Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ברשותי בורה שנת 2001 נהרסה לי ההברגה של הבורג (לא הבורז אלא ההברגה שלו) לאחר החלפת שמן, ועכשיו כשאני סוגר את הבורג הוא רופף ויש נזילה..מה אפשר לעשות בעניין? תודה

פורסם

הברזה חדשה לקלטר עבור בורג עם תבריג בקוטר גדול יותר.

במידה ולא מורידים קלטר שמן, צריך לוודא בסיום ההברזה שאין גרדים בקלטר.

רענן

פורסם

כמו שרשם רענן, צריך לעשות הברזה יותר גדולה ולשים בורג יותר גדול. או שאפשר לעשות הליקוייל בפנים ואז אפשר להשתמש באותו בורג חדש כמו ממקודם. מומלץ לפרק את הקרטר ולעשות את ההברזה כאשר הוא לא מורכב על המנוע. ישנם מוסכים שמסוגלים או שמתעקשים לעשות את זה כאשר הקרטר מחובר למנוע. אותי זה קצת מפחיד. לצערי הרב קרה לי אותו הדבר בפיאסטה אחת. רציתי להזמין מאנגליה קרטר תחליפי חדש בשקית. ישנה רק בעיה אחת, משום מה כל המוכרים מסרבים לשלוח לישראל. בארץ אין למצוא כזה דבר או שהוא עולה מחיר לא פרופרציונלי ביחס למחיר הרכב שבקושי מגיע לכמה אלפים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא מומלץ בכלל לבצע אטימה בעזרת סיליקון או כול חומר אטימה אחר.

יש בעלי מקצוע שעוסקים בתיקון קרטרים.

קיימת אפשרות לרכוש קרטר חדש שווה ערך למקורי (לא סיני) במחיר נוח.

פנה אל חבר הפורום מוסך רון לשם בירור עלויות.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל מוסך רציני מחזיק סט לתיקון הברגות באגן השמן, ישנם סטים של בורג אוברסייז, ישנם helicoil ו timesert ואז אתה נשאר עם הבורג במידה המקורית.

רק במקרים חריגים צריך להגיע להחלפה של כל האגן.

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו אתה יכול לבצע הברגה כולל בורג מיוחד ב 200 שח לפני מעמ .

כאשר השמן שלך חוזר למנוע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...