Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד לקרוא את הסקירה הזאת ואת הסקירה הקודמת שכתבת, מורגש שאתה נהנה מהרכב עצמו וזה לא דבר מובן מאליו, אפילו ברכבים יקרים יותר ו/או שנחשבים טובים יותר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

תודה על הסקירה העניינית.

כמה עולה החלפת קלאץ' ברובוטית?

ידועות מחלות ברובוט עצמו במודל הזה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי לשאלתך- כפי שציינתי ב120K בפנדה הרובוטית שלנו אכן החלפנו קלאץ.

מצאתי את המסמך המכיל את פירוט העבודה.

שימו לב שיש שם עוד דברים שנעשו בלי קשר, אבל מצויין גם המחיר של קלאץ' לפנדה רובוטית.

לא חושב שהבראבו צריכה להיות שונה בצורה קיצונית, על פניו נראה מחיר סביר.

offerx.jpg

מדובר במוסך מורשה פיאט, אולי במוסך לא מורשה אפשר לבצע את הטיפול במחיר זול יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
איתי לשאלתך- כפי שציינתי ב120K בפנדה הרובוטית שלנו אכן החלפנו קלאץ.

מצאתי את המסמך המכיל את פירוט העבודה.

שימו לב שיש שם עוד דברים שנעשו בלי קשר, אבל מצויין גם המחיר של קלאץ' לפנדה רובוטית.

לא חושב שהבראבו צריכה להיות שונה בצורה קיצונית, על פניו נראה מחיר סביר.

offerx.jpg

מדובר במוסך מורשה פיאט, אולי במוסך לא מורשה אפשר לבצע את הטיפול במחיר זול יותר.

תשמע המחירים לא בשמיים בכלל לטיפול ותיקון בסדר גודל כזה .

והרי את מקודשת לי ברינג זה כדת איגוד המוסכים... :sissies:

• אחראי פורום
פורסם

פרקש, תודה רבה על העלאת הקובץ.

בהחלט מחירים סבירים. מנסה לדלות כל פרט על תחזוקת בראבו רובוטית, לקראת קנייה אפשרית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
פרקש, תודה רבה על העלאת הקובץ.

בהחלט מחירים סבירים. מנסה לדלות כל פרט על תחזוקת בראבו רובוטית, לקראת קנייה אפשרית.

אם אתה מחפש אחת משומשת, שלח לי הודעה פרטית נראה מה הולך.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

איתיי, טלפן למרכזי, בקש את דוד, אמור לו שאתה רוצה בראבו אך חושש מתוך הכרות מסוימת עם עלויות רובוט, משאבה ושאר מציאות ב147[לא שלך שהיא ידנית] ושאל סביבת מחיר פלוס הערכת מחיר עבודה. המכוניות די צעירות כך שלא בטוח שידע לזרוק בשליפה, אך בכל זאת. ניתן לשאול גם את סודאי.

פורסם

עלי לציין שעד היום ובעצם עד 120k כל הטיפולים הם חינם .{ חלק מהעסקה שקיבלנו ברכישת הרכב} בעצם יצא לנו לשלם רק בעבור טיפולי בלמים שם המחיר היה דיי סביר כאשר התעקשתי רק על חלקים אורגינליים חדשים . שאלתי על רגל אחת בנוגע לעלות החלפת הקלאץ ונאמר לי שמדובר בעלות דומה להחלפה קלאץ ברכב ידני ובכל מקרה בתהליך זול משמעותית מהחלפת מצמדים בתיבה כפולת מצמדים .

עד כמה שזכור לי התיבה בבראבו שונה מהתיבה שהיתה מותקנת באלפות ומאחר והבראבו לא משווקת כאן הרבה זמן יש סיכוי שעדין לא ניתקלו כאן בהחלפות יקרות שאינן מכוסות תחת האחריות . מאז כתיבת שורות הסיכום בתחילת שרשור זה ועד עכשיו הרכב שלי כבר עם 100k על השעון נראה שהכל בסדר ואני מאמין שאם תיהיה איזו בעיה אני יתקל בה כי בכל זאת הרכב שלי נוסע המון , תמיד עם מזגן בכל תוואי דרך קיים בארץ ואם הכביש מפותל זה לרוב גם בקצב שמשאיר חיוך על הפנים עם החלפות הילוכים די אגרסיביות .

