Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

 

לרעייתי רכב מסוג פיאט פונטו שנת 2004, המשמש אותנו כרכב שני ומשני בבית.

הרכב משמשה לנסיעות לעבודה (10 דקות בתוך העיר), הסעה ואיסוף שלושת ילדינו מהגנים ומבתי הספר וכדומה.

הקילומטראז' לשנה לא עולה על 3000 ק"מ.

 

הואיל ונהיה בפונטו קצת צפוף (שלושה ילדים, בוסטרים, כסאות, עגלת תינוק וכדומה), חשבנו להחליף את האוטו לרכב קצת גדול יותר, אולם שבין תכונותיו עדיין יהיו החסכנות בדלק, נוחות הנסיעה והמחיר הסביר.

 

התקציב הינו מקסימום 60K ש"ח.

 

חבר לעבודה המליץ לי על סיטרואן C4, שנת 2007-2008, גם בשל המחיר הנמוך יחסית לרכבים היפניים, וגם בשל נוחות הנסיעה.

 

אשמח לשמוע דעתכם ו/או המלצות נוספות.

 

אגב, לא יודע אם זה רלוונטי כאן, אבל חשוב לי שתהיה אפשרות לבצע טרייד אין לרכב הקיים.

 

תודה מראש.

אספתא :-o

פורסם

לאחרונה קניתי C4 מליסינג ב-50,000 (2009 עם 80000 ק"מ), כך שבתקציב הזה אתה יכול להשיג אפילו רכב עם ק"מ נמוך/חדש יותר.

 

אני בינתיים מבסוט מהרכב, אבל הנסיון שלי לא ארוך מספיק כדי להעיד מנסיון. מדובר בנסיון של כחודש בלבד. הרכב נוח, מאובזר, בטוח (6 כריות אוויר, 5 כוכבים במבחני ריסוק), אבל אני לא בטוח ששלושה בוסטרים ייכנסו מאחור. הגדולים שלי נגמלו מבוסטר עם הרכישה!

×
×
  • תוכן חדש...