Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרולס רויס הרוסית חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי אזרח רוסיה הייתי מתרעם על החזרה של סמל השררה של המשטר הקומוניסטי. הזיל האלו היו הביטוי האולטימטיבי של "כל החיות שוות, אבל יש כאלו אשר שוות יותר".

אבל אני משער שעדיף לא להתרעם ברוסיה של היום. לפחות לא בקול רם.

מבחינה מוטורית - הרכב הזה ממש לא מעניין. רולס-רויס משנות ה-70 תהיה מתקדמת יותר טכנולוגית מהבהמה הזאת וגם אלגנטית יותר.

ד"א, לא ניתן להשוות את הרכב הזה ללימוזינה הנשיאותית בארה"ב שבכלל מבוססת על שלדה של טנדר כבד ולא על מכונית סדאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נראה כמו דיהטסו שרמנט מקדימה ומאזדה 323 מאחורה.

מצד שני, זה נחמד ופטריוטי שהמנהיג נוסע במכונית תוצרת ארצו.

לא הייתי מתנגד שביבי וחבריו יסעו בסוסיתות מחודשות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

^

מדינות עם תסביך אימפריליסטי מרגישות חובה להסיע את מנהיגיהן בתוצרת מקומית.

.

.....

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה רכב שהיה סמל של המעצמה פעם. העיצוב אומנם מיושן, אבל לזמנו מדובר היה על אחד הרכבים המשוריינים החזקים ביותר שהיו. אפשר גם עכשיו בתמונות ליראות את החלונות הכפולים וזכוחיות שטוחות. מי שחשב שרכב הזה לא אמין - טועה. ברוסיה תמיד ידעו לעשות יחידות בודדות באיכות גבוהה מאוד ולעם הייתה האיכות הידועה להשמצה.

לא הייתי מתנגד לרכב כזה על כבישי ארצינו, רק אני רוצה סדאן ארוכה ולא לימוזינה.

מי שרשם בקשר לכיסאות שיושבים הפוך, הן מאוד פרקטיות - תפעילו את הדימיון (איש חשוב נוסע אחרי פגישה חשובה ורוצה לפרוק קצת לחץ, עובר ברחוב הנכון, לוקח טרמפ לפי טעמו). זה גם מאוד פרקטי לסטודנטים להשכיר רכב כזה לכמה שעות.:lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה נראה כמו דיהטסו שרמנט מקדימה ומאזדה 323 מאחורה.

מצד שני, זה נחמד ופטריוטי שהמנהיג נוסע במכונית תוצרת ארצו.

לא הייתי מתנגד שביבי וחבריו יסעו בסוסיתות מחודשות :lol:

או בסופה 3,

אם אני הייתי ראש ממשלה הייתי מורה לתע"ר לייצר לי רכב עם מנוע V8, דורמקס טורבו דיזל,

עם 4X4 לתנאים קשים, חזית של אביר (למען הפטריוטיות) כיתוב בעברית מקראית על הרכב

(שם הרכב פלוס שם יצרן) מתלים של משאית, והרבה מיגון! פינוקים לא צריך, מזגן וכיסא הידראולי מספיק!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

Kenworth Man, אני הייתי מסתפק במרכבה. מאוד פרקטי: יש זכות קדימה בכביש, יש עבירות טובה, גם רכבים גדולים מפחדים, מי שחתך, לא נתת זכות קדימה - יש תותח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בנוגע לטנקים, דיברתי על זה באשכול הנת"צ,

אישית, בתור פטריוט לאומי, (כרגע על תוצרת ידידתנו הגדולה ארה"ב)

אני מעדיף רכב תוצרת ארה"ב/ישראל, רק שאת הסוג השני קשה למצוא פרט להצפה של סופות,

אך אם אשא במשרה ציבורית, אנהג רק בתוצרת הארץ, גם אם זה אומר

לנהוג בסופה דור שני (התאום של הרנגלר - בתמונה התאום JEEP YJ), (שים לב! לא סופה MK2)

