Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הסיפור הוא כזה:

הזוג נשוי כבר משהו כמו 10 שנים, הכל היה טוב ויפה עד לפני שנתיים שהאישה חשדה שהוא בגד בה, מכאן החלה ההתדרדרות:

האישה שעד אותו אירוע היתה ביחסים מאוד טובים עם משפחת החבר ונתמכה על ידם כלכלית לא מעט הפכה את עורה והתחילה להיות פשוט אכזרית כלפיהם (מבחינת יחס), הרחיבה את זה כלפי כלל משפחתו ואת חייו שלו הפכה לגיהנום בצורת חוסר תקשורת מילולית (היא מתכתבת איתו בבית ב-SMS כששניהם בבית), היא יוזמת במכוון מריבות בהם היא מיד מתחילה לצרוח כדי לייצר תחושה אצל השכנים כאילו שמכים אותה (הגיע לרמה שפעם שכן אכן דפק על דלת הבית, כשהחבר פתח את הדלת השכן פשוט התפרץ עליה ודרש ממנה להפסיק לצעוק ולהתנהג כאילו מישהו מכה אותה כשברור שזה לא המקרה).

מעבר לזה היא מאיימת עליו יומם ולילה שהיא תתלונן עליו במשטרה שהוא מכה אותה, היא מאיימת עליו שהיא תגיע למקום עבודתו ותגרום לפיטוריו (עובד במקום מאוד מכובד).

האישה לא סופרת אף אחד ממטר וכל פעם שמשפחת החבר מנסה לגשר ולפתור את הבעיה האישה יוצאת מזה עם גישה של "תראה איך אני מתעללת במשפחה שלך והם חוזרים על 4", משפחתה לא מנסה לגשר ובכמה פעמים שהחבר פנה למשפחתה כדי לבקש את עזרתם לפתור את הבעיה תגובתם היתה בסגנון "בעיה שלך, היא פגועה".

לא אכפת לה או למשפחתה שיש להם באמצע הסיפור 2 בנות, האישה יוזמת ויכוחים וצורחת ברחבי הבית (גם כאשר החבר בכלל לא בבית וללא אינטראקציה איתה) גם כאשר הבנות בבית.

החבר הציע מספר פעמים ללכת לטיפול זוגי- אין עם מי לדבר, היא פשוט אטומה.

החבר שבור לגמרי וכרגע הדבר היחיד שמחזיק אותו ב"זוגיות" זה העובדה שהוא מאוד קשור לבנות ולא רוצה שהן "יידפקו" כמו אמא שלהן.

כמה סוגיות:

1. האם יש דרך כלשהי שהחבר יכול להביא את אישתו להסתכלות פסיכולוגית?

2.באיזה מישורים הוא יכול לנסות לפעול כדי לקבל חזקה על הילדות?

3.משפחת החבר הלוותה להם 140,000 שקלים כשהיו במצוקה כלכלית וכמעט איבדו את ביתם, מבחינת האישה "על גופתה המתה הוא יחזיר להם את הכסף"- מה ניתן לעשות במישור המשפטי?

טיפים, עצות וכו' יתקבלו בשמחה, החבר באמת עובר גיהנום יומיומי, הבנות באמצע סובלות והאשה- אפטית לגמרי למתרחש מסביב ורק מעניין אותה לאמלל אותו ואת משפחתו.

אם יש כאן עו"ד או איש מקצוע שיכול לטפל בעניין הזה- נא לפנות אלי בפרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. האם יש דרך כלשהי שהחבר יכול להביא את אישתו להסתכלות פסיכולוגית?

אולי, אולי, אולי, פניה לפסיכיאטר המחוזי. פעם כל אחד יכל לדווח ובסבירות גבוהה זה היה נגמר באשפוז. אם הוא יכול להביא עדויות שהיא לא מתפקדת ופוגעת בבנות, יש לו סיכוי סביר. שיקח בחשבון שרוב הסיכויים שהיא תראה בזה הכרזת מלחמה טוטאלית ואי אפשר יהיה לחזות את ההידרדרות אם זה לא יעזור.

2.באיזה מישורים הוא יכול לנסות לפעול כדי לקבל חזקה על הילדות?

שיתייעץ עם עו"ד על איך לבנות תיק של הוכחות נגדה. זה עדיין יהיה מאוד לא פשוט, אבל הוא יצטרך להוכיח שהוא ההורה הכשיר יותר. עזריאלנט מוביל בתחום למיטב ידיעתי, אבל יש עוד עו"ד טובים.

3.משפחת החבר הלוותה להם 140,000 שקלים כשהיו במצוקה כלכלית וכמעט איבדו את ביתם, מבחינת האישה "על גופתה המתה הוא יחזיר להם את הכסף"- מה ניתן לעשות במישור המשפטי?

ההלוואה לוותה במסמכים? יש משהו שיאפשר להוכיח שזו הייתה הלוואה ולא מענק?

ועוד משהו חשוב. יש לה הוכחות כלשהן שהוא בגד בה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אשה לא "חושדת"סתם..

