Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

מיקודם עברתי באדום בכביש עכו נהריה איפה שהבסיס סנט ג'ין.

אני לא מעוניין בביקורת או משהו, לא שמתי לב למצלמה ונתתי גז כדי להספיק את הצומת.

הגעתי לקו עצירה בדיוק שניה אחרי שהתחלף, השניה אחרי זה כבר הייתה אחרי הצומת.

עכשיו יש לי שאלה,

האם המצלמה שם היא גאטסו?

חבר היה מאחוריי וטען שהיה פלאש בצבע כחול שסינוור אותו...

אם זו גאטסו אז איך יש לה פלאש? היא עובדת על אינפרה אדום בכלל...

ולמה הוא בצבע כחול? גם אני ראיתי את הפלאש הכחול הזה אבל קיים בי עוד הספק הקטן שהוא לא קשור למצלמה.

הרי למצלמות יש טיימר של 2 שניות מרגע שהתחלף לאדום,

יצאתי מהצומת בדיוק בשניה ה2.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
שלום לכם,

מיקודם עברתי באדום בכביש עכו נהריה איפה שהבסיס סנט ג'ין.

אני לא מעוניין בביקורת או משהו, לא שמתי לב למצלמה ונתתי גז כדי להספיק את הצומת.

הגעתי לקו עצירה בדיוק שניה אחרי שהתחלף, השניה אחרי זה כבר הייתה אחרי הצומת.

עכשיו יש לי שאלה,

האם המצלמה שם היא גאטסו?

חבר היה מאחוריי וטען שהיה פלאש בצבע כחול שסינוור אותו...

אם זו גאטסו אז איך יש לה פלאש? היא עובדת על אינפרה אדום בכלל...

ולמה הוא בצבע כחול? גם אני ראיתי את הפלאש הכחול הזה אבל קיים בי עוד הספק הקטן שהוא לא קשור למצלמה.

הרי למצלמות יש טיימר של 2 שניות מרגע שהתחלף לאדום,

יצאתי מהצומת בדיוק בשניה ה2.

אז סביר להניח שתקבל דו"ח לא רק על מעבר באדום אלא גם על מהירות מופרזת. מצלמות גאטסו רמזור משמשות גם כמהירות.

פורסם

עברתי את הצומת בסביבות 120,

וזה לא משהו שאני לא עושה כמעט כל יום...

אז קשה לי מאוד מאוד להאמין שדווקא גם דו"ח מהירות אני אקבל.

הגאטסו מבזיקות בחושך/היעדר מספיק אור.

הצומת הייתה מאוד מוארת, לא היה העדר אור בכלל...

חוץ מכל העניין שזה קרה בלילה אבל היה שם פנסי רחוב.

יש לציין שאני נהג חדש,

כבר יש לי 4 נקודות על אי נתנית זכות קדימה בתמרור עצור (אל תשאלו),

עכשיו ה10 נקודות האלה נחתו עליי :(.

במה 14 נקודות "מזכות" אותי?

אני מקווה לטוב בע"ה, נשאר אופטימי.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

צברת 12 נקודות על מנת שהנקודות הללו תמחקנה, יהיה עליך לעבור אמצעי תיקון- אמצעי התיקון מפורטים בתקנות, בהם קורס בסיסי, בדיקה רפואית, מבחן וכד'. [משרד הרישוי קובע איזה אמצעי תיקון לפי מס' הנקודות (ב-36 נקודות יש פסילה לשלושה חודשיים וכדי לקבל את הרישיון צריך לעבור מבחן)]. אם הוא עבר את 12 הנקודות, אז למרות שעשה את אמצעי התיקון הצבירה תספר במשך 4 שנים ולא שנתיים.

זה לא ממשרד הרישוי אלא מפה:http://www.advoman.com/%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%AA%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94/tabid/87/Default.aspx

זה ממשרד הרישוי:

http://media.mot.gov.il/PDF/RISHUI/takanot-nikud.pdf

Miata ND2

פורסם

- לפי מפת מיקומי המצלמות, אכן בצומת שומרת קיימת מצלמת גאטסו (כביש 4+כביש 8510).

