Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת ASC נדלקה בפאג'רו 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

יש לי פאג'רו קצר 2008 מנוע בנזין 3.8, היום בבוקר הנעתי אותו והמנורה של ה ASC OFF (בקרת אחיזה) נשארה דלוקה ולא נכבתה,

במצב תקין יש כפתור מתחת להגה ורשום עליו ASC OFF ואם אני לוחץ עליו אז המנורה נדלקת בלוח שעונים ( אני רואה ASC OFF) וככה הרכב יכול לפרפר ולסחרר גלגלים ללא בעיות, ואם אני לוחץ בחזרה על הכפתור אז המנורה תמיד היתה נכבית והכל חוזר רגיל ואני לא יכול לסחרר גלגלים בגלל הבקרה,

עכשיו היום המנורה נדלקה לבד בבוקר בלי ללחוץ עליה והיא דלוקה קבוע בלוח שעונים ולא משנה אם אני לוחץ על הכפתור אז היא נשארה דלוקה.

השאלה מה זה יכול להיות?

איזה חיישן?

אולי פיוז?

האם כרגע הרכב נוסע בלי בקרה בכלל?

ומה עלי לבדוק לפני שאני הולך למוסך?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• ספונסר פורום
פורסם

לעיתים מדובר באחד מחיישנים ABS שמהם המערכת מקבלת נתונים.

אבל מדובר בניחוש וכדי לדעת בדיוק מה התקלה יש להתחבר לסורק תקלות.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על מוסך לאבחון ותיקון התקלה.

פורסם

יש עדכון:

היום בתחילת הנסיעה המנורה נכבתה ולא נדלקה יותר, והכפתור חזר לעבוד, אם אני לוחץ אני יכול לנתק את המערכת חופשי,

יש לי מחשבה: אתמול הצמיג האחורי היה חסר לו אוויר כמעט פנצ'ר ונסענו קצת במצב הזה, אז אולי זה גרם תחושה לא מאוזנת לחיישן אז הוא הדליק את המערכת בקרת יציבות?

כי אתמול הערב ניפחתי או אוויר מלא ורק היום נסנעו איתו, כאילו ממש 2 דקות אחרי הנסיעה המערכת עשתה עדכון ונגמר הסיפור.

(הנעה אחורית)

יש קשר?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...