גם ההתנהלות שנרשמה כאן לגבי כיבוי מזגן בפקקים כדי לגרום לרכב לעבוד חלק יותר נשמע לי מוזר , אני בכל אופן לא נוהג ככה וככל שמדובר בנהיגה שהיא לא על המגבלות מבחינת תאוצה או בלימה בתפעול נכון הגיר לא חובט ועובד חלק.

אני מודה שאני מאוד נהנה מהרכב בעיקר מאלו שמזלזלים בו ...אני חושב שמערכת אוטו פגעה בול שסיכמה את הביקורת על הבראבו כליסינג gti:-)

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

בתור בעלים של פיאט פונטו 2004 עם התיבה הרובוטית אני חייב לציין שהיא באמת אמינה

למרות כל סיפורי הזוועה , וחסכונית בטירוף .

ואיכות ההרכבה של הפיאט פונטו הזאת מ2004 הרבה יותר טובה מאיכות ההרכבה של הרבה מכוניות חדשות כיום .

פורסם

פיאט עובדים קשה על אמינות ואיכות הבניה מזה מספר שנים. יש דיווחים על מגמת שיפור, זה אמנם לא הציל את המוניטין והמכירות של הבראבו, אבל אולי זה יחלחל לדודג' דארט שאמור (וחייב) להיות הדבר הגדול הבא של פיאט-קרייזלר ובנתיים סובל ממכירות איטיות.

בנוסף, אין עדיין מספיק נתונים לגבי ה-TCT החדש (שמותקן גם בדארט) ואני מקווה שפיאט הבינו שהתיבה חייבת להיות אמינה וזולה יותר לתחזוקה מה-DSG7, לא רק בגלל שככה צריך להיות, אלא גם בגלל שבוחנים אותם תחת זכוכית מגדלת בכל עניין האמינות.

המוניטין של פיאט כל כך גרוע שישר מתנפלים וחוגגים על כל תקלה קטנה. אני תמיד צוחק שכבר עברנו ביחד 3000 ק"מ מאז הקניה (ו-65KKM סך הכל) וטרם פרצה דליקה (סיפורי זוועה על פונטו דור ראשון), טרם הופיעה חלודה מסביב לדלתות וברצפה (סיפורי זוועה על פיאט ריטמו, בנות דורה וקודמותיה), טרם הופיעו תקלות חשמליות איומות ואבזור משוכלל ויקר שהתפגר (פיאט טיפו) והמנוע עדיין עובד (סיפורי זוועה על כל הפיאטים מכל הדורות וכמעט תמיד תוצר של טיפול לקוי).

הרכב אמנם העביר סדרת חינוך מייסרת עם בעיית מצמד את הבעלים הקודם שאני מאוד מקווה שתוקן סופית, אבל אצל מי אין מדי פעם תקלות מעצבנות אף יותר (בוצה במנוע הקורולה, גיר ב-BMW שנשרף בלחיצה על גז בניוטרל, DSG7 בעייתי ויקר להחריד לתיקון, מנוע TSI-160 עם תוחלת חיים של זבוב ועוד רשימה אין סופית)?

פורסם

גם אני נוהג בפיאט. למעשה יש לי פיאט פונטו ספייס 16 שסתומים עם 80 כוח סוס.

גם אותי שואלים איזה מנוע יש לי כי היא מאיצה לא רע.

איכות הפלסטיקים טובה/טובה מאוד כי ברכבים אחרים כמו פולו, אני רואה ששם הכל התפרק ממזמן.

בכל אופן, לא קניתי גרנדה פונטו רק בגלל הגיר הרובוטי.

שימו לב שכולכם אומרים "להתרגל". לא נוח ולא מתאים לי להתרגל לגיר הרובוטי עם הקלץ' היחיד.

אם היו לפיאטים 2 קלצ'ים אז הייתי מתקדם מהספייס שלי...

אבל בספייס שלי יש גיר רציף (הרבה יותר חלק מאוטומטי!).

אם לבראבו/גרנדה היה גיר רציף/אוטומטי/2 קלצ'ים, הייתי קונה.

נהגתי בקורולה עם הגיר הרובוטי למשך שנה. לגיר הזה אני לא חוזר!

• תוכן חדש...