Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שיפור) c4 vtr

RENAULT 5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב מנוע 1600 ואני מחפש יותר כוח . אני רוצה שהוא יאיץ מהר יותר. הבנתי מקריאה בפורום הזה ומעוד פורומים שמנוע nfu של פג'ו סיטרואן הוא בסיס טוב לשיפורים ושבמרוצי הראלי בוחרים דווקא ב1600 ולא ב2000 . חשבתי על צ'יפ אגזוז ופילטר אינבוקס בתור התחלה . בגדול התקציב ההתחלתי הוא 5000-10000 שח. תודה לכולם ויום נעים.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה - VTR שלך, ידנית או אוטומטית ?

נכון שזה קל לומר (והרבה ימליצו לך) פשוט לעבור ל - VTS.

זה השיפור הטוב ביותר מבחינת כסף שאתה יכול לעשות.

בין ההבדלים בין שני הדגמים:

כ"ס 110 ב - VTR מול 180 ב - VTS.

כל מערכת המתלים,בלמים, האיבזור הרבה יותר טוב ב - VTS.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלי ידנית להחליף אני לא רוצה אבל אני לא חושב שצריך יותר מ25 כוח

קצת הזוי, אתה יודע כמה כסף תצטרך בשביל להוציא זאת?

חפש שיפורים ל206 כאן בפורום דובר על זה הרבה, זה שיפורים לnfx בטוח שיהיה שם הרבה חומר מעניין בשבילך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת הזוי, אתה יודע כמה כסף תצטרך בשביל להוציא זאת?

חפש שיפורים ל206 כאן בפורום דובר על זה הרבה, זה שיפורים לnfx בטוח שיהיה שם הרבה חומר מעניין בשבילך.

אצלי NFU

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

25 כ"ס יעשו אותך יותר מאושר ?? בקושי תרגיש אותם ואני בספק אם תתקרב לתוספת 25 כ"ס רק על-ידי שינוי כמו סעפת ,צ'יפ ומע' פליטה ,מנוע אטמוספרי לא פשוט לשפר בסכום נמוך .

מה שכן עוצמת הרעש תשתנה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

25 כ"ס יעשו אותך יותר מאושר ?? בקושי תרגיש אותם ואני בספק אם תתקרב לתוספת 25 כ"ס רק על-ידי שינוי כמו סעפת ,צ'יפ ומע' פליטה ,מנוע אטמוספרי לא פשוט לשפר בסכום נמוך .

מה שכן עוצמת הרעש תשתנה .

רעש ממש ממש לא מחפש ו25 כוח בוודאי שמורגש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להוציא 25 כ"ס אטומספרים יעלה לך סכום דו-ספרתי ועדיין זה לא יהפוך לרכב מהיר.

סכום דו ספרתי לפי מה שלמדו אותי בבית הספר זה עד 99 ,בכל אופן הייתה לי איביזה טורבו ולא כזה דבר אני מחפש שהסיטרואן תיהיה ,פשוט משהו שיזיז אותה טיפה יותר מהר, בסה"כ האוטו סבבה נוסע לא רע בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להגיד לך שהזמנתי לה מחול שלא תעיז בארץ (220 שקל לעומת 400 עם התקנה ) פילטר אינבוקס של k&N זה נותן טיפונת הרגשה יותר טובה , האוטו חמוד הוא לא בסיס לשיפורים אין טעם לעבוד עליו קשה, תהנה ממנו ושתרגיש נכון תעבור לVTS שגם ממנה אי אפשר להרגיש יותר מידי .

איזה צבע שלך ?

איזה צמיגים ?

מאיפה אתה בארץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי , בעיקרון מנוע ה TU5JP4 הוא אחד ממנועי ה 1600 אטמוספריים הטובים בעולם נקודה.

יש לו מה לשפר ,כן כן למרות היותו אטמוספרי אפשר להגיע לאזור ה 200 כ"ס אטמוספריים אבל בארץ זה יקר.

יש לך את מנוע ה NFU עם סעפת מאלומיניום , הרכב הוא 125 כ"ס. המחשב רכב מסרס את הרכב לחלוטין , רק ע"י שינוי תוכנה אתה תקבל עוד כוח זמין ( תחסכו ממנו את ה "זה אטמוספרי" , מכיר מכיר ) ולא קצת בכלל. עם סעפת 4-1 או 4-2-1 איכותית למרות שקשה למצוא ל NFU אלה יש רק ל NFX אתה תוציא עוד סוסים ,אפשר לבנות כזאת CUSTOM בעלות נורמאלית.

עם שני הדברים האלה אתה תקבל באזור ה 140 כ"ס שירגישו שונה לגמרי מהמקוריים העייפים ( חשוב שינוי תוכנה! ).

עם צנרת מלאה תהנה יותר , בסוף תביא קאמשאפטים אגרסיביים יותר ופילטר אויר RAM AIR איכותי ואתה יכול להגיע לאזור ה 160 כ"ס שיטיסו את הרכב שלך.

דברים אלה נכונים רק למנועים הנ"ל של פג'ו. פג'ו סירסו את המנוע הזה לחלוטין למרות שיש לו פוטנציאל גבוהה יותר לכוח מהמנועים במנועי ה GTI שלהם. פג'ו ידעו זאת לכן סירסו את התוכנה לחלוטין.

רכב מצויין , אל תקשיב לאנשים שאומרים לך שאין טעם להשקיע , אנשים בונים מהמנוע הזה מנוע מירוצים לכל דבר.

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את מה שהבחור רשם.

לגבי מערכת פליטה ניתן להזמין במחיר וזמן סבירים.

שינוי תוכנה ,בין היתר ,מקצר את זמן התגובה של המצערת החשמלית ,זה כבר שיפור עצום.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...