Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגנבה לחבר חיפושית שנת 74' צבע תכלת/לבן בין יום חמישי לשישי 20-21.09.2012 בערך בשעה 3 וחצי לפנות בוקר מכפר סבא.

מספר לוחית רישוי 783-691

אני יגיד את זה בעדינות לא רוצה להפר את כללי הפורום חולרות נבלות פשוט קקות של אנשים, כואב ונמאס כבר לשמוע על מקרים כאלה, כל פעם מחדש המקרים האלה מכים בבעל רכב אספנות אחד.

עדדדד מתיייי? דיי כבר לגנבות האלה

אני לא ישכח, מי שראה מבינכם את הסרט America X בתחילת הסרט ניסו לגנוב לשחקן הראשי בסרט את הג'יפ הוא תפס אותם, את אחד מהם הוא ירה והרג ואת השני הוא הצמיד עם הלסט למדרכה ודרך לו בכל הכוח על הראש, תבינו לבד מה קרה לראש שלו.

זה מה שצריך לעשות לעם המגעיל והדוחה הזה של הגנבים.

אז בבקשה מכם אם מישהו ראה שמע או משהו צלצלו אני יעשה את השאר... תודה

0504300905 דולב (זה הטלפון של בעל הרכב)

228021_10151161543658664_986985065_n.jpg

image_1348210591716361.jpg

282682_3884285699816_1182398686_n.jpg

פורסם

כמו שכבר ציינתי בפורום חיפושיות בפייסבוק. יש בעיה שצה״ל והמשטרה מסרבים להציב מחסום יציאה במחסומים (אורנית וקלקיליה ) ומה שקורה אין שום פיקוח על רכבים היוצאים מישראל לשטחי הרשות הפלסטינית . המחסומים מבוקרים רק לכיוון הכניסה. לדעתי האספנים השונים צריכים להתאגד ולפנות בעתירה לרשויות להציב מחסום ופיקוח גם ביציאה! זו דעתי.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
כמו שכבר ציינתי בפורום חיפושיות בפייסבוק. יש בעיה שצה״ל והמשטרה מסרבים להציב מחסום יציאה במחסומים (אורנית וקלקיליה ) ומה שקורה אין שום פיקוח על רכבים היוצאים מישראל לשטחי הרשות הפלסטינית . המחסומים מבוקרים רק לכיוון הכניסה. לדעתי האספנים השונים צריכים להתאגד ולפנות בעתירה לרשויות להציב מחסום ופיקוח גם ביציאה! זו דעתי.

אני מקווה שאתה מבין שמה שרשמת פה זה מדע בידיוני, כן?

למדינה יש אינטרס שיגנבו מכוניות. זה מכניס לה כסף נטו (לא ממש מדוייק במקרה המיוחד של "רכבי אספנות", אבל נכון באופן כללי).

לאייש מחסום בשוטרים וחיילים?

זה כבר עולה למדינה כסף ועוד בשביל מה? בשביל אזרח רגיל? הצחקת להם את המויישל'ה.

אני חותם לך עכשיו שזה בחיים לא יעבור.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

מחזק את דברי צביקה , עלות הגניבות של הרכבים מסתכמות במיליוני שקלים למדינה (חברות הביטוח, המגזר הפרטי , ואכיפה) יהיה זה דבר אדיר אם ישימו דגש על המחסומים מה שיגרום לצמצום משמעותי בגניבות הרכבים ויחסוך למדינה הרבה כסף

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם

באותו הלילה נגנבה עוד חיפושית של חבר בכפר סבא,צהובה דגם ג'ינס. עם מדבקות "כולנו שי דרומי"

כשהוא הלך להתלונן אמרו לו שהוא השלישי עם חיפושית באותו יום.

לילה עצוב מאוד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
רוע ונבזות.

לא להתפלא מדוע אני תומך באיסור צילום מספרי רישוי של רכבים בפורומים.

כל מילה בסלע!

מאז שאני בפורום תמונה אחת! לא העלתי עם לוחית רישוי גלויה.

יותר מזה אני לא נכנס לכל הריבים הקטנים האלה שיש בשרשור "ענתיקות בדרכים ובחצרות" שמתנהלים על כאלה שמציין את המקום המדוייק של הרכב ועוד בלי לצנזר את הלוחית, תמיד אם הייתי מפרסם בשרשור רכב נטוש או שזקוק ליד אוהבת הייתי אומר רק אזור הכוונה נמצא בצפון/מרכב או דרום.

פורסם

במקום לאכול את הלב כל פעם מחדש,ולסמוך על אחרים(משטרע,צבא)שלא יעשו את העבודה,,,איך מונעים גניבת רכב.אני לא מדבר על הוצאה גבוהה.יש ברז ניתוק מצבר.50 ש"ח.מפסק מתנע חבוי.ועוד ניתוקים קטנים.אולי זה לא יעזור ב 100 %,אך לפחות יעקב את הגנבים.שנה טובה

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

מעניין לדעת מי משפץ חיפושית "והזמין" חלקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מועדון החיפושיות ברמאללה הולך וגדל וברמת גן הולך וקטן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
במקום לאכול את הלב כל פעם מחדש,ולסמוך על אחרים(משטרע,צבא)שלא יעשו את העבודה,,,איך מונעים גניבת רכב.אני לא מדבר על הוצאה גבוהה.יש ברז ניתוק מצבר.50 ש"ח.מפסק מתנע חבוי.ועוד ניתוקים קטנים.אולי זה לא יעזור ב 100 %,אך לפחות יעקב את הגנבים.שנה טובה

אתה צודק לגמרי! אני אישית ממליץ גם להוסיף מערכת הגנה ואיתור של איתוראן או פוינטר!

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
מועדון החיפושיות ברמאללה הולך וגדל וברמת גן הולך וקטן.

+1

חוק כלים שלובים.

כל גניבה מכעיסה, במיוחד לאור האימפוטנטיות של הרשויות, אבל רכבי אספנות מושקעים זה כבר ממש גררררר... :evil:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...