Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהעברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב אספנות אבל יש לי ולמוכר בעיה בהעברת הבעלות

הרכב עם טסט בתוקף כבר חצי שנה ורשום כאספנות אחרי שעמד כמה שנים ללא טסט

יש חסימה ממשרד הרישוי להעברת בעלות ולשליחה של הרשיונות בדואר

הייתי עם המוכר במישרד הרישוי בחולון ולא ידעו לפתור לנו את הבעיה (פעם ראשונה שניתקלים בכזה דבר)

אין לרכב עד כמה שידוע למוכר ולי שום עיקולים שיעבודים וקנסות לפי בדיקה שעשינו,

הבעיה היתה גם כשהרכב היה עוד עומד ללא טסט אבל רשום כאספנות.

מה ניתן לעשות ?

למי לפנות ?

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שהמוכר יגש למשרד הרישוי ויוציא רישיון רכב חדש (ובמידה ויש טסט אז גם ברישיון החדש יוםיע שיש טסט ושולמה האגרה)

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אין בעיה להוציא רישיונות אם מגיעים למישרד הרישוי אלא הבעיה שלא ניתן לשלוח בדואר עקב החסימה הלא ברורה

פורסם
אין בעיה להוציא רישיונות אם מגיעים למישרד הרישוי אלא הבעיה שלא ניתן לשלוח בדואר עקב החסימה הלא ברורה

למה לשלוח??

מוציאים לך את הרישיון החדש במקום!!

פורסם

אם אין קנסות ועיקולים הסיבה לחסימת האפשרות להעברת בעלות לרכב שלא הורד מהכביש היא בד"כ העדר קליטה של הטסט ו/או התשלום. אם יש טסט בתוקף יתכן והדבר לא נקלט (לפעמים מחדל של מכון הטסטים) אך גם יתכן שהטסט נקלט אך התשלום (בבנק?) לא נקלט. במקרה כזה אין כל אפשרות להעביר בעלות בדואר אך הדבר ניתן לפתרון מהיר במשרד הרישוי עצמו עם הצגת הרישיון בו חותמת מכון הרישוי והבנק.

שים לב,רק בעל הרכב רשאי לברר ולבקש פעולות ואם אינו יכול לבוא,להצטייד ביפוי הכח שצמוד לרישיון ובת.ז. (לא רישיון נהיגה!) של הבעלים הרשום.

ישנם מקרים שיש צורך בהוצאת כפל רישיון ויש לשלם 30 ומשהו ש"ח.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

את הרישיונות של האוטו יש והם בתוקף עד סוף החודש אבל הבעיה שלא שולחים את הרשיונות החדשים כדי לעשות טסט

לפי ברור טלפוני עם משרד הרישוי מעודכן במחשב שיש לאוטו טסט בתוקף אבל איך בודקים אם התשלום בדואר מעודכן ?

וקשה לי להאמין שחצי שנה לא עידכנו את הטסט

אין לי כח לחכות בתור הארוך שוב במישרד הרישוי בחולון

:roll:

אין מישהוא שיש לו קשרים במישרד הרישוי שיכול לבדוק מה הבעיה של האוטו הזה ?

פורסם

הדרך הארוכה היא הקצרה ביותראין ברירה אלא לגשת למשרד הרישוי.

חולון היא עיר חשובה אבל לא היחידה בישראל ואת הפעולה אפשר לעשות בכל משרד רישוי בארץ. בחיפה למשל יש שני משרדים וזה שנמצא בקרית אליעזר פנוי לחלוטין בסביבות השעה 13:00 ואין תור כלל.

ככה שתמצא לך משרד רישוי פחות עמוס ותבוא בשעה מאוחרת יותר ואז סביר שתעמוד פחות בתור.

מבלי לפגוע או לייאש אבל אם התור במשרד הרישוי מפריע ומונע מבעדך לבצע עסקה הרי שאני חייב להודיעך שהרע מכל עוד לפניך וכדי להחזיק רכב אספנות תהיה צריך להשקיע הרבה יותר זמן,התרוצצות וכסף מאשר עמידה בתור.

בהצלחה

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

שלום

רכב שלא עשה טסט שנה מבוטל אוטו' במחשב משרד הרישוי, בסוף כל חודש המחשב מריץ בדיקה ומבטל כל רכב שלא בצע טסט מעל שנה, ההליך הוא פשוט, לחזור למשרד הרישוי ולבקש מהפקיד לבטל את הביטול זהו הליך פורמלי בלבד, לאחר מכן אפשר להמשיך עם תהליך העברת הבעלות

אירית

מועדון החמש

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

אירית

זה פיתרון שפעם ראשונה אני שומע וגם הגיוני

אני אנסה שוב

תודה

אופיר

פורסם

אופיר, הייתה לי את אותה הבעיה עם ההוצאה של הרישיון החדש של הקאפרי שלי, בטלפון אמרו לי ש"חידוש חסום", הלכתי למשרד הרישוי בחולון, חיכיתי כ-10 דקות (כן, הם באמת השתפרו, אני פוחד לפתוח את הפה לשטן, אבל..), וקיבלתי במקום רישיון, ללא כל הבעיה!

בהצלחה! ושאלה יהיו הצרות שלך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דרך אגב

לרכב שמוגדר כאספנות ברישיון גם ללא טסט וללא אגרה משולמת ניתן להעביר בעלות במידה ואין עיקולים ושאר נגעים

מניסיון אישי

פורסם

היה לי את זה במוסטנג

שנה שלמה אני והמוכר ניסינו לעשות העברה

נפגשנו איזה 5 פעמים כל פעם הייתה חסימה הוא היה הולך לכפר סבא לשחרר

כלום לא עזר

בסוף נפגשנו בפתח תקוה תוך 5 דקות עשינו העברה

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

תודה למגיבים

כבר יותר משנה אני מנסה לעשות העברת בעלות ללא הצלחה ונימאס לי ממשרד הרישוי בחולון שלא פותרים לי את הבעיה

בפעם הבאה אני אנסה בכפר סבא או פ"ת

אופיר

פורסם

אתה לא רציני!? זה הקאפרי שלך, נכון? עוד לא עשית??????!!!????

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תודה למגיבים

כבר יותר משנה אני מנסה לעשות העברת בעלות ללא הצלחה ונימאס לי ממשרד הרישוי בחולון שלא פותרים לי את הבעיה

בפעם הבאה אני אנסה בכפר סבא או פ"ת

אופיר

בכפר סבא אכן היה סניף נחמד של משרד הרישוי, אך לא עוד :roll:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...