Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לא מספיק שהוא פגע וברח, הוא גם משקר במצח נחושה.

איזה בנאדם. משכמו ומעלה ממש. גועל נפש.

מקווה שאכן יש לך תיעוד של החלקים פרוסים ליד הרכב שלך וברחוב בו באמת ארעה התאונה.

אגב, השרשור הזה יכול לשמש גם כן כראיה.

שאל בתמימות את הנהג הפוגע מתי להערכתו זה קרה (כלומר, בדוק(!) בדיוק באיזה שעה הוא הגיע הביתה).

השווה את הנתון לשעת פתיחת השרשור, זה עלול להוכיח שהפגיעה קרתה לפני שהנהג הפוגע בכלל הגיע הביתה.

המשך לעדכן

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואת כל הקלפים שמור קרוב לחזה, כאשר הדבר יגיע למשפט תוכל לשלוף אותם לפי צרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה לכולם על העזרה!

אחרי כמה סיבובים בשכונה נמצא הרכב הפוגע..

את בעל הרכב לא מצאתי אך רשמתי את מס הרכב ונעשו תמונות לרכב

דברתי עם קצין הבטיחות של בזק והוא אמר שיהיה במשרד בחיפה ביום רביעי והוא יטפל בנושא,

מצורפות תמונות הרכב הפוגע - החלקים שאצלי מתאימים לחוסרים ולפגיעה שלו בדיוק..

מה אתם ממליצים - להמתין ליום רביעי או לעשות איזו פעולה קודם?

יגעת, ומצאת, תאמין!!!

כל הכבוד על עבודת הבילוש,

לגבי הקומבינטור, הוא כנראה יודע שהוא הולך לחתום בלשכה אחרי מקרה כזה אז הוא מתנער מאחריות,

דבר שיכול להגיע למישור הפלילי, אך אם זאת הדרך שהוא בחר לפעול, לך איתו עד הסוף!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

חבל שיצרת איתו קשר, הלך אלמנט ההפתעה.

אבל אני בטוח שעדיין הכל יסגר לטובתך.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כל הכבוד על המציאה

ד"א אתה התלוננת בפורום אתמול בבוקר והצגת ראיות. הוא טוען שהוא ראה בבוקר וזה לא הגיוני. החלקים שלו אצלך מאתמול.

הוא בטוח עבד ביום חמישי מה שאומר שהתאונה קרתה ביום חמישי בבוקר ולא שישי בבוקר כמו שהוא אומר.

מעבר לכך שהחלקים שאצלך תואמים לאוטו שלו

בהצלחה במשפט !! אני שונא רמאים !!

פורסם

לידיעתך גם ההתכתבות האינטרנטית והזמנים שרשומים במערכת נחשבים כראיה קבילה, אתה מוזמן לצרף אותה לתלונה, אם אתה מעוניין.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

אם כל הצער, השרשור כאן לא יכול להוות ראיה, אולי יש לנו כאן משתמש מתוחכם שהכין לעצמו אליבי?

בהתחלה הוא:

פותח נושא- אויי פגעו בי.

מוסיף -יש נמצא חלקים של הפוגע.

ואז השוס - חפשתי יגעתי ומצאתי.

רק שיהיה ברור, אני מאמין לפותח השרשור ואני גם מאמין שצדקתו תצא לאור. אך אני לא מאמין ששרשור יכול לשמש כאליבי או כמאמת דברים.

דרך אגב, האם יש לך שכן שיכול להעיד על התאונה, אפילו אם לא ראו אותה במו העיניים אלה רק שמעו את ה"בום" יכול לחזק את דבריך.

פורסם

עשית טעות מאוד מאוד גדולה וחמורה שהרסה את הכל!

למה השארת לו פתק על הרכב ?

עכשיו הוא עשה את מה שעשה ואין דרך חזרה ואתה עלול לצאת אשם (או אשתך/חברה) לאחר תלונה שלו במשטרה.

מה שהיית צריך לעשות מלכתחילה לאחר אספת הראיות ולאחר מציאת הרכב החשוד זה:

1. ללכת להגיש תלונה במשטרה עם צילום הראיות וצרוף הצילומים אל תיק התלונה/חקירה

2. תביעה בבימ"ש נגד חברת בזק על היזק לרכוש ופגע וברח (הם כבר ימצאו בשבילך את הנהג לאחר עיון בכתב התביעה, תהיה בטוח)

עכשיו לאחר שזה הגיש תלונה זה מילה שלך נגד מילה שלו, עכשיו לך תוכיח..:-(

פורסם

יש דרך לפי תמונות הפגיעה בשני הרכבים להראות שהוא זה שפגע בי?

בוחן רכב מקצועי יוכל להוכיח זאת?

פורסם

חבל שפנית אליו, הלך עקרון ההפתעה, הוא ישב בבית ותכנן בדיוק מה הוא הולך להגיד ואת מי להאשים.

דבר נוסף, אם יש לך ביצים וקצת חוצפה, תתקין על הסמארטפון שלך אפליקציה של הקלטת שיחות או כל אופציה אחרת של הקלטת שיחות, תתקשר לבחור הזה, בצורה הכי נונשלנטית תגיד לו שיש לך צילום וידאו של הפגיעה ואתה כמובן בא לקראתו ואתה לא רוצה להעביר את ההקלטה לקצין הרכב של החברה ולא רוצה לפגוע לו בפרנסה בלה בלה בלה ומוכן לבטל את התלונות אם הוא יסגור את זה מולך ישירות. כמובן שבזמן השיחה תנסה להוציא ממנו הודעה, אל תעשה את זה שקוף מדי, שהוא לא לא יעלה על זה שאתה רק מנסה להוציא ממנו הודאה טלפונית.

