Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברגים/ג׳וזונים לפיז'ו 205GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

האם מדובר בגוז'ונים או שמדובר בברגים היוצאים מהנאבה שנסגרים ע"י אום?

בכל מקרה, התחלת במקום טוב - סביר שללובינסקי יהיו ברגים מתאימים.

במידה ואין, תנסה במגרשי חלפים. אתה מוזמן לעבור על הרשימה הזו של חלקי חילוף לרכב.

בתור שלב מתקדם יותר הייתי מרים טלפון למוסכים המתמחים בפיג'ו-סיטרואן, שאינם ברשת היבואן וסביר שמטפלים ברכבים ישנים מסוג זה.

נשמח להתעדכן,

עזרה.

פורסם

שים תמונה של בורג כמו זה שנשבר לך, ואם אפשר גם ציין מידות. יש לי כמה ברגי ג'אנטים ללא שימוש, אם הם זהים לאלה שאתה צריך הם שלך תמורת בקבוק בירה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש לי ברגים של 205 GTI 1.6 אלה ג'אנטים שאין להם חור באמצע כדי לעשות איזון

תיאור הבורג הוא ראש הוא מתאים לבוקסה 19, מניקל וארוך יחסית

ההברגה עדינה עם שתי קטרים ויש גם דיסקית.

אם זה הבורג תיצור איתי קשר בפרטי

MAX'S -- Tuning

פורסם

שמחתי לראות את התגובות חברים!

מדובר בגוז'ונים,אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לצלם או למדוד אבל ברגע שאוכל אעלה לכאן ואני מקווה שמדובר באותם ברגים כמו שברשותכם.

תודה שוב!

• ספונסר פורום
פורסם

אני רואה שאתה עדיין תקוע אז נסה לפנות אל המומחה לרכבי פיג'ו/סיטרואן, תמיר, ממוסך תמיר יהושע שירותי דרך אשר ממוקם ברחוב היוצר 20 בחולון.

פורסם

זה לא גוז'נים אלא ברגים.

אתה לא חייב את הברגים המקוריים של ה-205GTI, אתה יכול לקנות גם ברגים חליפיים. בפנצ'ריות יוכלו להזמין לך סט של ברגים תואמים עם "ראש נגד גניבות" בקוטר ובאורך זהה. אני מציע לך לבדוק דווקא אצל המומחים לג'אנטים וכל מה שקשור לכך - ג.מ פורטל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...