Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה?

קרתה לי היום תאונה קטנה ורציתי לשאול כמה דברים..

אז ככה, חניתי בחניית עפר גדולה ליד מכללה שבה אני לומד, החניה בנויה ככה שיש כביש עפר צר (לא ארוך) שמוביל אליה,

החניה מחולקת ל-2 ככה שאפשר לפנות שמאלה לחלק הקטן שלה או להמשיך ישר לחלק הגדול.

החניי היא חניית עפר לא מסודרת ככה שכל כניסה היא גם יציאה ממנה..

בכל מקרה, אני חניתי בחלק הקטן שלה (שיותר קרוב ליציאה אל הכביש עפר שמוביל אל החניה).

כשבאתי לצאת ימינה לכביש העפר הסתכלתי שמאלה כדי לראות ששום רכב לא יוצא באותו זמן ובאותו רגע "הופיע" פתאום רכב מהימין שלי, לא הספקתי לעצור ונכנסתי בו, לא במהירות גבוהה, לו התעקם קצת הפח בין הדלת לטמבון (מצורפת תמונה) ולי נשברה המנורה הקדמית השמאלית.

השאלות שלי הן:

1. מי אשם פה?

2. האם עיקום הפח מצדיק הפעלת ביטוח?

3. לא אמרתי או חתמתי לו שאני הוא האשם זה רק הרושם שנוצר כי באמת שלא היה לי מושג מי אשם פה..

מה אתם הייתם עושים?

בתמונה: אני הרכב הלבן והוא האדום, באתי לפנות ימינה, הסתכלתי שמאלה שאין רכבים והוא פתאום הופיע, לא הספקתי לבלום ונכנסתי בו.

תודה :)

תמונה.jpg

01 copy.jpg

פורסם

אחלה, מה איתך?

אם הבנתי נכון, ואתה זה שיצאת מחנייה, וניסית להשתלב בתוך נתיב נסיעה, אז אתה הוא האשם. אני משער שהתעמקת עם מבטך שמאלה, תוך כדי שאתה גולש לתוך הכביש, להבא עצור, תן שני מבטים זריזים, ואז רק תתחיל לגלוש, ועדיין להסתכל לשני הכיוונים, גם אם אתה פונה ימינה.

שאלה: האם אתה גלשת לתוך הנתיב שלו, או שהוא היה בתוך הנתיב שאליו רצית להשתלב? זאת אומרת היכן קרתה התאונה, ביחס לקו הלא רצוף שמפריד בין כיווני הנסיעה?

1. כמו שציינתי, לדעתי אתה, אם כי אולי יש לו אשמה תורמת, יהיה קשה להוכיח.

2. אולי כן, ואולי לא, צריך לדעת מה עלות התיקונים, איש לא ידע זאת באינטרנט.

3. הייתי אומר לחברת/סוכן הביטוח שלי את האמת, ושהיא תנחה אותי, בשביל זה אני משלם לה כסף. לך תדע, אולי אתה לא אשם ב100%, והנזק לא יתברר ככזה גדול.

בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התגובה,

בקשר לשאלתך, יש רק נתיב אחד, כמו שאמרתי זה כביש עפר שגם יוצאים וגם נכנסים ממנו..

פורסם

השתלבת לכביש ולא נתת זכות קדימה לרכב שבא מימין. מצטרף לדעתו של ניקו פ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נראה באמת שהאשמה לתאונה היא בעיקר שלך מפני שהרכב השני היה בתנועה ישרה ואתה נכנסת לנתיב הנסיעה שלו.

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

אתה אשם

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

• תוכן חדש...