Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל בעלי המכשיר - השאלה בכותרת.

רכשתי את המכשיר מיד 2 ולצערי הבעלים לא מצליח לאתר את האוזניות.

האם מדובר במוצר איכותי או באוזניות בינוניות בלבד? האופציה של המיקרופון המובנה קורצת לי מאוד ואני שוקל לרכוש סט מקורי.

תודה.

פורסם

+1, אחלה אוזניות.

אני מאזין המון למוזיקה ולא רואה צורך לשדרג.

טיפ קטן:

לחיצה על הכפתור שעל המיקרופון עוצרת את השיר.

לחיצה כפולה מעבירה שיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
+1, טיפ קטן:

לחיצה על הכפתור שעל המיקרופון עוצרת את השיר.

לחיצה כפולה מעבירה שיר.

איזה חמודים , גם את זה הם העתיקו ... :) , תן לי לנחש - 3 זה לעבור שיר אחד אחורה...

בכ"א - הם סבירות ביותר - שוות ערך לנגיד אוזניות ב100-150 ש"ח

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סבירות אבל לא יותר, מספיק סבירות כדי שלא יהיה לי אכפת להרוס אותן תוך כדי רכיבה על אופניים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איזה חמודים , גם את זה הם העתיקו ... :) , תן לי לנחש - 3 זה לעבור שיר אחד אחורה...

בכ"א - הם סבירות ביותר - שוות ערך לנגיד אוזניות ב100-150 ש"ח

ליביו

הראשונה להציג טכנולוגיה דומה הייתה נוקיה, אבל באמת מוזר שאפל לא התחילה לתבוע את כולם על זה.

פורסם

נוקיה הוציעו ממזמן אוזניות כאלו 8)

האוזניות מעולות ביחס לזה שאתה מקבל אותן עם פלאפון,

אל תצפה למשהו מטורף, למרות שגם הIBEATS שמקבלים עם הHTC לא עשו לי עור ברוז, הדבקה של באסים סתמיים.

הסמסונג מרגישות לי צלולות יותר, מדויקות יותר.

וכן, אוזניות שלא אכפת לך להרוס ברכיבה על אופניים, בידיוק זה מה שאני אומר כל בוקר בדרך לבית ספר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

שי - אתה בטוח?

אתה מתחשב בעובדה שהשטיק הזה היה קיים עוד קודם באוזניות כדי לשלוט על המוסיקה באייפוד לפני עידן האייפון כן?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני משום מה זוכר את הפטנט הזה במוטורולה ובסמסונג עוד ב 1999 (סם הקוסם למי שזוכר...אחד המכשירים האיומים ביותר שהמציאו)

פורסם

אזניות ממוצעות.

האזניות של הסוני אריקסון הישן שלי נשמעות הרבה יותר טוב.

משהו מוזר זה שככל שהאזניות יותר ישנות בסוני כך הן יותר טובות.

פורסם

לגבי זכויות היוצרים, מי העתיק ממי ולמי יש יותר גדול - תעשו טובה ואל תכניסו את זה לשרשור התמים שלי.

לגבי האוזניות סט מקורי עולה בארץ 49 שקלים ובאיביי 26 שקלים כך שנראה לי שאני ארכוש סט. מקסימום, הפסדתי סכום זעום.

תודה וגמר חתימה טובה :wink:

נ.ב. זה הסט המקורי נכון?

http://www.mooliphone.co.il/prod_540000.html

פורסם

מילר, זה לא האוזניות, זה השמיע שלך מתדרדרת. :)

עופר, על פניו זה נראה כמו הסט המקורי.

אפילו במחיר של הארץ זה זול ומעולה יחסית לתמורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב. אחרי שהזמנתי וקיבלתי את האוזניות אני יכול לומר שאני מאוד מאוכזב.

אנילא מחפש אוזניות HIGH END אבל הצליל שהאוזניות מפיקות עלוב למדי (אין בכלל באס והטרבל גם לא משהו).

מישהו יכול להמליץ על אוזיות IN EAR טובות במחיר נמוך? אני לא מחפש בהכרח מותגים (נ.ב. חבר שלי טס היום לקנדה אז אין לי בעיה להזמין איתו אוזניות).

פורסם

אני יודע שזה די קשה לביצוע באוזניות אין איר, אבל אל תקנה אוזניות מבלי לשמוע אותם.

אני נדפקתי כבר כמה פעמים באוזניות, מזה שסמכתי על ביקורות בלבד, שילמתי מספיק כסף ונשארתי מאוכזב מאוד.

בחיים לא קונה יותר אוזניות מבלי לשמוע אותם.

• תוכן חדש...