Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי אמין וזול עד 35000

maiik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מבקש המלצה על רכב משפחתי, זוג+1, זול ואמין עם כמה שפחות תקלות.

עיקר הנסיעה ברכב היא נסיעה לעבודה בכביש בינעירוני כל יום בערך 70 ק"מ כך שלא כל כך אכפת לי כמה דלק הוא "אוכל" בתוך העיר.

המליצו לי על 2 רכבים:

יונדאי אקסנט 1600 שנת 2007 ....... (1400 לא זול מבחינת דלק וגם לא מומלץ בכל מיני חו"ד באינטרנט)

מיצובישי לנסר קלאסיק שנת 2007.

מה דעתכם על שני הרכבים האלה ?

אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע...

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנסר קלאסיק הרבה יותר אוטו לעומת האקסנט שהיא משעממת יחסית.

ושים לב ב-35000 ש"ח אתה יכול להתקדם לשנתון גבוה יותר אקסנט 2007 אפשר למצוא בין 20000 ל-25000 טובות ויפות כנ"ל גם לנסר.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתה לי לנסר 2007 הדגם המאובזר ובתור רווק מאוד נהניתי ממנה, נסעתי איתה בערך כחמישים אלף ק"מ בקצת יותר משנה ולא היו תקלות. קצת כבדה, אבל כל רכב ב5000 סל"ד נוסע מהר:lol:. צריכה ממוצעת של 1\10.

לטעמי היונדאי מאוד ספרטנית ומכוערת בשנתונים האלה, מה גם שהלאנסר באה בדיוק אחרי אקסנט "פמילי" 2005 , שזללה 1\8 (רגל כבדה) , ולא הייתה נוחה בכלל. מה שכן היא הייתה יותר זריזה מהלאנסר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי,מאזדה 3 תהיה טובה משתי האופציות הקודמות שהוזכרו-ניתן להשיג 2005-7 בתקציב הזה.

סה"כ רכב עם תחזוקה לא יקרה בכללי- אין טיימינג,לא מחליפים שמן גיר.

האקסנט לא חסכונית מידי,הרכב עם מנוע 1400 לא הכי חסכוני ו1600 הוא מטחנת דלק.

המיצובישי גם היא לא חסכונית בדלק.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, גם המאזדה לא הכי חסכונית, גם הלנסר לא, ובטח שלא היונדאי.

בתקציב הזה אם במשפחתית מדובר הייתי הולך על רנו מגאן, אם כי יש מי שירשום כאן שאמינות זה לא הצד החזק שלה, למרות שדי תלוי על מה נופלים, יש לנו אחת כזו לאחד החברים וכבר 3 שנים 100,000 ק"מ ללא תקלות מיוחדות.

מה שכן הכי הרבה נראה לי מתאים זה קורולה, בתקציב הזה נכנסת מודל 2003, חסכונית, אמינה, ללא תקלות.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת נוחות נסיעה, איבזור פנימי מרווח פנים וכו׳ המאזדה 3 והלנסר יהיו ללא ספק מעל ההאקסנט.

הלנסר ידועה כזוללת דלק למרות שגם למאזדה 3 לא חסר,

המאזדה אמינה מאוד מנסיון, לגבי הלנסר אני פחות יודע,

מביניהן אני הייתי בוחר במאזדה בכל אופן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים...

ל onimrod מקבל את הדעה שלך לגבי הלנסר אבל לגבי המחירים נראה לי שאתה קצת נסחף... יכול להיות שאפשר למצוא במחירים האלה אבל הם בטוח עם קילומטרז גבוה או פגיעות ברכב...

לST מעניין אותי לדעת באיזה יונדאי נסעת 1400 או 1600?? זה שהיונדאי מכוערת לא כל כך מעניין אותי.

ל colauti אתה אומר שהיונדאי לא חסכוני בדלק וממליץ על מאזדה 3??? הרי המזדה 3 היא האמא של השתייני דלק.

היה לך נינסיון עם היונדאי או שזה רק משמועות?

היתה לי התלבטות על קורלה 2002-3 אבל לדעתי אני משלם הרבה על המותג ומקבל ושנתון הרבה יותר נמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב ניתן למצוא רנו מגאן 2008 שתהיה חסכונית, בטיחותית ומאובזרת יותר מכל הרכבים שציינת בשרשור. עם תוספת קטנה ניתן לרכוש אחת ממודל 2009 שיצאה ממש לאחרונה ממסגרת האחריות היבואן. מיותר לציין שכאשר קונים רכב מטרייד אין או מחברת ליסינג, מקבלים שנה אחריות. השקט הנפשי הזה שווה לא מעט כסף.

במידה וקיים פחד מצרפתיות, הייתי פונה לכיוון הלנסר 2007-2008, שסובלת משוק חלש אך מהווה תמורה מעולה לכסף בתקציב הזה. בוודאי עדיפה על קורולה 2003 בכל מובן, לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לST מעניין אותי לדעת באיזה יונדאי נסעת 1400 או 1600?? זה שהיונדאי מכוערת לא כל כך מעניין אותי.

הוא מדבר על האקסנט פמילי 2005, 1500 סמ״ק ולא על השינוי צורה שאתה מדבר עליו שבה בגרסאות 1.4 ו-1.6

אני לא יודע מה שמעת על האקסנט 1.4 אבל מניסיון הוא רכב נהדר ונראה שהוא מתאים בשבילך מאוד.

עוד אופציה שאתה יכול לבדוק היא ניסן נוט, צריכת דלק טובה בהרבה משל האחרות שבחרת, אמינה ונוחה.

כנראה שהאופציה הנ״ל תהיה מעט יקרה יותר או ליסינג בתקציב המדובר פלוס מינוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...