Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסוואגן גולף שנת 02-03 1.6-2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוסף לגיר ולחלונות הנופלים (שזה לא חייב בכלל להיות בכל הגולפים), בדוק פלסטיקה שלמה ושאינה מתקלפת: הפלסטיקה (או יותר נכון הציפוי השחור שלה) עדינה, וכבר ראיתי מתגים של הדלקת האור בגולפים, שנהיו "בהירים" לגמריי (כל הציפוי השחור "אבד") עקב התקלפות. כנראה סובבו את המתג בשיניים או בפלאייר פטנט... היתה ברשותי גולף 8 שנים - לא התקלפו המתגים והחלונות לא נפלו, וגם הגיר האוטומטי (שאינו חף מתקלות בחלק מהרכבים) עבד פיקס גם ללא הוספת קולר.

בדוק בשני הגולפים, קיום הסטוריית טיפולים מסודרת ואי הופעת תקלות "כרוניות". קח לבדיקה אם זה יהיה רלוונטי במוסך רון ובתאום מראש.

אחזור להתלבטות שלך בין גולף/אלפא - אין מה להשוות (את שני דגמי הגולף הנ"ל) לאלפא (147 ?) ידנית מבחינת הנאה מנהיגה. בשנתונים האלה, תלוי מאוד איך הרכב "הזדקן" (כיצד טיפלו בו) במשך השנים שזה משליך על אמינותו (לא כ"כ משנה גולף/אלפא), ירידת/שמירת ערך - נו, מה כבר יכול לרדת בערך של רכבים בני 10-11 שנים ? (לא הרבה) ואם כבר - אלפא מטופלת - תשמור על ערכה יותר.

בהצלחה בקנייה. נשמח אם תעדכן.

חולגי,

בן כמה הרכב היה כשקנית אותו? חדש? או בן שנה שנתיים?

פורסם
חולגי,

בן כמה הרכב היה כשקנית אותו? חדש? או בן שנה שנתיים?

חדש מהיבואן ( נרכש ב-2001), והחזקנו בו למעלה מ-8 שנים. אני חושב שזה מספיק זמן.

לפותח השרשור - מנוע 1.6 אמין ביותר, ואין איתו בעיות מיוחדות להבדיל מאחיו, 2.0 שאוהב לצרוך מעט שמן בצורה נורמלית.

לגבי FSI - אין לי נסיון, אבל יש חומר בפורום וכדאי לבצע חיפוש.

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי.

אזוב שטויות, 99.9% מהפלסטיקים מתקלפים, סיפורים לא יעזרו פה.

אם תכנס לאוטו עם כפפות זה סיפור אחר, וגם אז אני בספק.

לא פליירים ולא שיניים, תנסה למכור סיפורים אחרים, שחיפשתי גולף בני 4-5 שנים, כולם ללא יוצא מין הכלל הפלסטיקים היו מקולפים.

גם בטוראג בין 3 של חבר, וגם באוודי זה קיים.

בלאנד קרוזר הדשבורד נסדק, קראו לזה תקלה, וזה אשכרה תקלה (כשל),מניסיון, יש לנו אחת.

אבל לקוחות VW חס ושלום תקלה.

הדשבורד מתקלף זה בגלל הספריי סקאי, ואם לא אז זה בגלל המים הקשים בישראל.

גם החלונות שנופלים (מניסיון בגולף ובאוקטביה) גם זה לא תקלה, כמה שקלים ונגמר הסיפור.

האוטו עושה בעיות? לא יודעים לטפל בוא בארץ.

וגם התוספת קולר גיר היא בסה"כ שיפור.....

להמשיך?

פורסם

פלג - כל אחד מעיד כמובן על נסיונו. אני "מוכר" את הסיפורים שלי (שנכונים דווקא) ואתה את שלך (גם אם אני הייתי נופל על רכב "לימון" כמוך אולי, לא הייתי מפרגן אפילו מעט לגולף). כואב לך שיש מישהו שהיה מרוצה ?!

