Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת?? ואם הקטנה שלי - עוד מעט בת שנה קוראת לי אבא, ולאמא קוראת אבא, ולכלב קוראת אבא ולקקי קוראת אבא?

זה לא מעליב??

+1

לפעמים אנחנו קמים ביום של "אמא" ואז הכל הופך לאמא.

העיקר זה שכשהוא מתעורר בבוקר הוא קורה "מאמא, מאמא" ולא "אבא, אבא".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מאוד מבין את הרגשתך, כשהבכור שלי היה בן שנתיים הוא לא הפסיק להרביץ לנו. זה הלחיץ אותי כי פחדתי שיגדל להיות חצוף.

לאחר התייעצויות הבנתי שזה פחד של הורים טריים, ולתת לזמן לעשות את שלו.

ולכן, כהורה לשלושה, עלי להמליץ לך פשוט להתעלם מהתופעה. לא מהילדה. אתה בהחלט יכול לענות לה, וזה ייעלם מלבד. כשהיא תהיה בת 3.5-4 , אם זה עדיין לא יעלם, תוכל פשוט להסביר לה שעליך לקרוא לך אבא.

התופעה של קריאה בשם אבא ואמא ע"י בני הזוג מקובלת מאוד במגזר הדתי והמסורתי.

פורסם
וולבי, ואל תתיחחס לאגו כשמדובר בילדים שלך.

חלילה ידידי , הכל בהומור.

בנוגע לילדה, פשוט אל תגיב כשהיא קוראת לך איאן.

היא קוראת לי "איאן ,איאן,איאן!!!!" ואני לא מגיב . אז היא באה עד אליי טופחת עליי ואומרת בשקט "איאן?..."

אני לא יכול שלא לצחוק.

אני מציע שתראה לה מי לובש את המכנסיים בבית, קח לה את הטלפון ותחביא את המפתחות של האוטו אין יותר לצאת עם החברים בימי שישי.

כבר אמרתי בשרשור אחר שחוץ מנעלי קיפי אני לא לובש כלום , חוץ מזה אישתי לובשת את הבוקסר שלי בבית - מה זה אומר עליי ?...

התכוונת למפתחות של הבימבה .

באמת?? ואם הקטנה שלי - עוד מעט בת שנה קוראת לי אבא, ולאמא קוראת אבא, ולכלב קוראת אבא ולקקי קוראת אבא?

זה לא מעליב??

יותר מעליב שלכלבה שלי היא קוראת בשמה ואני נשארתי אנונימי.

dorki? :wink::lol: :lol: :lol:

לגופו של עניין - אתה ממש כועס על ילדה בת שנתיים על משהו שהיא, איך שלא תסתכל על זה, לא מבינה. היא מתרכזת בלהשיג תשומת לב ומצליחה. לא יותר מזה. כשאשתי לא שומעת שבתי קוראת לה, הבת עוברת לטקטיקת חיקוי אבא וקוראת לה בשמה הפרטי או אפילו בכינוי הפנים-זוגי, בדיוק בהטיית הקול שלי. צוחקים ועוברים הלאה.

כאן הכל התחיל , היא חיקתה את אישתי פוקדת עליי .

תודה ! יום שאתה לא למד משהו חדש הוא יום מבוזבז.

Gn'f'R

פורסם
כאן הכל התחיל , היא חיקתה את אישתי פוקדת עליי .

זו כבר בעיה אחרת לחלוטין :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רגע של רצינות .

הפחד שלי הוא לא מחוסר כבוד , אני לא יודע .

הייתה לי ילדות מאוד מוזרה ושונה , לעולם לא קראתי להורים בשמות "אבא ואימא"

וגם לא בשמותיהם הפרטיים ,פשוט לא קראתי להם .אני לא יודע למה זה אבל זה מאז שאני זוכר את עצמי.

רק לאימא שלי פניתי בשם חיבה (שמור במערכת) עד גיל 6 בערך וגם זה הפסיק.

פשוט קיבלתי פיק ברכיים פתאום כשאני רואה את הילדה שלי היום , אני מפחד שתהיה

לה ילדות כמו שהייתה לי .

אני יודע שזה שטויות וזה לא מה שמשנה , אתה פשוט לא רוצה שהשריטה שלך תעבור לילדים,

אני עושה כל מה שאני יכול העיקר להמנע ממסלול הילדות שאני עברתי .

