Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוואן?

גלבוע
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא לפורום.

אנחנו צריכים יותר מידע...

על איזה רכב חשבת? בתוספת של 10K תוכל לרכוש מונדיאו 2005, רכב שיספיק לשלושה ילדים בלי בעיה.

אם אתה מעדיף תצורת סטיישן, תוכל לבדוק את ה307SW. גם אימפרזה סטיישן יכולה להיות אופציה, היתרון של ה307 הוא באופציה לעוד שני מושבים לילדים מאחור, אם זה משנה לך. החיסרון הוא שהיא יקרה יחסית.

אופציה נוספת, היא הרנו סניק, בטוחה מאוד, ואופציה מעולה לשלושה ילדים. אם אתה רוצה מיקרוואן, זה הרכב בשבילך. אופציה נוספת ששווה בדיקה ודומה לסניק היא הסיטרואן פיקאסו.

בקיצור תחליט איזה רכב אתה מעדיף (מונדיאו, או סניק, או אולי סטיישן) ואז נמליץ באופן ספציפי יותר.

בכל מקרה - נסיעת מבחן חובה א-ל תרכוש רכב בלי לנהוג בוא קודם.

גיא

פורסם

ההתלבטות שלי נובעת מחשש משוק המכוניות.

אני מחליף מכונית כל 3.5 שנים (נכה צה"ל)

ואני חושש מהשם של המכוניות הצרפתיות.

האם מאזדה פרימיסי זו קניה בטוחה יותר מהרנו סניק או מהפזו 307?

פורסם
ההתלבטות שלי נובעת מחשש משוק המכוניות.

אני מחליף מכונית כל 3.5 שנים (נכה צה"ל)

ואני חושש מהשם של המכוניות הצרפתיות.

האם מאזדה פרימיסי זו קניה בטוחה יותר מהרנו סניק או מהפזו 307?

סטטיסטית - רכב יפני יעלה על צרפתי מבחינת האמינות. שמירת ערך הוא דבר שקשה לנבא, אבל אם אתה מחליף רכב לאחר 3.5 שנים עם פטור כזה או אחר ממיסוי, השיקול של ירידת ערך הופך לשולי יותר.

נהגתי 2000 ק"מ בפיקאסו 2005 באירופה לאחרונה. האוטו מאוד נעים לנהיגה ובעיקר מרווח מאוד - הרבה יותר מהפרמסי. אנחנו חמישה אנשים במשפחה כולל אחת על כסא בוסטר, והיה שפע של מקום.

נמרוד

פורסם

אני מוגבל קצת בסכום לא נראה לי שאני יכול להשקיע בפיקסו היא

קצת יקרה

אני לא יכול להשקיע יותר מ140,000.

ומה דעתכם על הפיזו 307 ?

פורסם

לא משנה מה תבחר - הייתי ממליץ לך על רכב עם מנוע טורבו דיזל, מכוון שבתור נכה אתה פטור מתשלום אגרת רכב - יחס הדלק העדיף והעלות הנמוכה יותר של הסולר יחסכו לך אלפי שקלים בשנה.

פורסם

פיז'ו 307 HDI תעלה 131,000

רנו מגאן 2 DCI תעלה 120,000

שניהן מרווחות ויוכלו לספק 3 ילדים מאחור.

סיטראון פיקאסו HDI עולה כבר 150,000 קצת יקר בשבילך אבל זו האופציה הכי טובה!

פורסם
נשמע כמו רעיון טוב!

על איזה טורבו דיזל כדאי להתמקד בסכום של עד 140,000 עם מקום מרווח לזוג עם 3 ילדים?

אם אתה צריך/רוצה אוטומטי רנו מגאן סדאן תתאים לך. (עולה בדיוק כמו התקציב)

הפרימאסי אולי תמכר יותר טוב כמשומשת, אבל הביטוח שלה מאד יקר (עד פי 2 מהמגאן/סניק)

אם אתה לא נוסע הרבה למרות שאתה פטור מאגרת רישוי הייתי שוקל לקנות את הסניק הבסיסית.

1.6EX אוטומטית נכנסת בתקציב.

בכל מקרה אם אתה נעול על מיקרוואן אל תתפתה לשברולט ויוונט - היא קניה רעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...