Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נסיון מעולה עם סימפל גרין.הוא מאד בטוח לשימוש וממש עובד.

המינוס שלו מבחינתי לפחות במה שקשור לפלסטיקה ברכב זה שכדי שהוא יעבוד ביעילות הוא צריך "לשבת" בכמות גדולה (שלא יתייבש) על המשטח במשך כמה דקות שזה אומר להשפריץ להרטיב ולחכות..להשפריץ זה משהו שלא מי יודע מה טוב בניקוי דשבורד למשל...בדשבורד עדיף למרוח את חומר הניקוי ישירות כידוע כדי להימנע מסימנים על השמשה וכיו"ב.

לדשבורד ה APC של מגווירס עשה אצלי עבודה פשוט מעולה.על ספת העור שלי למשל הסימפל גרין עשה אחלה עבודה.

ניתן להשיג באוטודיפו ובאייס. 19 שקלים.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי נסיון מעולה עם סימפל גרין.הוא מאד בטוח לשימוש וממש עובד.

המינוס שלו מבחינתי לפחות במה שקשור לפלסטיקה ברכב זה שכדי שהוא יעבוד ביעילות הוא צריך "לשבת" בכמות גדולה (שלא יתייבש) על המשטח במשך כמה דקות שזה אומר להשפריץ להרטיב ולחכות..להשפריץ זה משהו שלא מי יודע מה טוב בניקוי דשבורד למשל...בדשבורד עדיף למרוח את חומר הניקוי ישירות כידוע כדי להימנע מסימנים על השמשה וכיו"ב.

לדשבורד ה APC של מגווירס עשה אצלי עבודה פשוט מעולה.על ספת העור שלי למשל הסימפל גרין עשה אחלה עבודה.

ניתן להשיג באוטודיפו ובאייס. 19 שקלים.

תודה רבה על העדכון! ארכוש אותו עבור 20 ש"ח ואבדוק אותו בהמשך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ב20 ש"ח הוא נשמע טוב ושווה ניסיון.

למרות שאני לא עוזב את הAPC של מגס :inlove: :inlove:

ביחס של עלות מול כמות המגס' עדיין מנצח, לגבי הבטיחות של שימוש במוצר - את זה אני לא יודע ומעניין אם באמת יש השוואה כולשהיא בנושא בין 2 החומרים האלו.

בכול מקרה - אני ניסיתי את המגס' על כול משטח והוא לא הזיק לכלום.

פורסם

הסימפל גרין מוצר מדהים בתנאי שעובדים לפי ההוראות ולא בכל מקום ברכב אפשר לעשות את. למשל על סמלי הרכב על הפח בין החריצים שבכיתוב המתכתי בשילוב מברשת עשה עבודה נהדרת, על הצמיגים עובד ממש טוב בתור מנקה לפני יישום חומר הברקה. על הפלסטיקה בדשבורד ולו בגלל אפקט הנזילות וההשפרצות לא הייתי מנסה, כנל בתור ניקןי לתא המנוע, לא הייתי רוצה להשפריץ כמות נוזל שם ולחכות.. בזה עדיף המגס. אחלה מוצר ואני חושב שהוא ראוי לשירשור משלו.

[email protected]

פורסם
הסימפל גרין מוצר מדהים בתנאי שעובדים לפי ההוראות ולא בכל מקום ברכב אפשר לעשות את. למשל על סמלי הרכב על הפח בין החריצים שבכיתוב המתכתי בשילוב מברשת עשה עבודה נהדרת, על הצמיגים עובד ממש טוב בתור מנקה לפני יישום חומר הברקה. על הפלסטיקה בדשבורד ולו בגלל אפקט הנזילות וההשפרצות לא הייתי מנסה, כנל בתור ניקןי לתא המנוע, לא הייתי רוצה להשפריץ כמות נוזל שם ולחכות.. בזה עדיף המגס. אחלה מוצר ואני חושב שהוא ראוי לשירשור משלו.

להשפריץ זה אכן גרוע בתוך הרכב אבל אני בטוח שאפשר ללמוד כיצד לעבוד איתו ביעילות.

אולי לרסס מיקרופייבר ואז להעביר על הדשבורד ולתת לזה כמה דקות המתנה.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

אם אני קונה את הסימפל גרין בשביל צמיגים ופלסטיקים מחוץ לרכב איך הוא יתפקד ?

(או שעדיף לקנות APC של CG במקום)

ועוד לא הבנתי אם הסימפל גרין הוא APC שצריך לדלל בהתאם לשימוש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אם אני קונה את הסימפל גרין בשביל צמיגים ופלסטיקים מחוץ לרכב איך הוא יתפקד ?

(או שעדיף לקנות APC של CG במקום)

ועוד לא הבנתי אם הסימפל גרין הוא APC שצריך לדלל בהתאם לשימוש.

