Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תופעה שכבר חוזרת (לצערי) על עצמה פעמיים ויותר,

כבר פעמיים זה קרה באותו סיבוב החד, פתאם הרגיש כאילו הגז אינו מגיב

והרכב מאט עצמו (תופעה ממש כאילו נגמר הדלק במיכל-רק שפשוט בתום הסיבוב זה הסתדר), כמו כן, בתום הסיבוב - חזר הרכב לעצמו.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולשפוך מעט אור על הנושא.

באמת שאני כבר כמעט ואובד עצות, אציין רק שבפעמיים שקרתה התופעה באותו סיבוב החד, זה

היה כאשר מחוג הדלק הצביע על רבע טנק.

הסיבוב, אגב, אם זה עוזר הוא היציאה לראשל׳צ משה דיין (יציאה ימינה מאיילון דרום) ממש בסמוך לתחנת הרכבת, מדובר בעליה ובסיבוב חד ומפותל.

תודה!

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
יש לחבר שעון לחץ דלק, יתכן והלחץ דלק נמוך מנתוני היצרן ובזמן סיבוב חד המשאבה עוד יותר מתקשה לשאוב דלק.

השעון אמור להתחבר למשאבה עצמה או לתא המנוע?

אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל יכול להיות והמסנן סתום? בכל מקרה אני די מתכוון כבר להחליף אותו...

פורסם

תנסה לזהות האם זה קורה לאחר X זמן נסיעה.

האם הרכב מאיץ "וסוחב" רגיל בעליות ארוכות ? אם כן,

בדוק שמיכל הדלק לא חטף מכה מלמטה. במידה וכן,

בדוק איך מתנהג הרכב כשהמיכל מלא.

תעדכן בממצאים

בהצלחה

רענן

פורסם
יש לחבר שעון לחץ דלק, יתכן והלחץ דלק נמוך מנתוני היצרן ובזמן סיבוב חד המשאבה עוד יותר מתקשה לשאוב דלק.

תעדכן בממצאים

בהצלחה

רענן

השעון אמור להתחבר למשאבה עצמה או לתא המנוע?

אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל יכול להיות והמסנן סתום? בכל מקרה אני די מתכוון כבר להחליף אותו...

שלום רב !

התחל מהקל לכבד, והחלף תחילה מסנן דלק.

והמשך בבדיקות שהכותבים מעלי המליצו.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המממ .... לא חושב שיש בדגם הזה , אבל , אם יש בקרת אחיזה ואתה "משתולל" בסיבוב מחשב הרכב יוריד מהכח מנוע כדיי למנוע איבוד אחיזה ויש מצב שזה מה שאתה מרגיש .

אמורה להדלק נורה ברכבים שאני מכיר במיקרה שזה קורה .

שוב באקסנט 2005 לא חושב שהיתה בקרה כזו , אבל אולי .

עפר .

פורסם

עדכונים: מסנן דלק הוחלף, אכן מרגיש שהרכב כעת יותר זריז, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה

בנוסף, הוחלף גם משאבת דלק (משומשת אבל תקינה), רק המשאבה עצמה - ללא הבית, המצוף וכו' - אין שינוי

פורסם
תופעה שכבר חוזרת (לצערי) על עצמה פעמיים ויותר,

כבר פעמיים זה קרה באותו סיבוב החד, פתאם הרגיש כאילו הגז אינו מגיב

והרכב מאט עצמו (תופעה ממש כאילו נגמר הדלק במיכל-רק שפשוט בתום הסיבוב זה הסתדר), כמו כן, בתום הסיבוב - חזר הרכב לעצמו.

אשמח אם מישהו יוכל לעזור ולשפוך מעט אור על הנושא.

באמת שאני כבר כמעט ואובד עצות, אציין רק שבפעמיים שקרתה התופעה באותו סיבוב החד, זה

היה כאשר מחוג הדלק הצביע על רבע טנק.

הסיבוב, אגב, אם זה עוזר הוא היציאה לראשל׳צ משה דיין (יציאה ימינה מאיילון דרום) ממש בסמוך לתחנת הרכבת, מדובר בעליה ובסיבוב חד ומפותל.

