Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ruben sandwich ויסלחו לי שומרי הכשרות.

הרכיבים: פרוסות בשר בקר כבוש, כרוב חמוץ, גבינה צהובה, רוטב מיונז ("רוסי" או "אלף האיים") או חרדל על פרוסות לחם שיפון.

הגירסה הכשרה לא כוללת את הגבינה, כמובן.

בירה טובה ליד, לא לשכוח לקבוע תור אצל הקרדיולוג.

300px-Katz%27s_Deli_-_Lunch.jpg

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רובן הוא בהחלט אחד הכוכבים.

רק תיקון קטן - אין גירסה כשרה לרובן. הוצאת את הגבינה -> הוצאת את הרובן מהרובן.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

יש לו גם גרסה "נשית" בשם רייצ'ל עם פסטרמה במקום הקורנביף וקולסלו במקום הכרוב החמוץ.

בעניין הכשרות הרבה דליקטסן בניו יורק לא יסכימו איתך.

פורסם

בשר חתוך נכון צלוי כדקה, צדר אמריקאית ובצל מטוגן (במה שנשאר במחבת הסטייק)

שלשת אלו הולכים בתוך לא משנה איזה לחם

זה נקרא Philly sandwich

ושום דבר לא מנצח את זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזבו שטויות.

סנדביץ של אמא. לא משנה מה בפנים. הכול הטוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ממרח פסטו שאתה מכין מהבזיליקום שגדל בבית.

אם יש לך את הזמן והאנרגיה להכין בבית גם איזה רוסטביף ורדרד,

חבל"ז.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם,עכשיו אחרי שהעליתי לכם את מפלס התאבון,בבקשה לשגר מתכונים לסנדוויץ מושלם,גם ביתי וגם מקומות מומלצים ברחבי הארץ,..ו........נתניייתים גם ״פריקסה״ ניקרא סנדוויץ

פורסם

קח טחינה, מיונז, פסטו וסחוג אדום.

בערך כפית טחינה, 2 כפיות מיונז, כפית פסטו וחצי כפית סחוג אדום.

תסחוט לימון טרי לתוך זה ותערבב....

תמרח את זה בתוך הסנדוויץ ואתה מאושר בוודאות.

אפשר להוסיף בצל קצוץ ושום לפי הטעם כמובן :)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ולתואר הסנדויץ' המוזר של היום: כריך מטיאס ושמנת

2 פרוסות לחם כפרי רך

למרוח את שני הצדדים בשכבה נדיבה של שמנת חמוצה (15% או יותר)

2-3 פילה מטיאס בשמן (לא חתוך אלא פילטים שלמים - בד"כ באים בצבע ורוד)

בצל ירוק \ עירית \ שומית - תלוי עם כמה אנשים אתם צריכים לדבר אח"כ):shock:

למתקדמים - שמיר

בתיאבון :yum:

פורסם

לא מוזר, סתם מזרח אירופאי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מיונז עם סחוג ירוק משדרג לי כמעט כל סנדוויץ.

וגם כריך שאני מאד אוהב:

לחם אחיד טרי (שתי פרוסות עבות), חמאה, סחוג ירוק, פרוסות דקיקות של עגבניה וטונה.

בתאבון

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
תודה לכולם,עכשיו אחרי שהעליתי לכם את מפלס התאבון,בבקשה לשגר מתכונים לסנדוויץ מושלם,גם ביתי וגם מקומות מומלצים ברחבי הארץ,..ו........נתניייתים גם ״פריקסה״ ניקרא סנדוויץ

כנתנייתי פריקסה תמיד הייתי אוהב. היום, אני פשוט לא מסוגל לאכול את הלחמניה ספוגת השמן הזו, כנראה שהבעיה אצלי. בכללי אני משתדל להימנע מג'אנק, אבל אם יש משהו שאני לא מוותר עליו זו מנה טובה של פלאפל מוסא, מי שמבקר בנתניה, ממליץ.

בקשר לסנדוויצ'ים, אפשר לעשות כמעט מכל ארוחת צהריים סנדוויץ'.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למי שיש כוח להשקיע קצת:

מחבת עם קצת שמן זית.

מטגנים בצל.

מוסיפים רוסטביף/כתף בקר/קורנביף או כל משהו אחר שאוהבים, ומקפיצים.

בינתיים לוקחים ג'בטה, משחימים את החלק הפנימי מעט. מורחים לפי מה שאוהבים: פסטו, מיונז, חריף, חרדל, הכל הולך.

קצת עגבניות, קצת מלפפון חמוץ, אפשר אפילו קצת זיתים (קלמטה הולך פה טוב), ואת הבשר עם הבצל. מי שרוצה, זה הזמן להוסיף כמה פרוסות גבינה צהובה טובה (אמנטל הולכת פה טוב).

מברישים את הג'בטה מבחוץ עם תערובת שמן זית, שום ועשבי תיבול. מכניסים הכל לטוסטר כשהג'בטה פתוחה לכמה דקות.

התענוג מובטח.

פורסם

עכשיו בלת"מ: מחפש רעיון מקורי סנדביץ שמתאים להכנה בשעה 04:30 ומתאים לאכילה כעבור 3 שעות, לאחר אימון כושר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
למי שיש כוח להשקיע קצת:

מחבת עם קצת שמן זית.

מטגנים בצל.

מוסיפים רוסטביף/כתף בקר/קורנביף או כל משהו אחר שאוהבים, ומקפיצים.

בינתיים לוקחים ג'בטה, משחימים את החלק הפנימי מעט. מורחים לפי מה שאוהבים: פסטו, מיונז, חריף, חרדל, הכל הולך.

קצת עגבניות, קצת מלפפון חמוץ, אפשר אפילו קצת זיתים (קלמטה הולך פה טוב), ואת הבשר עם הבצל. מי שרוצה, זה הזמן להוסיף כמה פרוסות גבינה צהובה טובה (אמנטל הולכת פה טוב).

מברישים את הג'בטה מבחוץ עם תערובת שמן זית, שום ועשבי תיבול. מכניסים הכל לטוסטר כשהג'בטה פתוחה לכמה דקות.

התענוג מובטח.

רצתי לסופר הקרוב!

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...