את שאר הפרטים הקטנים אני משאיר לך, כמו למשל, של מי המצלמה שצילמה, האם על ההקלטה יש את שעת הפגיעה וכו'.

אחרי שפנית אליו וחשפת את הקלפים יש לו זמן לחשוב איך לצאת מזה, עכשיו תורך לעשות מהלך שהוא לא חשב עליו.

שים לב שאם המהלך הזה מצליח ואתה מוציא ממנו הודאה באשמה ומעביר אותה לקצין הרכב / משטרה / ביטוח, אתה מייצר לעצמך אוייב עצבני מאוד שכנראה גר לידך וכנראה יתנקם בך.

פורסם

לא יודע אבל גם לא נראה לי..

כבר אבוד לך, לך לפחח תקן הכל מכיסך בלי תלונה ובלי כלום כי לא יצא לך מזה כלום.

כתבתי לך מה היית צריך לעשות, אבל עכשיו זה כבר לא משנה.

אבל לפחות תתנחם בזה שזה רכב ישן ולא רכב שהוצאת לפני שבוע מהחברה ושילמת עליו ממיטב כספך.

פורסם

העובדה שיש לך חלקים שלו.

אתה מכיר בן אדם שיתנגש ברכב אחר ואז יעצור, ייקח חלקים שנפלו ורק אז יברח?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם כל הצער, השרשור כאן לא יכול להוות ראיה, אולי יש לנו כאן משתמש מתוחכם שהכין לעצמו אליבי?

בהתחלה הוא:

פותח נושא- אויי פגעו בי.

מוסיף -יש נמצא חלקים של הפוגע.

ואז השוס - חפשתי יגעתי ומצאתי.

רק שיהיה ברור, אני מאמין לפותח השרשור ואני גם מאמין שצדקתו תצא לאור. אך אני לא מאמין ששרשור יכול לשמש כאליבי או כמאמת דברים.

דרך אגב, האם יש לך שכן שיכול להעיד על התאונה, אפילו אם לא ראו אותה במו העיניים אלה רק שמעו את ה"בום" יכול לחזק את דבריך.

יש הרבה ראיות שעלולות להאיר באור שלילי את שני הצדדים, ספק אם זאת אחת מהן.

בכל מקרה פותח השרשור רשאי לעשות עם ההתכתבות שלו כל מה שירצה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

ראשית מצטרף לברכות על העבודה המאומצת והעובדה שמצאת את הפוגע.

אל תיצור קשר איתו ואל תדבר איתו. גש למשטרה ותגיש תלונה על פגע וברח ללא נפגעים, פגיעה ברכוש וכו'. אל תמסור את החלקים השבורים אלא רק צילומים שלהם. רק במידה ויוחלט להגיש כתב אישום נגד הנהג הפוגע הם ישמשו כראיה. אבל לא סביר שהפרקליטות העלובה במדינת ישראל תתעסק עם מקרה כזה שאין נפגעים. אחרי שיש לך תלונה ביד במשטרה, שלח מכתב תלונה מעורך דין בתפוצת נאטו לכל פונקציה אפשרית בבזק מלשכת המנכ"ל, קצין רכב, קצין בטיחות, מבקר החברה מחלקה משפטית וכו' וכו' שכולם ידעו שהמקרה ידוע לכולם ולא יוכלו לטייח או להתחמק ממנו. פשוט תדרוש פיצוי על הנזק, עוגמת נפש, זמן מבוזבז וכו' וכו'. אני בטוח שעורך הדין שלך יודע את העבודה.

במקרה וירצו להגיע לפשרה תמחק את התלונה. זה מה שיקרה.

עם הנהג אין לך מה לדבר. אם הוא כזה זבל כמו שהוכיח עד כה, אין לך מה לדבר איתו. אם הוא מתקשר תקליט אותו ובאיום הראשון אפילו מרומז תגיש תלונה על איומים במשטרה. יטפלו באחד כזה ואל תדאג, ברגע שתהיה תלונה במשטרה ויחקרו אותו, בשלוש שניות יעלו על זה שהוא משקר. אנשים כאלה זה לחם לחוקרי תאונות. בארבע דקות ועשרים שאלות הם מפילים אותו. הוא פשוט מנסה להציל את מקום העבודה שלו. אל תסתדר איתו ואל תגיע איתו לשום פשרה. היום הוא פוגע בפח של המכונית ומחר דורס הורג ובורח. חייבים לטפל בתופעות כאלה. ושוב, כל הכבוד על הנחישות. תעדכן את הפורום בהתפתחויות ושיהיה בהצלחה ושנה טובה

פורסם

כול הכבוד על עבודת הבילוש!

לגבי האוטו הפוגע אני לא יופתע עם המקרה פה דומה לסיפור שסיפרו לפני עם החייל, הילד לכך את האוטו של אבא מהעבודה יצאו עם החברה לפאב שתו ובום.

• תוכן חדש...