Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את בעלי פולקסווגן היה קשה לשכנע שהם לא נוהגים על פרי יצירתו של אלוהים. אז אני לא הנסה יותר מידי.

אני אחסוך ממך, היה לי פולקסווגן, ולדעתי חמור מי שמשלם למשה רבנו 5000 מטבעות זהב לטיימינג :roll:

*אנסה ולא הנסה.

קיבלתי הצעת מחיר לטיימינג ל-GTI MK5 בסך 2,800 ש"ח במרכזי של VW כולל הכל מקורי (אפילו כולל רצועת אלטרנטור).

עזוב ששילמתי הרבה הרבה פחות בפועל במקום פי מליון יותר מקצועי. כנראה סתם ניסו עליך את שיטת מצליח :lol:

והאוטו שלך לא רחוק מפולו, איזה חמור אתה ששילמת יותר.

הרכב שלי הוא פרי יצירתו של אלוהים, כפי שחברנו פלג כבר ציין קודם לכן, אל תשווה לפולו, למה להעליב?

אם אתה תדע כמה שילמתי אתה ממש תקנא, אפילו יותר ממקודם :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 239
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות, לי בכל אופן זכורות המון תלונות של צרכנים (ואם אני לא טועה אף תביעה) לגבי הפריוס שהציגה בפועל נתונים רחוקים מנתוני היצרן (אבל שוב, אולי אני טועה).

לא מכיר, אבל במשפחה יש לי פריוס דור 2 ודור 3, שננהגות רגיל לגמרי ומציגות 1:19 ו-1:20 בממוצע, די בקלות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לאף אחד לא מפריע המחיר שלה? 115,000 שקלים?

האוטו הזה לא רחוק מהאלטו, מחיר ריאלי לכזה רכב צריך להיות לא יותר מ-80,000 שקלים.

חמור מי שישלם יותר :?

גם באירופה מחיר הפתיחה שלה יקר משמעותית ממחיר הפתיחה של מכוניות מיני אחרות.

היא זולה מהג'אז וזה מספיק כדי לתת לה פייט. בקרוב מאוד הונדה יציעו את הג'אז ההיברידית בהנחה...

פורסם
*אנסה ולא הנסה.

קיבלתי הצעת מחיר לטיימינג ל-GTI MK5 בסך 2,800 ש"ח במרכזי של VW כולל הכל מקורי (אפילו כולל רצועת אלטרנטור).

עזוב ששילמתי הרבה הרבה פחות בפועל במקום פי מליון יותר מקצועי. כנראה סתם ניסו עליך את שיטת מצליח :lol:

הרכב שלי הוא פרי יצירתו של אלוהים, כפי שחברנו פלג כבר ציין קודם לכן, אל תשווה לפולו, למה להעליב?

אם אתה תדע כמה שילמתי אתה ממש תקנא, אפילו יותר ממקודם :lol:

מאוד מזכיר את הלקוחות של אפל.

עם היו עושים בפולקסווגן השקות דומות, סביר שהיתם עומדים בתור גם עבור הבדיחה הזאת שנקראת פולו קלאסיק.

פתאום שאחד מתלונן כולם קופצים ואומרים שזה לא האוטו, פשוט בארץ לא יודעים לטפל ברכבים האלו.

לא זכור לי שאני נכנס למוסך טויוטה\מיצובישי\הונדה, כל העובדים מלוכסני עיניים.

פורסם
גם באירופה מחיר הפתיחה שלה יקר משמעותית ממחיר הפתיחה של מכוניות מיני אחרות.

היא זולה מהג'אז וזה מספיק כדי לתת לה פייט. בקרוב מאוד הונדה יציעו את הג'אז ההיברידית בהנחה...

בנוגעה למחיר- המחיר באתר טויוטה בUK לפני מיסים: £12,012.33 לדגם שמשוווק אצלנו.

אז איך זה בהשוואה למחיר של 115K אחרי מיסים בארץ?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

היאריס ההיברידית שמשווקת אצלנו עולה בבריטניה בין 15 ל-16 אלף פאונד. למעשה מדובר בדגם שהוא שעטנז של שני הדגמים T3 ו-T4 שמוצגים באתר הבריטי מבחינת רמת אבזור. 12 אלף פאונד קונים לך יאריס ידנית בבריטניה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טויוטה מאוד חכמה- העתיד הקרוב הוא מכונית חשמלית היברידית ולא חשמלית מלאה כמו שאגסי חלם.

צריך להבין שרוב הביזבוז של הדלק הוא בעיקר ביגלל הבלמים- במיוחד בתנועה עירונית, רכב היברידי פותר זאת על ידי אגירת אנרגיית הבלימה ושימוש חוזר בהאצה. תחשבו על זה.

ומכיוון שלא צריך למטרה זו סוללה ענקית- מקבלים רכב קל יותר וזול יותר שיכול להחליף את הדגם הרגיל.

מבחינתי אם היה להם אייגו היברידית זה היה פשוט מעולה!

גם חסכוני, וגם מנוע בעל מומנט עשיר, וגם זול לרכישה!.

מה דעתכם?

אם הם היו מצליחים ליצר חשמל מהבולמים היה יכול להיות יותר חסכוני, מוזר שעוד לא עשו את זה.

פורסם
היאריס ההיברידית שמשווקת אצלנו עולה בבריטניה בין 15 ל-16 אלף פאונד. למעשה מדובר בדגם שהוא שעטנז של שני הדגמים T3 ו-T4 שמוצגים באתר הבריטי מבחינת רמת אבזור. 12 אלף פאונד קונים לך יאריס ידנית בבריטניה.

