Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה. אני חדש כאן ומעוניין בעזרה דחוף לעשות לי. סדר בבלאגן בראש ואולי גם בכיס. נתחיל בכמה עובדות אני מחזיק ברשותי ב5 השנים האחרונות רכב בהשכרה חודשית ( רכב קטן. בעבר סריון אח"כ סוזוקי אלטו וכעת טויוטה אייגו ) לצורך עבודתי ומשפחה וכו' כאשר אני משלם חודש בחודשו ואם יש לפעמים מכה או שריטה פה ושם גם זה חלק מההוצאה כאשר מחליפים לי רכב, כעת החלטתי שלא יכול יותר לעמוד בההוצאה הזו. והחלטתי לקנות רכב בהקדם האפשרי ,כלומר כאן ועכשיו בימים הקרובים . הפרמטרים הם רכב חדש קטן ידני (בגלל ההפרש במחיר ובדלק) תחת סדר גודל המחיר של 62 עד 65 אלף ש"ח. אני נוסע 3500. ק"מ בחודש! עשיתי סבב בין כמה סוכני רכב ויבואנים.והתייעצתי עם עיתונאי רכב . ועדיין מתקשה לבחור בין הרכבים הבאים: סוזוקי אלטו,או שברולט ספארק,קייה פיקנטו אנא עיזרו לי ו. או טויוטה אייגו וסיטרואן סי 1 ש(שכפי שהסבירו לי בעצם זה בדיוק כמו פז'ו1 107 וסיטרואן וטויוטה. ואף מיוצרים באותו מפעל) ואף עיתונאי הרכב שישבתי עמו אמש המליץ בחום על סיטרואן סי 1 מפאת מחירו וגם החיסכון בדלק ,.. אנא עזרתכם המלצותיכם הערותיכם . תודה . מועדים לשמחה

פורסם

היי,

אם אתה מתלבט בין כל הרכבים אני ממליץ לך לתאם נסיעת מבחן על הרכבים שמעניינים אותך ולחוות בעצמך את הנסיעה ואת התחושה. לגבי השברולט ספארק היא מגיעה עם מנוע 1.2 ל' 82 כ"ס, ידני.

אבזור שכולל- רדיו דיסק MP3 4 חלונות חשמל 5 מקומות ישיבה פסי גגון להעברת מטען וכו'...

הרכב מאובזר בכל פרטי הבטיחות הנדרשים מ 6 כריות אוויר ועיגוני ISOFIX ועד מערכת בקרת משיכה ומערכת בקרת יציבות,

ו- 4.5 כוכבי בטיחות.

אם יש לך עוד שאלות לגבי הספארק אשמח לענות,

גיא משברולט

פורסם

תודה, לא הדגשתי,אבל הדבר הראשון שחשוב לי זה חיסכון בדלק אני נוסע כ3וחצי אלףק"מ בחודש,וחשוב לי גם עלויות טיפולים ,

פורסם

כתבת שכרגע אתה נוהג על הטויוטה אייגו. אהבת אותה? אם כן, ה C1 של סיטרואן היא בדיוק אותו רכב אז אין לך טעם בלקנות את האייגו היקרה יותר, אלא אם כן אתה מעדיף את העיצוב שלה או שבא לך לבזבז עוד כמה אלפי שקלים (או שאתה מאלה שקונים רכב וישר חושבים כמה יפסידו עליו במכירה...).

מבין אלו שציינת, הפיקנטו היא בחירה טובה וכדאי גם לחשוב על ה I10 או הפנדה (שווה לבדוק כמה היא עולה ביריד שמתקיים עכשיו).

מבחינת חסכון בדלק נטו, כנראה שה C1 ואחיותיה הן החסכוניות ביותר. אני אישית לא מתחבר לרכב הזה, הוא הרגיש לי כמו רכב צעצוע מהרבה בחינות ולדעתי צריך להיות מתומחר באיזור ה 45,000 ש"ח גג (קצת מתחת למתחרות בסגמנט) אבל זה ענין של טעם והרגשה ואם אתה מתחבר לרכב, לך על זה, כי יש לו גם יתרונות.

פורסם

אני אישית הייתי בוחר בפנדה, כי הרבה אוטו, הכי נוחה מכולן, הפנים ליגה אחרת (חוץ מהפיקנטו), מנוע מוכח אמין וחסכוני,

, במקום השני שלי מגיעה האייגו, אני מעדיף את העיצוב שלה מול האחיות הצרפתיות, לחובתה נוחות נסיעה לא מדהימה

הפיקנטו במקום השלישי, לא מעט בגלל שהיא לא כזאת חסכונית בהשוואה למתחרות, עיצוב ואחריות מורחבת לזכותה

לגבי האלטו והאיי עשר, פשוט מכוניות מקרטון וקש, לא הייתי רוצה אותן בתור המכוניות שלי, עם הספארק בניגוד לשאר אין לי ניסיון אישי אז אשאיר לאחרים לחוות דיעה

• תוכן חדש...