- למיטב ידיעתי פלאש אינפרא אדום זאת אופציה, כך שהבזק רגיל קיים בכל מקרה.

- השהיית אור אדום 1 שנייה. זמן בין שני צילומים/תמונות כ-1 שנייה ולעיתים גם יותר, תלוי במהירות המותרת בקטע כביש.

- לא ידוע על מקרה שהנהג מקבל שתי דוחות: גם על אור אדום וגם על מהירות מאותה מצלמה (למרות שבתמונה מופיעה מהירות נמדדת).

פורסם

לפי מה שאתה כותב אתה רגיל לעבור צומת ב 120 קמ"ש,

אני לא חושב שמהירות זה דבר מסוכן כשהכביש מאפשר זאת, אבל לחצות צומת ב 120 קמ"ש? אתה נורמאלי? במינימום של המינימום תאט ל90 וזה גם יותר מידי.

חסר אנשים שיכולים פתאום לחתוך לנתיב שלך, להתחיל נסיעה בכתום כשאתה עובר 2 שניות אחרי האדום ואז יש תאונה עם נפגעים קשה, ילד יכול לקפוץ החוצה מרכב עומד ולא חסר עוד דוגמאות.

הנהיגה שלך חסרת בטיחות ואני ממליץ לך לשנות אותה בדחיפות.

לא סתם יש לך 4 נקודות על תמרור עצור

וכשכתבת "עברתי את הצומת בסביבות 120,

אז קשה לי מאוד מאוד להאמין שדווקא גם דו"ח מהירות אני אקבל."

בדר"כ זה אומר שזה יותר מ 120 ולא פחות, בקיצור אני ממליץ לך להתחיל לנהוג זהיר יותר למענך ולמען אנשים בדרך

לגבי הצילום אם זה מה שייגרום לך לעשות את השינוי כי תהיה על תנאי או משהו כזה אז עדיף שכן צילמו אותך עד שתתבגר קצת בכביש

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אייל

אם "נקודות ההתרמה" בארצינו היו מסומנות בצורה ברורה וגלויה, היינו פחות מרוכזים בלחפש אותן בעת נסיעה במהירות של 110 קמ"ש בכבישים הבין עירוניים.

ופרטנית לגבי המקרה, אני מסכים שתשומת הלב צריכה להיות מופנת לרמזור ולצומת בכלל.

אין הצדקה לעבור באדום.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

נקודות ההתרמה... :roflmao:אהבתי.

אולי כדאי להציב ליד כל אותן מצלמות גם קופה כחולה של קק"ל.

ובנימה רצינית, אני עדין לא שמעתי על מישהו שקיבל קנס מגאטסו על מהירויות שאינן גוררות בחובן קנס גבוה (לפחות 750 ש"ח) או הזמנה לדין.

כלומר בדרך בינעירונית רף האכיפה הוא לפחות 26 קמ"ש מעל המותר. כלומר, מי שיסע מעל 116 קמ"ש בדרך שמותר בה 90 קמ"ש יקבל קנס. מי שיסע על פחות לא יקבל דוחות.

לי לפחות, זה נראה רף אכיפה הגיוני.

פורסם
עברתי את הצומת בסביבות 120,

...

אני מקווה לטוב בע"ה, נשאר אופטימי.

בע"ה ? אני מקווה שאלוהים ירחם עלינו לפני שהוא יעזור לך...

פורסם

כל יומיים נפתח שרשור של שבירת ראש. דמיינתי פלאש, או שוטר בתחתונים, ובלי כובע רץ עם מצלמה של פוג'יקום לכביש. תמתין יומיים - שלושה. אם תקבל קנס, תפתח אשכול ייעוץ, אם לא, שיהיה שבוע טוב.