Gn'f'R

פורסם

זה לא מעליב??

כידוע - אבא זו המילה הראשונה שילדים מבטאים. בני הבכור השתמש בה (בגיל שנה וקצת) כלפי פועלי הבניין שהסתובבו בשכינה :lol:

קשיי ההגיה של הילדים די משעשעים בני השני למד שלצהוב של הביצה קוראים חרמון וללבן קוראים חרבון.

לא נורא, עד החתונה הכל יעבור. בדרך, בגיל העשרה, הם (הילדים) ידגימו לך שאתה לא יודע כלום, לעומת זאת הם טוענים שהם מסוגלים לנהל את תקציב המדינה בעצמם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מאז ומעולם קראתי להורים שלי בשמות הפרטיים, ומעולם זה לא סימל חוסר כבוד.

ערן, אל תפחד שפניה אליכם בדם פרטי משמעה ילדות כזו או אחרת, זה השלכה לא נכונה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אבא..תביא לי 50 שקלים.

אבא ..תקפיץ אותי ל____.

אבא.. אני בהריון.

"אבא , תביא את המפתחות לקרייזלר "... "מטומטמת , היא אספנות ! קחי ת'דייהטסו של אימא."

ילדה נורמלית לגמרי.

קצת מוזר לי שאתה מכנה את אשתך "אימא", אבל מילא, אדיפוס.

)

זה רק בנוכחות הילדה בשיחות שקשורות אליה, זה לא שאני אומר "אימא ,תכיני לאבא קפה " "אימא ,בואי לחדר השינה עם אבא'לה"

Gn'f'R

פורסם
אני קורא לאישתי "אימא" , אישתי קוראת לי "אבא" ( כן, נשמע חולני אבל זה לא נמשך בחדר המיטות)

אבל הילדה מתעקשת לקרוא לי 'איאן' (עיוות של 'ערן' מפי ילדה בת 2).

היא שמעה זאת מס' פעמים ונדבקה ,אנחנו מתקנים אותה אך היא ממשיכה עם זה ועוד צוחקת, אני אמור להעלב ?

יעבור לה עד החתונה?

ישפיע על ציוני הבגרויות?

האם זו השפלה?

לוותר לה?

להמשיך להלחם?

חי באות ו' חוץ מ'וירוס' יש למישהו ?

בתודה , איאן.

אה כן , ונזרקתי "מפורום יולדות" בין היתר.

ורדית סיני, קצת יותר ציונית ....

https://www.google.co.il/search?q=%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA+%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99&aq=0&oq=%D7%95%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%AA+%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99&sugexp=chrome,mod=0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

^^^ תודה אומי, למדתי שני דברים חדשים היום !

אתה קורא לאמא שלה אמא, האמא קוראת לך אבא, אולי הילדה צריכה לקרוא לך "חיה רעה" ואתה וזוגתך תמצאו כינוי חדש לחדר המיטות?

...

:roflmao:

איזה אידיוט אני . עכשיו נפל האסימון .

Gn'f'R

פורסם

אל תתרגש ושחק איתה את המשחק. בינינו - הכינוי הזה גורם לחיוכים בסביבה הקרובה שלכם, נכון?

ההתפתחות הלשונית רק מתחילה בשנתיים פלוס מינוס.

אולי מומחים להבנת נפש האדם יגידו שהשם בו זוגתך משתמשת "תופס" לילדה את השם אבא, שאמור להיות רק שלה.

בני עבר מ-אבא לקרוא לי בשמי הפרטי בערך משנתיים וחצי עד ארבע או חמש. בבית ובחוץ. הכל על דעת עצמו. לי העניין נראה מכובד ורישמי כזה, ומצא חן בעיני. אין אצלי חינוך אנגלי מסורתי של שימוש בגוף שלישי (אם כבר - הקטע הבריטי נכנס חזק עם EA, יונייטד, החיפושיות (תן לטף לראות ולשמוע צוללת צהובה ואז ילמדו למלמל אנגלית מג'וברשת לפני העברית) ואחר כך הארי פוטר...). באיזה שלב חזר לקרוא לי אבא וככה נשאר עד היום. בלי שום הנחיה או בקשה שלי.

ילה גבר בא נראה! מר +1

• תוכן חדש...