Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לאחר כיוון פרונט, ביקשתי שיקשיחו לי את ההגה במהירות גבוהה.

רוב הזמן ההגה קשיח במהירות גבוהה אך לפעמים הוא נהיה רך משמעותית.

דיברתי עם מכון הפרונט והם אמרו לי שבגלל שזה הגה חשמלי אז לפעמים הוא "מתנגד" להגדרות קשיחות.

אני לא מבין בזה אבל זה נשמע לי קצת מופרך ואשמח אם מישהו מבין עניין יוכל להאיר את עיניי.

תודה

פורסם

שינוי תיגבור הגה הכוח לא מבוצע במכון לכיוון פרונט אלא במוסך שמבין ויודע כיצד לשנות ערכים אלה במחשב הגה הכוח.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה, השינוי נעשה במעבדה בחולון. חשבתי שהם מביני עניין? למה שהם יגידו לי שניתן להקשיח את ההיגוי ועוד יבצעו זאת כשזה בעצם משהו שניתן לעשות רק דרך מחשב הרכב?

פורסם

על איזה מעבדה מדובר ?

בזיכרון מחשב הרכב צרובות מספר מפות של תיגבור הגה הכוח בהתאם לתנאי הנסיעה. ניתן לשנות את המפה בהתאם לצרכיך.

בקיצור לפי דעתי גם בצ'מפיון לא יבצעו לך את השינוי שאתה מבקש.

פורסם

"המעבדה" בחולון, אצל ג'וג'ו ועידן. מפורסמים כאן לא מעט בפורום.

אני פשוט מנסה להבין האם כל מה שעשו לי רק גרם ליותר נזק מאשר תועלת?

אני יודע שצ'מפיון הם יוסלסים לגמרי בקטע הזה.

לומר להם להחזיר את כל המצב למקורי?

פורסם

מיותר היה לגעת בחלקים המכניים של מערכת ההיגוי בכדי להקשיח את ההגה במהירויות גבוהות.

תמסור להם שמרק10 מהפורום כתב ששינוי בתיגבור הגה הכוח בתלות מהירות הנסיעה נעשה בעזרת סורק תקלות כמו VAG COM או סורק מקורי.

פורסם

אוקיי, תודה. אני מקווה שהם יוכלו להחזיר למצב המקורי.

היה נראה לי שלאור המחיר הגבוה (מאוד) שלהם ו"השם" שיש להם שהם ידעו מה הם עושים.

פורסם

יכול להיות ששמו לך בושינגים ? אכן ניתן לשנות את תגבור ההגה מהוואג קום אך לא בכל רכב זה בר שינוי ידני, אצלי ברכב הקשחתי את ההגה למקסימום ואכן זה מורגש אך לעיתים בלי שליטה שלי ההגה מתרכך מעט, בכל מקרה הכל מבוצע מהוואג קום, אם אתה מהמרכז אשמח לעזור לך.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

אין לי מושג מה בדיוק עשו מכנית על מנת להקשיח את ההגה אבל אני אבקש שיחזירו את הכל למצב המקורי (אם הם בכלל יודעים מה נחשב מצב מקורי). יש לך מושג איפה אני יכול למצוא על זה אינפורמציה באינטרנט? מה בדיוק אני אמור לחפש?

תודה על ההצעה - קודם אני אסיים איתם את הסיפור. אני מניח שזה "נחמת טיפשים" בכך שגם אתה חווה דברים כאלה. לא אישית לא מתאים הגה שלא מתנהג בצורה עקבית.

פורסם
אין לי מושג מה בדיוק עשו מכנית על מנת להקשיח את ההגה אבל אני אבקש שיחזירו את הכל למצב המקורי (אם הם בכלל יודעים מה נחשב מצב מקורי). יש לך מושג איפה אני יכול למצוא על זה אינפורמציה באינטרנט? מה בדיוק אני אמור לחפש?

תודה על ההצעה - קודם אני אסיים איתם את הסיפור. אני מניח שזה "נחמת טיפשים" בכך שגם אתה חווה דברים כאלה. לא אישית לא מתאים הגה שלא מתנהג בצורה עקבית.

למה אתה מתכוון מקורי ? זוויות היגוי ?

תבדוק בפורום שירוקו או בחול

למה אתה שולח אותו לחו"ל ?

גם פה יש מומחי VAG.

פורסם

התכוונתי שתחושת ההיגוי תחזור להיות כמו שיצא מהמפעל. אשמח לקרוא על הנושא לפני שאני ניגש לשם לסיבוב חוזר.

• תוכן חדש...