Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נתקלתי בבעיה עם הפיאט שלי, לי אין חיבור USB במערכת המקורית,

אלא שמצאתי התקן אשר ניתן לחבר אליו USB, AUX וכדומה והוא מתחבר לכל מערכת רכב מקורית.

לפי מה שאני ראיתי הוא עולה כ100 דולר אך בקניה משותפת ניתן לרכוש אותו סביב ה50-60$

האם יש מעוניינים?

נ.ב ההתקן מתאים לכל מערכת מקורית בסך הכל מזמינים כבל שונה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעיקרון מחפש דבר כזה. ממה שהתרשמתי, המחירים ירדו לאחרונה ובאיביי ניתן להשיג התקן כזה בסביבות 70 דולר כולל משלוח (מתאים למזדה).

Alfa-Romeo 159 2.2 Selespeed Classico + SR 2011

פורסם

אתה מדבר על :

צד אחד של aux והצד השני usb נקבה?

או צד אחד aux והצד השני usb זכר?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אלון,

מדובר על התקן אשר צד אחד מתחבר למערכת (בחלקה האחורי) ולהתקן אתה יכול לחבר AUX, MP3, USB, טלפון ניייד וכרטיסי זכרון.

גיא, אם נמצא כמות מספקת של אנשים נוכל להגמיש את המחיר בעוד 20 דולר כולל משלוח.

פורסם
אלון,

מדובר על התקן אשר צד אחד מתחבר למערכת (בחלקה האחורי) ולהתקן אתה יכול לחבר AUX, MP3, USB, טלפון ניייד וכרטיסי זכרון.

גיא, אם נמצא כמות מספקת של אנשים נוכל להגמיש את המחיר בעוד 20 דולר כולל משלוח.

יש לך קישור על מה מדובר?

יכול להיות שאנחנו מדברים על אותו דבר אבל בשפה שונה (אם זה מה שאני מתכוון אז גם אני מעוניין ).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

אני קניתי מאותו מוכר , את החיבור aux usb

רק לסוזוקי סוויפט

יש צורך רק לבדוק שהמתאם מאחורה אכן מתאים למערכת המובנת

וזה עובד מעולה

קשה באימונים קל בים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש גם כן, האם רלוונטי?

אני צריך לסוזוקי סוויפט 2007 - האם זה המוצר דרך הספק שלכם?

ebay . com/itm/USB-SD-SDHC-MP3-CD-Changer-AUX-In-Adapter-Radio-14pin-Suzuki-Swift-2006-/110920326884

פורסם

תקנה מוטורולה TK30 - גם דיבורית בלוטות, גם נגן דרך הבלוטות וגם מנגן שירים מ-USB.

אפשר לרכוש את זה ב-80 דולר כולל משלוח לארץ ב-איביי.

משה

פורסם

משה, הTK30 עולה 100$ כולל משלוח ממה שראיתי בEBAY.. ואיפה ראיתה דגם 14 פינים כמו שמתחבר למערכת של הספוויפט החדשה? - לא רשום שם אם זה תואם ואיך מחברים, זה נראה שצריך גם ללכת להתקין אותו אצל מתקין מקצועי שיש לו מתאמים וכו' , אין לו כניסה לכרטיס זיכרון שבאפשרותו אפשר להריץ שירים דרך ההגה\המערכת של האוטו..

מה שכן הדיבורית ממש טובה, זה מפתה.

הצלחתי למצוא את הYATOUR USB SD AUX MP3 Player Interface שדיברנו עליו ב62 דולר כולל הובלה לארץ ישירות מהספק, למי שרוצה שיפנה אליו דרך המייל: yatourcarkits @ gmail . com

תשלום דרך המייל.

וזה האתר לבחירת המודל:

yatourcarkits .com /suzuki-pacrseries-autoradio-usb-sd-aux-mp3-interface-p-152.html

• תוכן חדש...