Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפייה ביתית של כרטיסי מסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית אפיתי בהצלחה לוח אם של מדפסת HP 1255nf והיא חזרה לחיים, כך שאני יכול להעיד שהשיטה עובדת.

עכשיו (כמה חודשים אחרי האפיה) מתחילים לחזור סימני הבעיה (היתקעות שמצריכה כיבוי והדלקה) אבל בינתיים די בקטנה.

מקסימום אני אעשה עוד סיבוב אפיה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה על הטיפ. הוא מוכר אצל אנשי מקצוע ויש אחוזי הצלחה נאים, אבל משום מה לא נוטים לספר עליו.

בכל מקרה, אפשר לנסות לפי ההוראות. אין מה להפסיד כי ממילא הכרטיס תקול.

קצת מטריד אותי העניין של חומרים רעילים שעלולים להפלט לתוך הטוסטר אובן ואם מספיקה שטיפה רגילה של התבנית.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סתם לידע כללי, כאשר מרכיבים את המעגלים במפעל SMT, תהליך ההלחמה של הרכיב הוא בתנור.

ההבדל הוא שהתנור במפעלים עובד בשלבים כלומר דרגות חום משתנות תלוי בפרופיל של הלוח.

לגבי החומרים המסוכנים, בתהליך הזה המשחת הלחמה כבר בלי החומרים המתאדים המסוכנים.

• תוכן חדש...