0312or_01_z+1983_jeep_cj8+front_right.jpg

פורסם

אם נשיא ארה"ב נוסע בטנדר של GM, אפשר להסיע את המכובדים שלנו ב-F450 ממוגן ("זאב"). רק לצבוע בחוץ בשחור מטלי מכובד ובפנים דיפוני עץ וכורסאות עור בפנים לישבנים הענוגים של נבחרנו. בשם הפטריוטיות הדיפונים יהיו מעצי זית עתיקים, במקום עיטורי אלומיניום יהיו ריקועי נחושת מהמכרה של שלמה בתמנע, העור יהיה של פרות הבשן ובמיניבר, שיהיה תוצרת אמקור, במקום בקבוק (לא כשר!) של דום פריניון יהיה בקבוק "פנטזיה" בטעם אפרסק. כי לנבחרים שלנו רק המיטב של תוצרת הארץ.

ואז חולק תא בכלא עם ה"פוסי ריוט".
וזה אמור להיות רע?
פורסם

423784401001098408199no.jpg

42378450100396408240no.jpg

ברצינות? עיצוב מלפני 30 שנה שמחקה את תעשיית הרכב האמריקאית מאותה תקופה, ו"שובח" עם פנסי מזדה3 סטייל ב20$ וגלגלי בלינג בלינג?

בנראה שאת התקציב לרכב חדש הם בזבזו על וודקה.

ד"א, עובבדה מעניינת - בתחילת שנות ה-90 הם עברו מזיל למרצדס לא בגלל שהמרצדס יותר יוקרתית, אלא בגלל שלקנות ולתחזק מרצדסים היה יותר זול מלהחזיק בית חרושת שלם ומרכז פיתוח רק בשביל 10-20 מכוניות בשנה.

עוד דבר - מנהל הרכב של ממשלת רוסיה עכשיו מעביר קורסים של נהיגה אתגרית כמו לנהגים שלהם, רק עכשיו זה זמין בתשלום לכל דורש. אם מישהו מבקר במוסקבה, זה יכול להיות אטרקציה מעניינת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אם נשיא ארה"ב נוסע בטנדר של GM, אפשר להסיע את המכובדים שלנו ב-F450 ממוגן ("זאב"). רק לצבוע בחוץ בשחור מטלי מכובד ובפנים דיפוני עץ וכורסאות עור בפנים לישבנים הענוגים של נבחרנו. בשם הפטריוטיות הדיפונים יהיו מעצי זית עתיקים, במקום עיטורי אלומיניום יהיו ריקועי נחושת מהמכרה של שלמה בתמנע, העור יהיה של פרות הבשן ובמיניבר, שיהיה תוצרת אמקור, במקום בקבוק (לא כשר!) של דום פריניון יהיה בקבוק "פנטזיה" בטעם אפרסק. כי לנבחרים שלנו רק המיטב של תוצרת הארץ.

וזה אמור להיות רע?

אם כבר ללכת בקו חשיבה זה, אומר שאפשרי גם ליסוע על הפלסן תוצרת קיבוץ סאסא,

לגבי הדיפונים, אני בעד עצי אורן, ולגבי הריפוד, קטונתי מלדעת מה טוב ומה לא,

לגבי הבקבוק יין, יש יינות מספיק טובים ביקבי רמת הגולם וביקב של זכרון, מה שגם יש

לך בשומרון יקבי בוטיק (בייתים) שעושים תוצרת משובחת, מיניבר ניתן לייצר ביצור עצמי

אצל כל נגר, את מערכת הקירור ניתן להזמין מאלקטרה.

sam_2879b.jpg

נחמד להשתעשע ברעיונות שיצאו לאור אולי בבוא המשיח (וגם בזה מטיל אני ספק רב)

פורסם

הפנסים הקדמיים נראים כמו משהו שהם הזמינו מ- EBAY

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...