חוץ מזה ניראה שהמצב שם יותר מידי לחוץ ומדורדר,אולי שיזמין להם איזה חופשה "לבד"ושישבו לדבר.

לא יכול להיות שהיא נאטמה בצורה כזו דרמטית,צריך לבדוק קודם כל מה עובר או עבר עליה.

פורסם

אני הייתי אומר בזהירות, שהיא הבוגדת והיא מחפשת איך להתגרש לפני שמישהו יעלה על זה.

שיתחיל לברר.

במידה וזה נכון, זאת עילה לבעיטה בתחת בלי מזונות.

פורסם

בהתחשב שכך שאתה מציג את הסיפור מצד אחד ולא בגוף ראשון, ברור כי איננו יודעים את התמונה האמיתית.

יתכן שיש רקע מוקדם לכך שהאשה מאסה בחברך.

יתכן שמישהו יעץ לה "להכין את הרקע" לגירושין בכך שתיצור היסטוריה של התעללות מצידו.

החבר שלך צריך לשאול את אשתו בפשטות אם היא רוצה להתגרש.

ייתכן שאיכות חייו וגם איכות החיים של בנותיו תשתפר אם ייפרדו. בכל מקרה הוא צודק במחשבה כי בנותיו עלולות להיות הנפגעות מן המצב, בין אם ייפרדו או יישארו לגור יחד. הוא יכול רק לנהוג כלפיהן כך שיבינו שאהבתו אליהן אינה תלויה בדבר. עליו להימנע מלהסיט אותן לנקוט בצידו.

כל עוד הם נשואים וגרים תחת קורת גג אחת אין מה לדבר על קבלת חזקה.

לא נראה שיש כאן עילה לאשפוז כפוי. האשה לא מסוכנת לעצמה או לילדיה.

האם ברור שהכסף ניתן לזוג כהלוואה? האם נקבעו תנאי פירעון ההלוואה.

בעיקרון, כל הרכוש שצברו בני הזוג בעת נישואיהם הוא רכוש משותף.

חלקה של האשה בחוב יקוזז בחלוקת הרכוש ביניהם. אם וכאשר יתגרשו.

האם לחברך ולאשתו חשבון בנק משותף? האם שניהם עובדים?

פורסם

מן הסתם אם זה הסיפור במלואו אז היא כנראה בוגדת,

בכל אופן זה לא משנה, על פי התיאור שלך היא כלבה חסרת כל תקנות.

בקצרה, הפתרון הכי טוב לטעמי כדי להמנע מבעיות פליליות אחר כך (תלונה על אלימות וכו')

הבחור צריך כמה שיותר מהר להתקין מצלמות נסתרות בכל הבית בכדי לתעד.

כשהיא תתלונן שהוא הכה אותה ותספר למשטרה מתי זה קרה, הוא יוציא את ההקלטה ויסגור את הסיפור.

פורסם

לא משנה מי צודק יותר או פחות זה המצב -

במידה והאישה לא רוצה לגשת לטיפול זוגי - החבר יכול ללכת לבד , וזה חשוב - אפשר לקבל יעוץ כיצד להפשיר את היחסים.

או בעקבות היעוץ הבנה כי כדאי לסיים את הנישואין .

אפשר כי היועץ בטיפול הזוגי ישכנע את האישה להגיע לשיחות .

זה גם ישחק לטובתו במידה ויגיעו לגירושין , כך יראה כי היה לו רצון וכוונה לתקן את מערכת היחסים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

דבר ראשון, ומיד, מצלמות והקלטות שמע שלה, לפני שהוא גומר עם תיק פלילי, מעצר וצו הרחקה.

זה חומר שבכל מקרה ישמש אותו להוכיח שהיא פסיכית במידה והוא מבקש משמורת על הילדות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שייזהר בכל צעד שלו ונקיטת מעשה, שיתייעץ לפני שהוא עושה כל דבר, כל מעשה עלול לשמש כראיה נגדו בבית המשפט ולהוציא את הילדים מהמשמורת שלו ולהרחיק אותם.

נשמע כמו משחק מלוכלך מתוך אינטרס, חוקר פרטי שיבדוק את הסיפור, כמעט בטוח שיש מאהב לוחץ מעבר לפינה כדי שזו תערוק לידיו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אני עם רועי בקשר למצלמות, 50 דולר באיביי ותוך חודש יש לו 3-4 מצלמות מעקב קטנות בדמות קולב, מצית, בובה, קישוט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וואו לא יאמן איזה רוע! אם עד עכשיו פחדתי מלהתחתן, עכשיו קירקסת אותי.

קודם כל מצטרף בחום להמלצות להקליט אותה. אם זה שיחות טלפון, בבית, ברכב וכ''ו. כשתהיה הקלטה שבה היא מאיימת שהיא תתנקם בו ותגיד שהוא מכה אותה וכ''ו זה עלול להציל אותו מלהסתבך.

דבר שני, חוקר פרטי שיעקוב קצת אחרי האישה ויראה אם יש ממצאים חריגים.

