Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הקטע עם הסבונים? ואיך מייבשים את האוטו לבד? ואיך משתמשים בווקס ובמה הוא עוזר? (ואם יש לי אוטו חדש מתי כדאי לעשות בפעם הראשונה? ) תודה

1.הקטע עם הסבונים.. בעזרת הסבון שוטפים את הרכב (זה כל הקטע)

2.את הרכב מייבשים לבד בעזרת ג'ילדה או מטלית מיקרופייבר

3.הווקס שומר על הצבע של הרכב מפני נזקי השמש ונזקים אחרים ( חרא של ציפורים, פירות עצים וכו'), וגם דוחה נוזלים.

סרטון הדרכה בסיסי http://www.youtube.com/watch?v=1dc4toCFGFI, יש המון חברות וטווח המחירים מתחיל ב 30 ועולה עד 100$+, בתור התחלה ממליץ לך לעבוד עם ווקס נוזלי שהרבה יותר קל לשים.

4.ווקס תמיד מומלץ אפילו לרכב חדש, אני הייתי עושה כמה שיותר מהר.

בהצלחה

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

כרגע משתמש בAMERICAN EAGLE sampoo & wax עולה 18 שקל, עושה את העבודה ממוצע מינוס.

אחרי השטיפה עובר עם ג'ילדה, כמובן בדלי עם מים נקיים וחדשים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד, שאמפו של SONAX שזאת אחת החברות היותר מומלצות עולה בממוצע 25 ש"ח.

אני חושב שבעתיד עדיף להשקיע עוד 7 ש"ח לSONAX.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
היום שטפתי את הרכב כרגיל ואני חייב לשתף אתכם במוצר המדהים של Sonax שנקרא SONAX Xtreme Wheel cleaner PLUS

ותפקידו לנקות את הג'אנטים.

שמעתי עליו המון המלצות והייתי חייב לנסות בעצמי ( קניתי באוטודיפו תמורת 59 ש"ח)

עד היום לא נתקלתי במוצר שמנקה כלכך טוב! הוא הסיר את אבק הבלמים בקלות.

תהנו מהתמונות..

3 תמונות ראשונות- לפני הניקיון, ניתן לראות את אבק הבלמים היטב

3 תמונות הבאות - לאחר ריסוס החומר והמתנה של כמה דקות

תמונה 7- התוצאה הסופית :-P

תמונה 8- תמונה של המוצר

אכן תרסיס מעולה.

אגב, באוטוסטור שהוזכר כאן הוא זול יותר.

פורסם

הוא זול יותר במידה ואתה מגיע לחנות ולא מזמין באמצעות משלוח שהופך את הסיפור ליקר יותר.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
הייתי משתמש בסינטבון, עד שלצערי הפסיקו למכור אותו.

לא הפסיקו למכור את הסבון אתמול הלכתי למגה וראיתי את הסבון הזה יש באדום ויש בצבע צהוב שיש לו ריח של לימון

פורסם
1.הקטע עם הסבונים.. בעזרת הסבון שוטפים את הרכב (זה כל הקטע)

2.את הרכב מייבשים לבד בעזרת ג'ילדה או מטלית מיקרופייבר

3.הווקס שומר על הצבע של הרכב מפני נזקי השמש ונזקים אחרים ( חרא של ציפורים, פירות עצים וכו'), וגם דוחה נוזלים.

סרטון הדרכה בסיסי http://www.youtube.com/watch?v=1dc4toCFGFI, יש המון חברות וטווח המחירים מתחיל ב 30 ועולה עד 100$+, בתור התחלה ממליץ לך לעבוד עם ווקס נוזלי שהרבה יותר קל לשים.

4.ווקס תמיד מומלץ אפילו לרכב חדש, אני הייתי עושה כמה שיותר מהר.

בהצלחה

ווקס אפשר לעשות גם נגיד במקום של שטיפת מכוניות? אני גר בבית דירות ואין לי מקום לעשות את כל הדברים האלה לצערי

פורסם

שוטף כל שבוע. משתמש בסבון כלים או בשמפו של כיף..

חיפשתי בחנויות באזור, היחיד שהסכים לעזור לי הוא העובד בשטיפה האוטומטית שביקש 50 שקל לבקבוק חצי ליטר של הסבון שיש להם בשטיפומט :|

למישהו יש המלצות לסבון טוב?

פורסם
ווקס אפשר לעשות גם נגיד במקום של שטיפת מכוניות? אני גר בבית דירות ואין לי מקום לעשות את כל הדברים האלה לצערי

תלוי היכן אתה עושה. בדוק שהמטליות שהוא משתמש בהן חדשות, או לכל הפחות נקיות.

בדוק גם איזה וקס הוא משתמש - ייתכן ותעדיף לשמור את הכסף הזה לוקס מעט איכותי יותר ולפנות חצי שעה מזמנך לביצועו.

רזיק - כל השרשור הזה מלא בהמלצות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם כבר בוואקס עסקינן,אני מרשה לעצמי לפרסם שטיפה אחת באשקלון שבעזרתי תוכלו לקבל שם פוליס וואקס איכותי במחיר סביר והשקעה כמו שצריך..

המקוםד נקרא "ווש סנטר באיזור תעשיה צפוני מול "גלאון מוטורס - מורשה שברולט" מי שירצה פשוט כשאתם מגיעים לשם תגידו שאליק שלח אתכם ותקבלו שם פוליש וואקס באמת מושקע ועם חומרים איכותיים..

Mercedes Benz S320 1996

Audi A6 1998 2.4 V6

האודי להחלפה על כל גודשת מעניינת (בייחוד האיטלקיות שבהן)

פורסם

ממליץ על Optimum no rinse סבון ללא קצף 4 פקקים בדלי עושים את העבודה.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

כבר שנתיים משתמש בשילוש הקדוש -

שמפו -Meguiars NXT Generation Car Wash

p84713b.jpg

ווקס- Meguiar's NXT 2.0 Tech Wax

51WbowZgYXL._SL500_AA300_.jpg

ופלסטלינה - Meguiar's Smooth Surface Clay Kit

p84694b.jpg

נותן תוצאות מצוינות כל פעם, הברק אחרי שימוש בשלישיה פשוט מעולה. :-)

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
בשביל לנקות את הג'אנטים אני משתמש בחומר שנקרא אג'קס, חומר אשר מקורו בניקיון תעשייתי של מכונות/מקררים/ראנר (מנירוסטה, אלומיניום, ברזל וכו') בתעשיית המזון לרוב.

התוצאה מדהימה !

איזה חומר זה בדיוק של אג'קס ? כי יש לי שחור ממש חזק על הגלגלים של הרכב, ואני מאוד רוצה להוריד את זה

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תוכן חדש...