זה שאתה מתרץ שלא יכלת שלא לעבור באדום, זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיים. יש לי חדשות בשבילך, אין דבר כזה "לא יכלתי לא לעבור באדום"!!! כל נהג ברמה סבירה, ואף פחות מזה, שלא רוצה לעבור באדום, לא עובר באדום. מה שכן יש זה נהגים שלא רוצים (ויש הבדל בין רוצה ל-יכול) לעצור באדום, ולשכנע את עצמם שהיה מאוחר מדי.

אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה להגיד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מקווה מאוד שזה היה פלאש.

קסנון ולדים נראים בצבע כחלחל. מקווה שיגיע דוח גם על מהירות וגם על רמזור אדום ובשאיפה גם שלילה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא שמת לב למצלמה?

אולי כדאי שתתחיל לשים לב לאור ברמזור ולא בחיפוש מצלמות.

שמתי לב לצהוב מהבהב לפני המצלמה, התחלתי לתת גז וכבר כשהייתי לפני כניסה לצומת שמתי לב למצלמה.

לא הייתי נכנס מן הסתם אם הייתי שם לב אליה.

בע"ה ? אני מקווה שאלוהים ירחם עלינו לפני שהוא יעזור לך...

אני לא עושה את ההחלטות של אלוקים,

אך אם זה מה שאתה מאחל אז שיהיה לנו בכיף 8)

אני יודע שהוא יעזור כמו תמיד...

אגב, הוא כבר עזר, היום התקשרו אליי בבוקר להודיע לי שיש 550 שקל ששחכתי לקחת מאיפשהוא אחרי שחיפשו אותי קרוב ל3 חודשים כדי להודיע לי את זה... אני בתור אדם מאמין לא רואה בזה צירוף מקרים שדווקא היום מצאו את המספר שלי.

אז כבר חצי קנס מכוסה ב"ה.

כל יומיים נפתח שרשור של שבירת ראש. דמיינתי פלאש, או שוטר בתחתונים, ובלי כובע רץ עם מצלמה של פוג'יקום לכביש. תמתין יומיים - שלושה. אם תקבל קנס, תפתח אשכול ייעוץ, אם לא, שיהיה שבוע טוב.

זה שאתה מתרץ שלא יכלת שלא לעבור באדום, זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיים. יש לי חדשות בשבילך, אין דבר כזה "לא יכלתי לא לעבור באדום"!!! כל נהג ברמה סבירה, ואף פחות מזה, שלא רוצה לעבור באדום, לא עובר באדום. מה שכן יש זה נהגים שלא רוצים (ויש הבדל בין רוצה ל-יכול) לעצור באדום, ולשכנע את עצמם שהיה מאוחר מדי.

אני מקווה שאתה מבין מה אני מנסה להגיד.

אז זהו, אני בטוח ב98% שקיבלתי אותו...

הדוחות מהגאטסו באמת מגיעות תוך יומיים שלוש...?

ואיפה ראית אותי מתרץ בדיוק שלא יכולתי שלא לעבור באדום?

ההפך הגמור, יכולתי לעצור ואפילו לפני קו העצירה בחריקת צמיגים מאוד יפה.

אבל נלחצתי ולקחתי החלטה להמשיך כי בצומת הזאת יש שדה ראיה מצויין על כל הרמזורים,

ולפני הרמזור שמגיע מימין לכביש יש עיקול גדול שאין מצב לבוא משם במהירות ולהתפרץ ישר לפניה חדה שמאלה ששמה נמצא הרמזור שהתחלף לירוק באותו רגע.

אני רציתי להספיק את הרמזור ולא הספקתי אותו, זו האמת וככה אכלתי אותה.

אני לא מבין את כל המתחכמים שחושבים שיש מה לתרץ פה.

אני אשם ומודה, קיבלתי קנס ואשלם אותו בכבוד מן הסתם.

וכן זה בהחלט שיעור מלמד לעתיד, לא נראה לי אני אנסה להספיק רמזור יותר בחיים :|

אני אעדכן בהמשך מה הולך...

אגב,

Night Driver,

אין צורך באיחולים שכאלה, חבל על השנאה והעצבים.

בס"ד

• תוכן חדש...