Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראת את הכתבה, כמו-גם את מלוא השרשור. הציטוטים שהבאתי מלמדים בפירוש על אחד משלוש אפשרויות. או ששני הכותבים אינם מבדילים בהתיחסות בין תגובה שכל גולש יכול להפריח לאוויר הרשת לתוכן שפורסם במדיה ושמה ynet, או שלא קראו את הכתבה בגינה החל השרשור הזה, או שיש לי בעיה חמורה בהבנת הנקרא ובהקשרים לוגיים. אישית, אשמח לגלות כי האפשרות השלישית אינה רלוונטית, במקרה זה לפחות.

פורסם
לא קראת את הכתבה, כמו-גם את מלוא השרשור. הציטוטים שהבאתי מלמדים בפירוש על אחד משלוש אפשרויות. או ששני הכותבים אינם מבדילים בהתיחסות בין תגובה שכל גולש יכול להפריח לאוויר הרשת לתוכן שפורסם במדיה ושמה ynet, או שלא קראו את הכתבה בגינה החל השרשור הזה, או שיש לי בעיה חמורה בהבנת הנקרא ובהקשרים לוגיים. אישית, אשמח לגלות כי האפשרות השלישית אינה רלוונטית, במקרה זה לפחות.

צודק...

לא קראתי את כל השרשור הרלוונטי אלא התייחסתי רק לציטוטים שלך... סמכתי עליהם כציטוטים מדוייקים... בכל מקרה...שיהיה לבריאות.

מה הנק' שאליה אתה חותר?

:-)

פורסם

אתה כתבת "ממה שכתוב למעלה אכן משתמע (לפחות לי) כי הציטוט הוא בכתבה. חוץ מזה כל תגובה בוואינט עוברת בקרה."

למה לא תטרח בעתיד לקרוא לפני שאתה מעביר ביקורת מהסוג הזה? ענין פעוט שיכול לעזור לפעמים. ובענין הבקרה. מלבד לזהות שלא מדובר באמירה שאינה עומדת בקריטריונים המופיעים בחלון התגובות, התייחסות הגולשים אינה זוכה לנגיעה כלשהי. בוודאי לא לעריכה.

פורסם

הציטוטים שלי אכן מדויקים. הנקודה? אני לא חובב אבוס ויוני קלרמן (הכתב) אינו מטומטם. הוא כתב עבורי ואני עורך אותו. מהדברים שהחלו להתגלגל כאן נראה כאילו התגובה המסוימת הפכה לחלק אינטגרלי מתוכן שפורסם על-ידי ynet. מפריע לי קצת הענין הזה. הגיוני?

פורסם

יוני עיתונאי די אהוב עלי.

אשמח אם תעדכן אותי האם זו

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-1645-2362894,00.html

הכתבה, שאם כן אכן חטאתי בהתיחסות לחומר מפוקפק (לאחר יום שבו ניסו להרוג אותי עם הטוסטוס).

ובאשר לתגובות גולשים לכתבות בואיינט הרי הן עוברות בקרה, לא התכוונתי לעורך מדור אלא למסנן תגובות. או שזה סקריפט שמסנן את ההודעות לפי מילות מפתח???

לא מסתדר לי שלכתבה לעיל אין תגובות........בלשון המעטה.

פורסם

כאחד המצהיר על עצמו "עיתונאי רכב", הייתי מצפה לקצת יותר זהירות (וזו המילה הכי זהירה שהצלחתי לנסח) בהתייחסות לדברים אותם כותבים אחרים. לא משנה איפה, לא משנה באיזה הקשר. תראה איזה עוול גרמת שלא ביודעין לאחד שאתה "אוהב". ראבאק, קצת מחשבה לפני שמשחררים את המקלדת לחופשי.

התגובות עוברות בקרה מסוג מאד מסוים, כפי שציינתי. הן לא נערכות. ככאלה, לעיתים אתה יכול לגלות שם חסרי בינה מהסוג ה... בעצם, מהסוג שאתה ואני פוגשים מדי יום בכל מקום. זה יתרונן (הצגת ההוויה המקומית כפי שהיא) וזה חסרונן (הצגת ההוויה המקומית כפי שהיא). נכון לרגע זה התפרסמו לכתבה 108 תגובות. לא רואה? נסה לרפרש בעזרת F5.