מי שפתח את השרשור יקבל שתי השקפות/דיעות ויוכל לפעול (או שלא) לפי מה שנראה לו.ב

למה למשל המתגים מתקלפים -

א. כי הציפוי שלהם עדין.

ב. כי מתפעלים אותם לפעמים באגרסיביות, וברוטליות תוך כדי מגע ציפורניים.

תאמין לי שזה לא מתקלף מעצמו אם לא נוגעים בזה ! (וגם אם נזהרים קצת)

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יתקלף לך, לבריאות.

מאמין לך לגמרי, בטח עם הגישה שלך שלא צריך לגעת בכפתור.

בטח גם יש לאוטו אמינות מוחלטת, עם לא מדליקים נוסעים בוא.

לבוא ולומר שזה קורה בגלל אגרסיביות (שיניים, פלייר) זאת שטות גמורה.

סביר להניח שזה לא מתקלף אם לא נוגעים בזה, אבל זה כפתור והמטרה היא לגעת בוא.

רכב לימון.

נכון שיש כאלו מקרים, היה לי את זה גם בהיילקס, אבל זאת היתה אחת מתוך 9 היילקסים מאוד מוצלחים.

אבל תסלח לי, כפתורים מתקלפים, צינורות שמן שמתיבשים (מתפוררים) מעצמם אחד אחרי השני, שרוול מדיד השמן שמתייבש מתפורר ויוצא יחד עם המדיד שחלק מימנו נופל לתוך עגן השמן, חלונות שנופלים וכו'

אין להם שום קשר לרכב לימון, אלו מקרים נפוצים שמוכרים ברכבים מהסוג הזה, לפחות למי שמוכן להודות בזה.

אם היה מדובר על תקלות חיישנים, גירים ודברים מהסוג הזה, רכב לימון, יכול להיות.

בכל רכב אחר זאת נקראת תקלה!!! מפחינת לקוחות VW זה בגלל שימוש לא סביר.

שיש בעיה בגיר קוראים לריקול מקיף לכל הרכבים, ב VW נותנים לך עוד שנתיים אחריות, וכלום מאושרים מ"הרצון הטוב".

ערב טוב

פלג_

פורסם
חולגי.

אזוב שטויות, 99.9% מהפלסטיקים מתקלפים, סיפורים לא יעזרו פה.

אם תכנס לאוטו עם כפפות זה סיפור אחר, וגם אז אני בספק.

לא פליירים ולא שיניים, תנסה למכור סיפורים אחרים, שחיפשתי גולף בני 4-5 שנים, כולם ללא יוצא מין הכלל הפלסטיקים היו מקולפים.

גם בטוראג בין 3 של חבר, וגם באוודי זה קיים.

בלאנד קרוזר הדשבורד נסדק, קראו לזה תקלה, וזה אשכרה תקלה (כשל),מניסיון, יש לנו אחת.

אבל לקוחות VW חס ושלום תקלה.

הדשבורד מתקלף זה בגלל הספריי סקאי, ואם לא אז זה בגלל המים הקשים בישראל.

גם החלונות שנופלים (מניסיון בגולף ובאוקטביה) גם זה לא תקלה, כמה שקלים ונגמר הסיפור.

האוטו עושה בעיות? לא יודעים לטפל בוא בארץ.

וגם התוספת קולר גיר היא בסה"כ שיפור.....

להמשיך?

אני בעלים של גולף 1999 - אף פלסטיק לא התקלף.

היו כזה מעין קילוף בידית הפנימית כזו של הדלת, ועם ספוג הפלא זה הוריד שכבה אחת וזה נראה חדש.

מלבד זה אף פלסטיק לא התקלף.הרכב בן 14 עוד מעט.

לגבי הגירים - אתה צודק הגיר מסוג 01m ידוע שהוא נהרס ויש מליון הודעות פה בפורום על זה. גם הגיר שלי עם 142 אלף , נראה לי עומד למות.

• תוכן חדש...