APC לכל דבר ועניין. טוענים שהוא מזיק פחות מבחינת המרכיבים שלו.

הוא בא מאוד מרוכז וניתן לדלל אותו, הבנתי שגם ניתן להתיז בלי דילול.

צמיגים ופלסטיקה מחוץ לרכב, יתפקד מצויין.

מבחנתי עדיף לקנות מוצר שעובד ועולה כמה שפחות במיוחד כאשר מדובר על ניקוי רב תכליתי ולא על איזה ווקס קארנובה. עושה רושם מבדיקה של כמה מקורות/אתרים שונים ומוסכניק אחד בן 50. שמדובר במוצר יעיל וזול. (זול כספית ולא מבחינת איכות!!)

אם אתה רוצה להמתין כמה ימים אז תמתין, בשבת בבוקר כשאנקה את הרכב אעבור על הצמיגים בעזרת הסימפל גרין (במידה והוא אכן נמכר באייס כי זה קרוב אלי). יהיה לי קל לדעת עד כמה הוא יעיל מול הצמיגים, אני מכיר אותם טוב למדי ושם לב לשינויים בין חומרים שונים.

פורסם

מה ? לא ! אין מצב שאני מחכה, הצמיגים כבר מטונפים וחייבים ניקוי והברקה עכשיו ! :-)

אני מחכה לביקורת.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אני מוכן לנסות את Simple Green על הכלבה המעצבנת של אמי - קיבלתי אותה לבייביסיטר ואני קרוב מאוד להשתמש בה כמטלית לניקוי ג'אנטים!

למה הכלבים הכי קטנים נובחים בלי הפסקה ובצורה הכי מעצבנת בעולם???

פורסם

הכלבים הקטנים נובחים ומרעישים בעיקר מפחד וחוסר ביטחון. ככה זה כשאתה קטן וחלש, זה כמו אצל בני אדם. לא לעניין אלימות כנגד בעלי חיים, לא יכול לסבול את זה.

[email protected]

פורסם

אני משתמש בסימפל גרין, אפילו פרסמתי שרשור מצולם בו עברתי בזריזות איתו על הצמיגים ומרחתי TIRE GEL לאחריו.

כמו כן, אם KENWORTH זוכר, השבוע כשנשארו כתמים על הריפודים שלי מעודף חומר ניקוי, עברתי עם סימפל גרין מדולל על המושבים ועם מטלית לניגוב והוא הוריד הכל.

עד כמה הוא משנה את הצבע של הצמיגים? אין לי מושג כי בזמנו דיללתי אותו ברמה של 1/10, על המושבים דיללתי אותו לרמה של 1/5 בערך, אני עוד מחפש את יחס הדילול הטוב.

בעניין הדשבורד זה לא הכי נח לעבוד איתו אבל זה אפשרי ואם משפריץ טיפה על החלון? ניחא, זה חומר ניקוי, מנגבים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
הכלבים הקטנים נובחים ומרעישים בעיקר מפחד וחוסר ביטחון. ככה זה כשאתה קטן וחלש, זה כמו אצל בני אדם. לא לעניין אלימות כנגד בעלי חיים, לא יכול לסבול את זה.

בשביל הפרוטוקול - אני מת על בעלי חיים! ותעיד על כך הקוקרית המפונקת שלי והצב שהעברתי את הכביש בשבוע שעבר..

פורסם
אני משתמש בסימפל גרין, אפילו פרסמתי שרשור מצולם בו עברתי בזריזות איתו על הצמיגים ומרחתי TIRE GEL לאחריו.

כמו כן, אם KENWORTH זוכר, השבוע כשנשארו כתמים על הריפודים שלי מעודף חומר ניקוי, עברתי עם סימפל גרין מדולל על המושבים ועם מטלית לניגוב והוא הוריד הכל.

עד כמה הוא משנה את הצבע של הצמיגים? אין לי מושג כי בזמנו דיללתי אותו ברמה של 1/10, על המושבים דיללתי אותו לרמה של 1/5 בערך, אני עוד מחפש את יחס הדילול הטוב.

בעניין הדשבורד זה לא הכי נח לעבוד איתו אבל זה אפשרי ואם משפריץ טיפה על החלון? ניחא, זה חומר ניקוי, מנגבים.

זוכר!

טוב לשמוע עוד חוות דעת על המוצר.

אני אחפש הוראות דילול ברשת ואעדכן.

פורסם
ידוע למישהו זמינות של המוצר באיזור תל אביב?

הבנתי שהוא נמכר באוטודיפו.

שלח מייל לכתובת הבאה [email protected]

תקבל תשובה במהרה אודות נק' מכירה קרובה לביתך.

לי ענו תוך כמה שעות.

• תוכן חדש...