Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנבה חיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שכבר ציינתי בפורום חיפושיות בפייסבוק. יש בעיה שצה״ל והמשטרה מסרבים להציב מחסום יציאה במחסומים (אורנית וקלקיליה ) ומה שקורה אין שום פיקוח על רכבים היוצאים מישראל לשטחי הרשות הפלסטינית . המחסומים מבוקרים רק לכיוון הכניסה. לדעתי האספנים השונים צריכים להתאגד ולפנות בעתירה לרשויות להציב מחסום ופיקוח גם ביציאה! זו דעתי.

אני מסכים איתך בכל מילה,

אך אינך יכול לצפות מגופי מדינה שנגנבו מהם רכבים

צבאיים ומשטרתיים (כמו זוג הסופות ורכבי משטרה מנהלתיים שנגנבים)

לעצור את מכת הגניבות,

מבלי להכנס לפוליטיקה, שמתם לב למגמה הכללית?

ערבים שגונבים מיהודים, יש פה משהו לאומני, כי ערבי לא גונב מערבי, - אחרת לא תהיה לו יד,

או כמו שנאמר אצלינו אך לצערי לא מיושם: "סוף גנב - לתליה"

באותו הלילה נגנבה עוד חיפושית של חבר בכפר סבא,צהובה דגם ג'ינס.

עם מדבקות "כולנו שי דרומי" כשהוא הלך להתלונן אמרו לו שהוא השלישי עם חיפושית באותו יום.

לילה עצוב מאוד.

מישהו "חם" על החיפושיות, או שמישהו ממש "חם" לבאגי, ומחפש כמה חיפושיות לשחיטה,

או שמישהו עשה הזמנה ממש גדולה של חלקי חילוף, כל פעם שקונים מהפרוקיות שלהם

חלקים נותנים להם מוטיבציה לגנוב, - חבל שבארץ בניגוד לחלקים נרחבים מארה"ב אסור לירות בגנב,

מועדון החיפושיות ברמאללה הולך וגדל וברמת גן הולך וקטן.

"הגונב מגנב פטור" - חבל שאנחנו לא יכולים לגנוב להם כפי שהם גונבים לנו,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

זה לא רק האימפוטנטיות של הרשויות, זו משטרה אטומה ולא מתפקדת גורמת לציבור האזרחים להיגעל מהם

חוסר כבוד ובסופו של דבר לאנשים לקחת את החוק לידים

במקום שפנסיונרים של המשטרה התחבאו מאחורי כול צומת בעיר ויעצרו על שטויות שיציבו מחסומים לשטחים לתפוס את החולרות

אבל הדג מסריח מהרוש

לפטר את שר המישטרה זו התשובה8)

BABY FORD 1949

CORVETTE BB 454 1972

MOKA:-D

פורסם

בוקר טוב,

אני רוצה לחזק את הנאמר פה על צעדי מנע - ניתוק מצבר וכו - היה לי חבר בעל טנדר סובארו שגר בזמנו במרכז הישראלי לגנבי טנדר סובארו - או במילים אחרות הבדווים בנגב (הכל לכאורה כמובן).

הוא היה שם מנעול הגה, מפרק (מדי לילה) את המכסה של המפלג, ובשלב מסוים אם אני לא טועה גם היה שם סנדל דנוור.

הרכב מעולם לא נגנב.

אני חושב שכצעד מנע, במיוחד לרכבים שלא נוסעים יום יום, מאוד כדאי לנקוט בצעדים דומים. או זה או לחבר חוט לרגל...

באמת עצוב.

עופר

פורסם

מה אתם מפרטים את כל השיטות בפורום ציבורי? אולי גנב מיקצועי לא צריך את העצות שלכם, אבל ילד שרוצה באגי בהחלט יכול ללמוד מהפורום לאילו הגנות להתכונן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נכון. שיטות מקוריות להגנה על הרכב מפני גנבות כדאי לספר בהודעות פרטיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
חיפושית בצבעי המולדת בשטחים? קצת הזוי...

שייקרב הגנב

לא היתי פוסלת גם מקרים בהם תושבי מדינת ישראל,

"מזמינים" חלקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברים לא לקפוץ -

בסך הכל אמרתי שאפשר וצריך להתגונן. השיטות שפירטתי הן רק דוגמא. הרי ברור לכולם שהשיטות ידועות.

זאת ועוד - אפילו את השיטות המתוחכמות קרי איתורן ודומיו, הגנבים מכירים, עוקרים ונוסעים לדרכם.

בסך הכל ניסיתי לעורר את הנושא, ולהתגונן ויפה שעה אחת קודם.

עופר

פורסם

עצוב! אין מילה אחרת לתאר את זה. בנאדם משקיע כסף וזמן ופשוט בא איזה חמדן בלי טיפת רחמים ולוקח! רק בגלל זה אני מפחד לשפץ את הרכב שלי כמו שאני באמת רוצה. לדעתי אפשר למנוע! או אפילו להקטין בהרבה את הסיכויים. הדבר הכי פשוט הוא לא לתת להם יד! חברות הביטוח ואנשים פרטיים קונים חלקים מהשטחים בגרושים, למרות הידיעה שזה רכוש גנוב רק בגלל שזה זול. לאנשים כאלה אני מאחל שיגנבו להם את הרכב האישי שלהם ובמקרה יתקלו בחלקים שלו. למרות הידיעה פשוט ממשיכים לתת יד! וזאת אחת הבעיות העיקריות!

אם רק היה אפשר לעלות רכב מהרשות על הכביש..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...