Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 פלוס / קיה פיקנטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח,

אני כבר לא מעט זמן מחפש רכב חסכוני בקטגוריית הרכבים הקטנים.

אחרי הרבה השוואות ושעות של קריאת חוות דעת החלטתי על הקיה פיקנטו החדשה, ידני 1.0..

כמובן שכאשר הזמנתי אותה ואמרו לי שאצטרך להמתין שלושה חודשים בכיתי..

כרגע אני מחכה לקיה פיקנטו ולפני כמה ימים ראיתי מבצע לגבי הפיג'ו 206 פלוס באותו מחיר פחות או יותר..

קראתי קצת על הפיג'ו (האמת שכרגע אני עם פיג'ו 1400 אוטומוטית שנת 2002) ואני לא רואה סיבה טובה לא לבטל את ההזמנה של הקיה ולקחת את הפיג'ו שתגיע אליי תוך 14 יום..

לגבי צריכת הדלק (שזה בראש העדיפויות שלי) אני מבין שאין הבדל משמעותי כל כך בצריכה לאחר שהתברר שהקיה לא מתקרבת להצהרת היצרן...

אני אשמח אם מישהו יסכים איתי או יחלוק עליי עם נימוק משכנע... קצת קשה לי לבחור ואני מאוד רוצה לעשות את ההחלטה הנכונה..

אגב אני פתוח לעוד הצעות לגבי רכב חסכוני, חדש, ידני עד 65000 ש"ח.

פורסם

אין מה להשוות,הפיג"ו 206 אמנם ותיקה ו"מיושנת מעט" אבל הרבה יותר אוטו ממנוע 1.0 ידני וכמובן גודל וצורה...

בהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני יודע שאין אין סוף לתקציב אבל ב69 יש את הקליאו עדיפה,מרווחת יותר,בטיחותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הפנדה החדשה צריכה להיות הבחירה שלך.

ה-206+ מיושנת, דווחו בעיות במזגן (דבר חשוב מאוד בקיץ) וכבר יש דיווחים על בעיות התחממות.

הפיקנטו מאובזרת בכל טוב ובזה היא עולה על הפנדה החדשה, מעבר לאבזור הפנדה החדשה יותר מוצלחת מהפיקנטו בכל פרמטר.

פורסם

206+ ואם יש אפשרות לעלות לקליאו אז מומלץ.

המכוניות הקטנות הן עולם אחר(וקטן),וכשאין לך מקום לשים את הרגליים רדיו דיסק עם שליטה מההגה לא יעניין אותך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אתה בגובה של 2 מטר אולי תהיה בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה צריך את תוספת הגודל? ה206+ אכן מיושנת מאוד ומבחינת משקל לכ"ס אין כזה הבדל בין הפיקנטו 1000 סמ"ק לפז'ו שבעצמה חלשה יחסית.

ד"ר, אני לא מסכים אתך, לפיקנטו עוד מספר יתרונות: 5 כוכבי בטיחות (היחידה בקטגוריה), 7 שנים אחריות וכמובן האבזור שהזכרת (שכולל עוד 2 כריות אויר לעומת הפנדה). הפנדה (שאני מאוד מחבב אותה) יותר חסכונית והמנוע גדול יותר (אבל מנפק את אותם כ"ס כמו הקיה), אלה לטעמי היתרונות הגדולים של הפנדה, כאשר לקיה היתרונות שלה.

בכל אופן אם ההתלבטות בין הקיה לפיאט, שתי הבחירות טובות. בנוגע לפז'ו, אני לא רואה סיבה ל"פזול" לעברה אלה אם אתה צריך את הסנטימטרים העודפים ולא יכול לזוז מהמחיר של הקיה.

גם לטעמי הקליאו (שאומנם יקרה יותר) היא בחירה הרבה יותר טובה בכל פרמטר, מהפז'ו. הקליאו היא כבר רמה מעל ה"מינים", ה206+ היא די פשרה.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...