Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית כי אני צריך בשבילה 25 הודעות במשתמש (שכתבתי כבר 10 מתוכם באחד הפורומים אבל משום מה הם לא נחשבות -_-) אז אם אתה רואה את זה שלח לי בפרטי איזשהו אמצעי שאני יכול לדבר איתך דרכו..

אגב זה בקשר למערכת לבית

פורסם

פשש אחד הפורומים היותר מטומטמים שראיתי בחיים שלי.. שלחו לי את זה:

שלום oR1g1NaL,

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

סיבה: הכנסה למעקב

-------

עד עתה נמחקו לך למעלה מ 20 הודעות שכל מטרתן היתה העלאת המונה.

מרגע זה אתה במעקב הודעות, וכל הודעה שלך תהייה מחויבת באישור המנהלים.

-------

התראה זאת בעלת ערך של 3, ועלולה להתבטא בגישה מוגבלת לפורום עד שתפקע.

אם הנך מאמין שההתראה אינה מוצדקת, פנה לאחראי הפורום הרלוונטי (ראה דף זה, אחראי הפורום).

שים לב, בבקשה: ההתראה נשלחה ממשתמש ניהול מערכתי שתיבת ההודעות שלו מרוקנת באופן אוטומטי; אי לכך, תגובות להודעה פרטית זאת לא יקראו.

כל טוב,

קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב

כאילו מה?! אשמתי שיש לכם ממשק מפגר שאי אפשר לשלוח ה.פ למישהו עד שיש לך לפחות 25 הודעות?! ושאני מנסה להגיע לזה אתם מוחקים לי הודעות?! מה החרא הזה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זה בנוי ככה לדעתי כדי לא לתת לך להגיע לפורום בשביל שאלה ספציפית לצבור הודעות במונה לשאול ואז לנטוש את הפורום.

אני רציתי לעשות דבר דומה להתייעץ על מערכת ולאחר מכן לא עיניין אותי כל כך הפורום אבל העובדה שהייתי צריך להראות עיניין ואותנטיות בתגובות זה גרם לי להתעמק על הדרך בתכנים שבפורום ומאז נדבקתי בו. (במשתמש הקודם )

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אפשר בבקשה להסיר את העונש שקיבלתי ממכם בגלל שטענתם שההודעות שלי לא בעלות תוכן?

אתם גם השופטים וגם התליינים? אפילו במדינת ישראל קיים עקרון הפרדת הרשויות

• תוכן חדש...