתי מאיפה הבלבול.

אני אנסה להסביר לך כי כנראה לא הבנת על מה אתה מדבר.

יש מיד-באס (מה שיש לך)

יש מיד-ריינג' (מה ששמת בלינק הוא מיד פשוט ענק כנראה כי הוא ביתי וזה לא מה שאתה חושב שזה שמוסף בסטים 3 חלקים על מנת להקטין את טווח התדרים שכל רמקול מנגן (בסט 2 חלקים הטוויטר והמידבאס פשוט מגנים טווח רחב יותר וככה זה פחות מדוייק ואיכותי).

וכמובן הטוויטר.

אם כבר אתה הולך על 8 תחפש וופר שגם ירד נמוך, מה שאתה פרסמת פה הוא מידרייינג' מגודל שלא יורד נמוך יותר מאלמנט בגודל 6.5 רגיל.

פורסם

רשמת שיש לך רק מגבר 2 ערוצים, איך בדיוק אתה רוצה לעבוד אקטיבי? ר״ד שתומך יש לך? לפי דעתי תקנה עוד סט וסגור עניין. אופציה נוספת היא להוסיף 6x9 או סט נוסף בדלתות מאחורה

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס יש לי קלאריון CZ500 . עם לא שמת לב במחיר של עוד סט כמו שלי אני יכול לקנות הרבה זוגות רמקולים כאלה וטוויטרים. רמקול שירד נמוך אחד כבר יש לי .אני יותר צריך מידרינג' שישמע חזק וזהו . אני לא יקנה 6.9 כי העיקרון של 6.9 הוא להוציא באסים ומה אני צריך את זה יש לי באס חזק שגובר על הרמקולים שלי .

פורסם

מור, זה לא מיד ריינג׳ רגיל וגם לא אלמנט ביתי.

הסיבה שהגדירו אותו מידריינג׳ זה בגלל שהוא לא יורד לאיזור המידבאס בשביל דרייבר בכזה גודל, 8 אינצ׳ יורד לינארי על לכ68 הרץ.

זה נחשב ציוד פרו, הזמנתי רביעיה כאלה בגודל 6.5״ ומכל הביקורות ששמעתיאמור להיות להם עוצמה רבה.

כבר בסברתי לנדב, בשביל מעבר לארטיבי דרוש עוד זוג ערוצים.

• תוכן חדש...