Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש

Ioel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני חדש בפורום ורציתי להציג את עצמי אני יואל בן 17 ..מאז שאני זוכר את עצמי אני חולה הגה.

מגיל שנתיים ידעתי את כל סוגי המכוניות וכך זה התגלגל .. אני חולה על מכוניות ונהיגה מאז שאני זוכר את עצמי.

לא מזמן הוצאתי רישיון לאחר שנה על הכביש אם אופנוע(למטרות עבודה וניידות בעיקר)

עכשיו אני נמצא בתקופת המלווה..עכשיו כל העניין של הכביש בא לי באוטומט לגמרי..אחרי שנה על הכביש אין סיבה שלא.

הכביש והראייה בו.

עכשיו רציתי לשאול אתכם אולי יש לכם רעיונות שעכשיו בתקופת המלווה אני יוכל ליישם..אני רק רוצה ללמוד .. אולי יש לכם כל מיני שיטות כדי להתאמן על כל מיני דברים..אפילו סתם חניות בלימות חירום הכל..

אני אשמח לשמוע

כמובן שעוד כמה חודשים טובים שאני אשתפשף על הכביש אם האוטו אני אעבור קורסים לנהיגה מתקדמת.

אז אם יש לכם רעיונות לאימונים בקטעים כאלה או אחרים או סתם טיפים אני אשמח לשמוע..

זה חלום שמתגשם ואני מאד רוצה להמשיך וללמוד את הרכב.

תודה לכולם על ההקשבה

פורסם

ברוך הבא יואל :-)

אני חושב שאתה מעט מגזים עם עניין הנהיגה. אם אין לך סיבה אמיתית - אין שום הכרח שתלך לקורס לנהיגה מתקדמת.

נכון, זה יכול להציל חיים. אך זה לא הכרחי.

כרגע, העצות היחידות שאני אישית אוכל לתת לך הן לנהוג כמה שיותר, בייחוד בשעות הערב.

בנוסף, כשאני למדתי נהיגה אבי נהג לקחת אותי לנצרת ולכבישים עמוסים. אחלה של שפשוף :wink:

שלישית ואחרון - קח את הנהיגה בצורה רגועה, נשלטת, לא פראנואידית. הדבר הכי גרוע, לדעתי, על הכביש הוא חוסר ביטחון וחשש.

שים פעמיך על המתרחש סביבך, תנהג במקומות סואנים והימנע מסכנות רק לשם הלמידה. המיומנות תרכש עם השנים על הכביש ולא בעזרת קורס נהיגה מתקדמת. זו דעתי.

בהצלחה !

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ברור שאין הכרח אבל אם הוא רוצה ללמוד להיות נהג טוב יותר, זה מאוד חשוב.

ליואל - ברוך הבא לפורום. אתה יכול להציג את עצמך בשרשור המתאים בפורום האוף טופיק. קרא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב) לפני שאתה מפרסם עוד הודעות. שים לב לכותרת ולסימני פיסוק. אם יש לך שאלה - בדוק אם כבר ענו עליה בפורום באמצעות מנגנון החיפוש.

השרשור ננעל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...