Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת בדיוק מה רמת האכיפה ו\או הסמכות שלה באזורים שהם לא כבישים ציבוריים.

למשל כשאני רוכב בשטח, האם ייתכן שיבוא שוטר ויתחיל לבקש רישיונות ביטוח וכו' ?

או אם אני רוכב למשל בגינה שלי (אם יש לי גינה גדולה) מה הולך עם המשטרע במקרה כזה ? (נגיד ואין לי רישיון ו\או ביטוח)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גם יש שאלה בנושא הזה:

יש לחבר שלי חצר עם כביש כניסה לחניה והכל על השטח הפרטי שלו. אני יכול לרכב שם ללא קסדה או להרכיב אותו ללא קסדה ? אני מתכוון שיכול לבוא שוטר ולהגיד לי שאסור לי אפילו שזה בשטח הפרטי של חבר שלי ?

פורסם

סמכות האכיפה של המשטרה היא בכל דרך שהציבור יש לו נגישות אליה, גם בני משפחה נחשבים לצורך העיניין כציבור.

אז לסיכמו של עיניין - בכל מקום הכחולים יכולים ל"חגוג" על חשבונך.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אוקיי אז יש לי רישיון, ויש לי אופנוע (נניח וחוקי כמו DR) אבל מאחר והוא משמש אותי רק לטיולי שטח ולא לנסיעה על הכביש, אני לא טורח לעשות ביטוח למשל. יש סיכוי שבשטח אני פוגש שוטר ? האם במצב כזה נשאר לי רק לעמוד ולקבל שלילה או לברוח ?

פורסם

תעצור, תפתח גזיה, תכין קפה ותציע לו

בכל אופן מומלץ להיות מבטוח תמיד, כי מי יודע מה יכול להיות, אל תשגח ביטוח זה לא רק שהכחולים לא יציקו

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

א. אתה צריך ביטוח על מנת להגיע לשטח :wink:

ב. רק לידיעה הביטוח לא "תופס" בשטח אלא אך ורק על " כבישי הארץ " !!!

משמע - לא בשטח ולא על מדרכות !!!!

אלא אם מצויין בפוליסה בפירוש ( וספוקני אם יש למישהו כסף לפוליסה שכזו . . . )

ג. לשוטר יש סמכות גם בחצר הפרטית שלך !!!!!! ( אבל עדיין שווה לנסות לתקוף את זה בביהמ"ש. . . )

ד. אם הוא תופס אותך בשטח אל תברח הדבר האחרון שאתה רוצה זה שיחשבו שאתה מחבל וירימו מסוק לאוויר על מנת לתפוס אותך- והם יתפסו !!!!!

תעצור תנסה להסביר יפה תזמין את השוטר לקפה תציע לו את אחותך אפילו . . . . :lol:

בהצלחה

אני נוסע מהר מדי בשביל לאכול בריא :wink:

פורסם

ג. לשוטר יש סמכות גם בחצר הפרטית שלך !!!!!! ( אבל עדיין שווה לנסות לתקוף את זה בביהמ"ש. . . )

ד. אם הוא תופס אותך בשטח אל תברח הדבר האחרון שאתה רוצה זה שיחשבו שאתה מחבל וירימו מסוק לאוויר על מנת לתפוס אותך- והם יתפסו !!!!!

בהצלחה

אם הביטוח לא תופס בשטח, אז לשם מה אני זקוק לו ?

הרי לכביש יש לי קטנוע, באופנוע אני אשתמש לשטח בלבד.

דבר שני, מחבל ? אני ? שיחשבו שאשכנזי כמוני יכול להיות מחבל ? :lol:

אוקיי אז לא בורח, אבל ברצינות אם וכאשר שוטר יתפוס אז אני אוכל שלילה ונגמר הסיפור? או שהשוטרים באמת מוותרים במקרים כאלה ? (קצת קשה לי להאמין)

תודה מראש.

פורסם

בהצלחה

כמות השטויות שכתבת בהודעה הזו שלך, בטח יכולה לשבור שיא בהליכה לאחור, עם עיניים עצומות, כשיד אחת קשורה לאחור ו...לקחת מדליית זהב באלומיפאדת "חוסר הידע" ב-2004.

כשהכעיף הראשון שלך סותר את שכתבת בסעיף השני.

בקיצור (וכתשובה לגרשון המשפר): הביטוח "תופס" (ועוד איך!) בכל מקום שמוגדר על פי החוק הישראלי כ"דרך" ועל כן הוא נדרש.

אם לעשות או לא, זו החלטה שלך - אבל דע לך, שזו עבירה על החוק.

אגב, "דרך" היא כל מקום שיכול לעבור בו כלי רכב (קרי: אם הכנסת את האוטו שלך לגינה הפרטית שלך, כמו שהחוכמולוג שמעליי הציע, הפכת את הגינה הזו ל"דרך" וחלים על הרכב כל תקנות התעבורה פלוס כל דרישות הביטוח, גם כשהוא באותה גינה הזו שלך)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

מצטרף לכרובי ,

פציעה בשטח הניבה צ'ק מהביטוח.

*לא לשכוח את חוק מרפי ( בדיוק כשלא עושים ביטוח - משהו קורה )

פורסם

אוקיי תודה רבה לכולם על התשובות (המלומדות יותר או פחות)

רק שאלה אחרונה, ותסלחו לי אם היא טיפשית (אני מעדיף להישמע טיפש מאשר להיות טיפש) מה כולל בדיוק ביטוח חובה ?

האם הוא מבטח אך ורק מפני פגיעות בגוף ו\או רכוש שלי ?

פורסם
אוקיי תודה רבה לכולם על התשובות (המלומדות יותר או פחות)

רק שאלה אחרונה, ותסלחו לי אם היא טיפשית (אני מעדיף להישמע טיפש מאשר להיות טיפש) מה כולל בדיוק ביטוח חובה ?

האם הוא מבטח אך ורק מפני פגיעות בגוף ו\או רכוש שלי ?

ביטוח החובה הינו ביטוח נזקי גוף בלבד ,ברמת העיקרון לכל המעורבים בתאונה (כלומר אתה והולך הרגל/נוסע/נהג/רוכב בו פגעת , וגם ברבים).

ביטוח רכוש (אלמנטרי) הינו ביטוח המגן על האחרים מפני פגיעות שאתה גרמת לאחרים ולסביבה (צד ג') ומפני גניבה , נזק לרכבך (רכב מכל סוג) ,שריפה , מים וכיו"ב (בהתאם לסוג הביטוח).

• תוכן חדש...