Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

suzuki sx4 outdoor - (יעוץ ברכישת רכב חדש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בחברת סוזוקי סניף חיפה וקניתי suzuki sx4 outdoor חדש 2012 בצבע שחור מטלי.

אני מציג בפניכם את הנתונים מהחוזה ואשמח לדעת מה אתם חושבים או מה אפשר לשפר.

( שילמתי רק מקדמה לבינתיים אז ככה שהכל ניתן לשינוי)

suzuki sx4 outdoor

דגם gla

מחיר הרכב אחרי כל ההנחות האפשריות שהצלחתי להוציא -91,444 לפני מע"מ.

אביזרים ושיפורים :

אביזרי רישוי- 400.00

גלאי חנייה+ צג+סגירת 4 חלונות+קודן- 1,490.00

סט חלונות חשמל אחוריים (שליטה בקונסולת בלדב)- 1.230.00

מערת מולטימדיה 4,439.00

Necvox HQ4: divix.sd.bt.gps

מצלמת רוורס מתנה

הכול כולל הכל (כולל אגרת רישוי ומע"מ) 105,104.20

אשמח לתגובות על המחירים, רמת הכדאיות, המערכת מולטימדיה שנתנו לי, התוספות וכו...

דגם glx עולה 109,000 ש"ח והוא לא שווה את המחיר שלו. מה שהוא מציע זה רק חלונות חשמל בקרת מיזוג ממוחשבת וגלגלי מגנזיום ככה שהעדפת לאבזר את הרכב עפ"י מוצרים שיענו לצרכיי.

תודה מראש.

פורסם

מסקרן אותי מה גרם לך לבחור דווקא ברכב הזה כשיש כל כך הרבה אלטרנטיבות בשוק.

הצורה שלו מאוד מוזרה ולא יפה כלל (לטעמי לפחות)

ובבקשה אל תגיד לי שגם אתה חושב שמדובר ב״ג׳יפון״

פורסם

אני הייתי מוותר על מערכת המולטימדיה. אני לא מכיר את זאת ספציפית אבל בדרך כלל המערכות שהיבואנים שמים בהתקנה מקומית לא שוות את הכסף והן די בינוניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בחרתי את הדגם בגלל שבתקציב הנוכחי שלי זה זה הרכב הכי גדול והכי קרוב מבחינת החזות שלו לג׳יפון.

הבנתי כשאתה לא ממש מקבל את זה שהוא מזכיר את הג׳יפון אבל מבחינת חזות הוא ממש אבל ממש קרוב לזה .

דברים שביאסו אותי בו זה המשולשים המוזרים מקדימה, המראה פנים הבסיסי ביותר שלו שבגללו אבזרתי אותו קצת מכל מיני מערכות וכמובן הבאגז׳ המאוד קטן אך זה המקסימום לדעתי שאני יכול לקבל בתקציב הזה.

אשמח לעוד הצעות של רכבים המשתווים לגובה שלו במחיר הזה פלוס מינוס.

וכמובן מה אתם חושבים על המערכת לעשות אותה בחוץ או דרך הסוכנות ?

על כל מקרה ראיתי את הספייס ורסו של טויוטה וממש לא אהבתי את הצורה וכמובן כמו רוב הלקוחות את היחס.

רכבים שאני רוצה לראות זה דהייטסו טריוס, וסקודה יאטי.

בהתחלה חשבתי לקחת את דגם הi35 חדש דרך ליסינג פרטי אבל התבאסתי שהרכב יהיה רשום כיד שנייה מחברת ליסינג בעוד שאני משלם על רכב חדש. וכמובן תמיד רציתי רכב 5 דלתות.

פורסם

1. אם לא חל לאחרונה שינוי הרי של-GLX עוד פונקציה אחת שלדעתי היא משמעותית מאוד - מפתח קרבה. עד שלא היה ךח מפתח כזה לא ידעתי כמה הוא נוח.

2. מדוע לא תקנה את דגם 4 הדלתות? אמנם מבחינת העיצוב ה-HB יותר נאה, אבל בכמה משפחתיות תמצא תא מטען של למעלה מ-500 לליטר?

3. GalMe - יש לרכב הרבה תכונות הרבה יותר חשובות ממראה חיצוני, לפחות בעיני חלק מהקהל. מבחינת פונקציונאליות ונוחיות, ובמיוחד מבחינת יחס עלות\תמורה ה-SX4 הוא מהבחירות היותר טובות שיש. אז אם אתה מהטיפוסים שכל בוקר מלטפים את המכונית על חשבון הנשיקה לאשה - חפש לך איזה רכב מעוצב, אבל אם מה שחשוב לך הוא רכב שיקח אותך באמינות ונוחיות למחוז חפצך ה-SX4 הוא מהבחירות היותר טובות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בחרתי את הדגם בגלל שבתקציב הנוכחי שלי זה זה הרכב הכי גדול והכי קרוב מבחינת החזות שלו לג׳יפון.

הבנתי כשאתה לא ממש מקבל את זה שהוא מזכיר את הג׳יפון אבל מבחינת חזות הוא ממש אבל ממש קרוב לזה .

דברים שביאסו אותי בו זה המשולשים המוזרים מקדימה, המראה פנים הבסיסי ביותר שלו שבגללו אבזרתי אותו קצת מכל מיני מערכות וכמובן הבאגז׳ המאוד קטן אך זה המקסימום לדעתי שאני יכול לקבל בתקציב הזה.

אשמח לעוד הצעות של רכבים המשתווים לגובה שלו במחיר הזה פלוס מינוס.

וכמובן מה אתם חושבים על המערכת לעשות אותה בחוץ או דרך הסוכנות ?

על כל מקרה ראיתי את הספייס ורסו של טויוטה וממש לא אהבתי את הצורה וכמובן כמו רוב הלקוחות את היחס.

רכבים שאני רוצה לראות זה דהייטסו טריוס, וסקודה יאטי.

בהתחלה חשבתי לקחת את דגם הi35 חדש דרך ליסינג פרטי אבל התבאסתי שהרכב יהיה רשום כיד שנייה מחברת ליסינג בעוד שאני משלם על רכב חדש. וכמובן תמיד רציתי רכב 5 דלתות.

אני לא חושב שאתה יכול בכלל להשוות בין הרכב שבחרת לבין הייטי. זו רמה אחרת לחלוטין, לצערך, גם במחיר. שווה לך ללכת לראות לפני שיהיה מאוחר מידי

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

• תוכן חדש...