תודה!

הגיוני בהחלט!

אבחון מקצועי, מחייב בדיקת לחץ דלק, למשאבה המקורית, ואם הלחץ אכן נמוך מנתוני היצרן, הגיוני שהתופעה תתרחש בסבוב חד,\ בגלל מחיצות הקמות בטנק, ובעת סיבוב חד , כאשר מפלס הדלק נמוך מהנדרש, המשאבה מתקשה לשאוב, ולעתים שובתץ חלקית גם אוויר.

מיותר היה להחליף למשאבה מפירוק, עלות משאבה חדשה , גם אם היא תחליפית, עדיפה על משאבה מפירוק, שלא ידוע מה היה מצבה, והעלות אמורה להיות זניחה בין החלפת משאבת דלק חדשה תחליפית, לבין משאבה מפירוק, שעלולה להטעות אותך, ולהמשיך להחליף חלפים ברכב בשיטת מצליח.

מומלץ שתגש למוסך מקצועי, שמתמחה ביונאי, בעל מכשור יעודי, שיאפשר לך בדיקת לחץ דלק.

השיפור שחל לאחר החלפת המסנן, מעיד על כך, שהמשאבה סוחפת לתוכה לכלוך מקרקעית הטנק, בגלל שאתה נוסע עם מפלס של רבע טנק ומטה, לעיתים קרובות, מומלץ שתמנע מכך!!

תעדכן בממצאים

בהצלחה

רענן

עדכונים: מסנן דלק הוחלף, אכן מרגיש שהרכב כעת יותר זריז, אבל הבעיה עדיין לא נפתרה

בנוסף, הוחלף גם משאבת דלק (משומשת אבל תקינה{מי קבע זאת ועל סמך מה?), רק המשאבה עצמה - ללא הבית, המצוף וכו' - אין שינוי

פורסם

אני אגש למוסך שיבדוק את לחץ הדלק, לגבי משאבה קומפלט (או שאני לא צריך את הבית והמצוף?) עולה כ 900₪ מקורית

ולצערי כרגע אין באפשרותי משאבים לרכישת משאבה חדשה.

אני שמתי לב שהתופעה קוראת גם בנסיעה רגילה וישרה ולא רק בסיבוב, היום שמתי לב לכך.

מוזר כבר כל הסיפור, אפילו המוסך לא ידע כיצד להתנהג במקרה כזה.

פורסם

אם אין לך את המשאבים הדרושים לבצע תיקונים, והתקלה מופיעה רק כשהמכל דלק על פחות מרבע, פשוט תדאג להישאר מעל החצי וזהו, זו דעתי לפחות.

פורסם

מסכים בהחלט עם הכותב מעלי, ML, ובדוק בנוסף ,חשד לחטי הצתה הדורשים החלפה בגלל התגדות גבוהה, פריצת ניצוץ, ו/או חוטים מתוצרת ירודה.

בברכה

צביקה

פורסם

איך ניתן לבדוק את מצב חוטי ההצתה?

פלאגים הוחלפו בטיפול האחרון לפני כחודש. פלאגים של NGK.

פורסם

בן שלום רב !

קרא את הכיתוב המודפס על חוטי ההצתה והעלה זאת לפורום.

אם קיים כיתוב שזה מיוצר בארצות הברית, סכוי סביר שזה חוטי הצתה גרועים מתוצרת ביתן ספארק(BS), שאיכותם מוטלת ספק, יש למדוד בנוסף את התנגדות חוטי ההצתה

לדעתי, התמקד תחילה במערכת הדלק.

בברכה

צביקה

פורסם

בן מלכה שלום רב !

הימנע צלפנות אלי בשאלות מקצועיות בפרטי, בשביל זה קיים פורום טכני.

שאלתךך לגבי חשד בשסתום קניסטר, לא ידועה לי, ואינני יכול לנחש דרך מסך המחשב, עדיין אתה בוחר לבחור בשיטת" מצליח"} פנה למוסך שגם יאבחן וגם יפתור זאת.

בברכה

צביקה

• תוכן חדש...