לא הבנתי למה החבר משך את כל הסיפור הזה שנתיים ולא ניסה לעצור אותו עוד בהתחלה. בכל מקרה צריך לעשות עם זה משהו. אם זה ייעוץ, גישור, או אפילו שידברו בניהם לבד וינסו ליישב את העניינים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לצערי זה נשמע כמו סיפור שלא יהיה לו סוף טוב ולכן העצה הכי טובה שניתן להמליץ היא לשכור עורך דין שמומחה בתחום על מנת לקבל כבר עצות כיצד לפעול כי כנראה שהאשה כבר משתמשת בעצות של אחד כזה.

שיהיה בהצלחה לבחור.

פורסם

האמת שאת חלק מההמלצות (כמו התקנת מצלמות והאזנה בבית) כבר המלצתי לבחור בעבר, השאלה היא מה באמת החוקיות של הצבת מצלמות ומיקרופונים נסתרים בבית, האם זה קביל מבחינה משפטית?

מה לגבי האזנה לקו הטלפון בבית?

אני לא מאמין שלאשה יש מאהב מהסיבה שהיא טיפוס מאוד רדום ופסיבי מהסוג שחוזר מהעבודה, מקלח את הילדים והולך לישון ב-20:00.

כמה נקודות:

1. אין ממש מה לחשוש מהתדרדרות כיוון שהמצב שם בבית כבר בקנטים, היא ירדה לרמות מאוד נמוכות עם המשפחה שלו שעזרה להם המון כלכלית ומעבר, איתו כבר הבנתם שהמצב בכלל בשפל המדרגה (הבחור מסיים עבודה ב-16:00 ונמנע מלחזור הביתה לפני 21:00 כשהוא בטוח שהיא כבר ישנה, אחרת זו מריבה בטוחה).

2.ההלוואות שנתנו על ידי הורי החבר לא מגובות בהסכם מסודר (בכל זאת, אמא שנתנה כסף לבן) אבל כן נאמר במועד מתן הכסף שזו הלוואה). חלק מהסכום שניתן לזוג נלקח על ידי אימו בהלוואה מהבנק, חלק מזה מחסכונות כאלה ואחרים של הוריו(לא מהבנק).

3. שני בני הזוג עובדים, חשבון משותף, החבר לא ישאל אותה אם היא רוצה להתגרש שכן הוא לא רוצה לאבד את הילדות.

4.בני משפחתו של החבר כבר הציעו להם בכמה הזדמנויות לצאת לחופשה על חשבונם כדי ללבן את הדברים, היא לא מוכנה לכלום.

מדי פעם היא מראה איתות כלשהו של נסיון לחזור למסלול תקין, לא חולפות כמה שעות והיא מתהפכת מחדש.

דוגמא מאתמול:

בבוקר היא דיברה עם החבר ושאלה אותו היכן הוא בכיפור, כשהוא ענה לה שהוא בבית היא אמרה לו ״אוקיי, אז אני אוותר על לעשות את כיפור עם הוריי והילדות ונשאר איתך״.

אחר הצהריים כשהוא חזר הביתה כבר מחדר המדרגות הוא שמע אותה צורחת בטלפון על כך ש״אמא שלו המכשפה רוצה לקחת ממנה את הכסף שהלוותה להם״.

5.איך שאני מבין שם את העניינים אין דרך חזרה, זה הולך להסתיים בגירושין, סביר להניח מאוד מכוערים, כאשר הנקודה היחידה שחשובה לחבר שלי- לקבל את הבנות.

6.אין לי גם צל של ספק שהיא כרגע מכינה קרקע (צרחות וכו׳) כדי לתפור לו תיק על אלימות.

אם אתם מכירים חוקר פרטי\ עו״ד תותח שזה תחום עיסוקם אני אשמח לשמוע ולקשר בינו לבין החבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

החבר שלך חוזר כל יום ב2100 אבל פוחד לאבד את הילדות? הרי הוא לא נמצא איתן כלל במשך השבוע. הוא צריך ללכת לייעוץ מקצועי אצל מטפל זוגי ולא להסתמך על עיצות מפורום רכב אשר ניתנות על ידי אנשים אנונימים.

פורסם

סיפור לא נעים בכלל . קיבלת עצות טובות ואין לי מה להוסיף מלבד הארה קטנה :

אני יכול לתאר לעצמי את הגיהנום שחברך עובר - אישה שהופכת עורה יכולה להיות פסיכית על טורבו,

לא יודע עד כמה אתה מכיר את חברך ומהי רמת הכנות בינכם , אבל אתה מדבר על זוג שחי כעשור ביחד,

כלומר אותה הפסיכית הייתה פעם נורמלית,ואתה יודע מה אומרים על אינטואציה של אישה ,נכון ?

ונניח שהיא משגעת אותו בכדי להשיג גט , שנתיים הם הרבה זמן למשחקים אני חושב .

מצטער שאני לא " בא לעזרה " , אני פשוט מנסה להפוך את המטבע כי אולי זה יוביל לפתרון.

Gn'f'R

• תוכן חדש...