Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מוכר את הרכב שלו ומעוניין להכין את הרכב למכירה מבחינת ניקיון פנימי וחיצוני אולי גם מנוע .

איפה ניתן לעשות זאת באזור צומת מסמיה או באזור פ"ת .

תודה

פורסם

קלין קאר עשו לי נזק לספוילר. אמיר ואבא שלו בחורים נחמדים אבל לא הם אלה שעובדים על האוטו.

יש לא רחוק ממנו את יעקב אלטר שהוא באמת הדיטיילר. אבל אם אמיר קליין לא זול, יעקב עוד יותר. אבל שווה כל גרוש. באיזה אוטו מדובר?

פורסם

יש שיאמרו שמרתיע אותם רכב עם מנוע שטוף מבריק בעמדת הקניה, משום שהם חושבים שיתכן שנוקה ספציפית למכירה להסתיר נזילות \ הזנחה \ בעיה קודמת במנוע.

יהיו גם כאלה שיחשבו לעצמם "אם הבחור הזה מנקה ת'מנוע ייתכן שזה פתח לבעיות אלקטרוניות בעתיד"

לא אומר שזה בהכרח רע, אבל תכלס הייתי מרגיש נוח יותר לראות מנוע מאובק באופן טבעי.

בשביל מראה אסתטי ועדיין "טבעי" אתה יכול בעזרת מטלית וסבון ולנקות חלקי פלסטיקה ואת כל המעטפת של המנוע, ובנוסף את תחתית המכסה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני מצטרף לרזמל וממליץ בחום על יבגני מהמחלקה הקוסמטית.

אני שמעתי שאם מבקשים יפה הוא גם עושה ביקורי בית :wink:

רק אל תשכח להגיד שהגעת מהפורום!

• תוכן חדש...