Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאט בראבה מודל 2000 אוטומט. האוטו נוסע רק בתוך העיר, התוצאה הראשונה היתה 7.8 השניה 6.9 והשלישית 7.6 (1 ליטר ל100 ק''מ). התוצאות האלו נורמליות ? מה לעשות כדי להקטין את צריכת הדלק ?

תודה מראש

(לפני כל טסט אני מוסיף תוסף דלק)

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

פורסם

באותו רכב עם גיר ידני וללא מזגן בנסיעה משולבת הגעתי ל-1:10.

 

עם הרכב שלך אוטומט נסיעה בעיר ועם מזגן(?) אפשרי להגיע לנתונים שלך, אולם, רכבים בשנים האלו מצב הרכב משחק פרמטר עיקרי בתפקוד הרכב וצריכת הדלק.

זה נכון

פורסם

נסיעה בלי מזגן ורק בתוך העיר... מצב האוטו מצויין אין שום בעיות, תקלות, טיפולים בזמן... האוטו עבר 94000 ק''מ

CAR: HONDA CIVIC HATCHBACK SPORT 1.5T STAGE 1

×
×
  • תוכן חדש...