פורסם

בהתייחסי "לכותב מאמרון מטומטם זה" התייחסתי לתגובה שצוטטה, לא למאמר שאליו היא ניתנה

בהבעתי שאט נפש מההסכמה של idocs התייחסתי לשורה האחרונה בנושא שכתב: "אני חושב שהוא צודק"

אם הובן כל דבר אחר, אני מצר ומתנצל על כך מראש

נא לצנן מקלדות בבקשה

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
ציטוט פשוטו כמשמעו

בואו ואספר לכם קטע מטורף:

בני אדם, לכאורה שפויים בנפשם, יושבים בגושי מתכת במשקל טון או שניים ומזיזים אותם למהירויות כאלו, שהם עוברים אפילו מאה קילומטרים בשעה אחת!

ואם זה נראה לכם מוזר, מה תגידו על אלה שמחליטים לשבת על מנוע, כן ככה בלי שום דבר שיגן עליהם, ולהגיע למהירויות אפילו גבוהות יותר!!

ועוד, הם מתעקשים להשתלב עם אותם גושי מתכת באותם הדרכים!!!

מכיוון שכנראה השפיות רחוקה מהראשונים כמו גם מהשניים, אנו חוזרים לחוקים הבסיסיים הקדומניים יותר: החזק מנצח. ובמקרה זה גם חוק העדר.

אם כולם סביבך מתעקשים להזיז גושי מתכת כבדים, מדוע אתה מתעקש לשבת על מנוע? ואם ראית פעם מה קורה לגוש מתכת השוקל טון, דבר די חזק לכל הדעות, שנתקל לפתע בגוש מתכת אחר כמוהו, תחשוב- מה יקרה לך?

ואם התעקשת והחלטת להיות שונה, לשים קץ לחייך עכשיו או אחר כך, באשמתך או לא, מה זה נוגע לי? גם ככה אני לא ממש שפוי ומזיז להנאתי גושי מתכת כבדים.

אבל כאשר אתקל בגוש אחר, אשם או לא, סביר להניח שרק הגוש ימעך. ואם זה לא יהיה גוש אלא אתה על מנוע - זו בהחלט הבעיה שלך.

כביש זה מקום מסוכן. וכל מה שרצינו אי פעם זה להגיע הביתה בשלום

אני חושב שהוא צודק

נכון, עידו

הוא צודק.

ואתה צודק.

ואני נוהג על סמי טריילר 30 טון - אז כשאני אדרוס אותך אני אהיה צודק.

כי אתה הרי רואה את כל העדר נוסע בקופסאות הקרטון הקטנות והקלילות שלהם, שלא מספקות להם שום הגנה מפני עדר הסמי-טריילרים השועטים במהירות שמגיעה ל- 100 קמ"ש.

הרי ידוע שמדובר בחוק העדר ו"החזק שורד". לכן כל מכונית שאני מועך, מרסק ומורח על פני מאות מטרים - הנהג שלה אשם.

הרי אנחנו כולנו יודעים מה קורה לקופסאות המתכת כשהן מתנגשות אחת בשניה. אז רק תחשוב מה יקרה כשהם יתנגשו ב"סמי" שלי.

הבנת?

חלשלוש חסר זכות קיום!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

להגיב...

לא להגיב...

להגיב...

לא להגיב...

להגיב...

לא להגיב...

אחד, שתיים, שלוש, ארבע, חמש, שש, שבע, שמונה, תשע, עשר...

לא... לא להגיב...

לא שווה את זה...

(הכוונה כמובן הודעה המקורית בשרשור ולמסכים איתה...)

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

אלו שהסכימו עם התגובה הכל כך ירודה הזו שהופיעה בYNET בתחתית רשימה ארוכה של מגיבים , רק מאוששים את הטענה המוצגת בכתבה.

ההתנהגות של "למה מה קרה?" הכל כך ישראלית , באה לביטוי גם בכביש ולצערי , גם כאן בפורום.. :?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...