15-16 אלף פאונד זה המחיר של הרכב על הכביש אחרי כל המיסים בבריטניה.

לכן הבאתי את המחיר 12~12.5 אלף פאונד של הרכב בלבד לפני כל מיני המיסים בבריטניה בכדי להשוות האם אחרי המיסים הוא עדיין יוצא יותר מידי בארץ כמו שרבים מתלוננים.

עריכה: עכשיו אני שם לב שאכן המחיר המבוקש יקר מידי!

שימו לב לטבלת המחירים הבאה:

http://www.toyota.co.uk/bv/UK_car_prices/pdf/Current_NewCarPrices.pdf?1=2&a=1&id=New-Car-Price-List&zone=Zone+Prices&sr=Mall

עכשיו תיראו שהיאריס המשווקת אצלנו 1.3 ידנית עולה כמעט כמו ההיברידית שמשווקת אצלנו -פער של כ10%!

עכשיו אני רוצה להבין- לאן נעלמה לה הטבת המס של הרכב ההיברידי? כי היאריס הידנית נמכרת אצלנו ב91,900 ש"ח!

וגם היאריס היברידית זולה בכ35% מהאוריס ההיברידית- נחשו מה ההבדל בארץ? כ18%!!.

בנוסף שימו לב שאצלם מקבלים 5 שנות אחריות! אין חדש תחת השמש במדינת הטייקונים החזירים שמוצצים לאזרח הפשוט את הדם עד הטיפה האחרונה- כי אחרי הכל, אין לנו מדינה אחרת :-(.

אם הם היו מצליחים ליצר חשמל מהבולמים היה יכול להיות יותר חסכוני, מוזר שעוד לא עשו את זה.

האמת שעשו את זה- קראתי על הפטנט הזה לרכבי הצבא של ארה"ב שמייצרת כמות נכבדה של חשמל ועוזרת להחזיק את כל הדרישות חשמל העצומה ברכבים צבאיים עם כל המערכות והאלקטרוניקה וחוסכת חשמל- לא זוכר נתון מדוייק אבל יותר מ10% בטוח.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אז איך זה בהשוואה למחיר של 115K אחרי מיסים בארץ?

אתה קראת את מה שרשמתי, אבל לא הבנת.

בארץ, היא יקרה יותר ממכוניות מיני מקבילות. אפילו אם תשווה אותה מול יאריס בנזין תקבל הפרש של כ-15K ש"ח. גם 12K פאונד לרכב מיני זה הרבה במונחי מחיר בריטיים (כבר ב-8K פאונד תוכל לרכוש שם רכב מיני). וחוץ מזה, בכמה ציפית שימכרו אותה? 80K ש"ח? אתה בישראל למקרה ששכחת.

פורסם

לא ציפיתי ל80K.

אני רק מנסה לדעת מה היה אמור ליהיות המחיר האמיתי שלה בארץ אחרי המיסים (הטבה להיברידי)- כאילו אם היה ייבוא אישי.

הם בכיף היו יכולים להכניס אותה ב99,990 ש"ח- אבל חזירות זה שם המישחק היום ! עצוב...

פורסם

הפעם (לא מאמין שאמרתי זאת)מדינת ישראל לא אשמה- היא נותנת לך הטבה רצינית במכס, זה היבואן החמדן שרוצה לעשות קופה על הדרך, כי לימכור במחיר נמוך בכדי לימכור הרבה לא אפשרי כי גם ככה טויטה לא הקציבה לישראל הרבה מכוניות- אז הם רוצים לעשות את הרווח המקסימלי מהכמות שקיבלו, ראש יהודי נטו!.

פורסם
הפעם (לא מאמין שאמרתי זאת)מדינת ישראל לא אשמה- היא נותנת לך הטבה רצינית במכס, זה היבואן החמדן שרוצה לעשות קופה על הדרך, כי לימכור במחיר נמוך בכדי לימכור הרבה לא אפשרי כי גם ככה טויטה לא הקציבה לישראל הרבה מכוניות- אז הם רוצים לעשות את הרווח המקסימלי מהכמות שקיבלו, ראש יהודי נטו!.

מה לעשות יש עיניין של היצע וביקוש.

כרגע נראה כי ההיצע לא גדול ומוגבל מאוד ומנגד יש ביקוש גדול.

עדיין, אם אתה משווה אותו לסופר מיני אוט' מאובזרת בישראל, אשר עלות מייצגת לקבוצה היא סביב 105K ש"ח (פולו, מאזדה 2..), אז מחיר של 115K ש"ח נשמע הגיוני מאוד.

בנסועה ממוצעת זה אמור להחזיר את ההשקעה תוך שנתיים בערך.

מה גם שאני מניח שגם בתור יד-2 הוא יהיה מבוקש יותר ובעל מחירון גבוה יותר מפולו אוט' לדוגמא.

בהחלט משתלם.

אם אתה רוצה להתלונן על המחירים בכלל בקבוצת המיני או יוקר התחבורה בישראל, אני מניח שאתה צודק ובקלות יכול למלא 800 עמודי פורום.

אבל זה לא הנושא כאן.

פורסם

לא , לא רציתי להתחיל את התלונות על היוקר המחייה, פשוט מאוד פיתאום שמתי לב שהטבת המס של הרכב ההיברידי הלכה הישר ליבואן.

אני מאוד בעד הרכב, פשוט היבואן יכל להיתאמץ טיפה ולצאת בהצהרה אקולוגית ולשווק את היאריס במחיר עגול של 100K בשביל להראות את שינוי המגמה של השוק וביסוס מעמד הרכב ההיברידי.

• תוכן חדש...