Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי משתמש בסינטבון, עד שלצערי הפסיקו למכור אותו.

איפה הפסיקו למכור אותו?

זה הסבון הכי טוב לשטיפת ידיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני כרגע משתמש בדופונט, קניתי כי היה לי תווים באוטודיפו מעבודה אז ניצלתי.

ברמת העיקרון, שנים על גבי שנים אני שוטף רק עם סבון ידיים, הרכב נקי ויש לי רכב במשפחה (של אחי הגדול) מ2002 נשטף רק עם סבון ידיים/כלים, לא קרה כלום לצבע עד היום.

לגבי הווקס יש סיכוי שזה מסיר את הווקס אבל לא כזה קריטי בשבילי, מבצע ווקס בתדירות סבירה מתי שיוצא, כול כמה חודשים.

אני אוהב את הרכב אבל עוד לא מתכוון להשתעבד אליו, הוא משרת אותי ולא ההפך.

לדוגמא - שבת שעברה ניקיתי את הג'אנטים פעם ראשונה אחרי שנתיים! היה עליהם כמות פיח מטורפת, ושוב- רק כי היה תווים אז קניתי כבר ספריי לניקוי גאנטים, עד אז ניקיתי עם ספוג ידנית, עם סבון, פעם גם עשיתי להם ווקס וזה הוריד המון לכלוך, אבל להשקיע על ספריי מיוחד, זה קצת מוגזם לטעמי האישי.

פורסם
אני משתמש ב NO RINSE של אופטימום. 8)

המוצר איכותי, לא עושה קצף וקל לשימוש.

נרכש באוטוסטור

מה הבעיה בקצף?

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

^ ככה מודדים בין היתר איכות סבון לרכב.

יותר קצף= סבון פחות איכותי.

הסבונים האיכותיים ביותר לא עושים קצף בכלל וזה מקל מאוד על שיטפת הרכב.

זמין 8)

פורסם

גם אני משתמש בDUPONT, שמפו נחמד, יצא לי להשתמש בעוד שמפו שעושה הרבה קצף אצל חבר שאני לא יודע את שמו, בתחילה חשבתי שהוא יותר טוב משלי אבל עכשיו אני קורא שכמה שפחות קצף השמפו פחות איכותי?

פורסם

מי לעאזזל צריך סבון? אחרי מכת הגשמים של יום חמישי/שישי הרכב שלי מבריק!!!

עכשיו ברצינות, אני משתמש בסנו קלייר למכוניות, - אחלה דבר

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

Chemical Guys Citrus

שמפו מדהים! גם מרוכז מאוד ולא צריך לשים הרבה, גם מכיל בתוכו ווקס שבאמת עושה הבדל לאחר הייבוש, וגם יש לו ריח מעולה אז נעים לעבוד איתו.

פורסם
תמשיכו לשטוף עם סבון כלים, ככה יש פחות ביקוש לסבון איכותי וגם אני משלם פחות :-D

הייתי שוטף עד לפני חודש עם סבון שמיוצר בגרמניה, לא זוכר את שמו, עלה 30 ש"ח לליטר. שום דבר מיוחד.

עכשיו קניתי סבון עם טפלון של DUPONT באוטודיפו, 60 ש"ח לכמעט 2 ליטר, ואני רואה ממש הבדל לטובה ביחס לקודם!

אחרי שאני שוטף את הרכב עם מים אז יש הרבה טיפות של מים אחת ליד השניה, כמעט כמו אחרי ווקס.

בנוסף לזה הצבע מרגיש פחות מחוספס, כמעט כמו ווקס. גם הלכלוך נדבק פחות, כבר לא שטפתי את האוטו 3 שבועות

והוא עדיין נראה יחסית נקי, גם אחרי הגשם!

הליטר של הסבון הגרמני הספיק לי לשנתיים בערך, אז זה יספיק לפחות ל-3 שנים. השקעה לא גדולה ואני מרוצה.

sucp_0606_15_z+car_care_products+dupont_teflon_car_wash.jpg

ממליץ בחום , אגב מי שרשם פה שהוא שוטף עם סבון כלים הוא עושה טעות !! כי זה עושה חלודה !!!

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
ממליץ בחום , אגב מי שרשם פה שהוא שוטף עם סבון כלים הוא עושה טעות !! כי זה עושה חלודה !!!

יש לך הוכחות מוצקות או שאתה כמו רבים אחרים ניזון משמועות ודברים שאחרים רשמו באינטרנט?

אני אשמח לעובדות מוצקות, מוכחות, ומניסיונך האישי ולא ממשהו ששמעת מחבר של בן דוד של גיסך.

כי אני במקרה שוטף יאריס 2001 על בסיס של פעם בשבוע/שבועיים משנת 2002/3 וזה הרכב של אחי הגדול, במקרה זה הרכב הכי פחות מטופל שיש לי היכרות אישית איתו, אין חלודה! אין נזקים בצבע, ואין שום דבר שדומה לכול השמועות המטורפות שרצות פה בפורום!

אני, שלא כמו רבים אחרים שכותבים פה, כותב על סמך ניסיון אישי שלי, לא מרכב אחד ולא מ2, אלה יותר בכיוון ה10 רכבים! לאורך השנים נשטפו רק עם סבון כלים/ידיים רגיל פשוט, כלום תקינים, לא חלודים.

אשמח להוכחות בנושא.

נקודה - אני לא מזכיר את היאריס סתם, זה הרכב שנימצא אצלנו במשפחה תקופת זמן הכי ארוכה, מ2002 בערך הוא אצלנו, אחי לא מחליף אותו כי הוא מרוצה ממנו וכי הוא פשוט נוסע בלי שום תקלה כול השנים האלה. ולא, אין לו חלודה, למרות ששוטפים אותו עם סבון כלים כבר יותר מעשור (רחמנא לצלן!)

פורסם

ההוכחה היחידה שיש לי היא שאני משתמש במוצר הזה ואני מרוצה, מנקה בצורה יפה ,עושה מספיק קצף וגם דוחה אבק לכמה ימים קצרים

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

אני משתמש בשמפו Silver של CG , שמפו ממש חזק,צריך לדלל 1-20 בכדי שלא יוריד ווקס

אבל אני ממש מרוצה והוא מוריד כל כתם אפשרי!

• תוכן חדש...