Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

עוד כחודש אני נכנס לטירוף שנקרא פסיכומטרי.

היה סוג של מפגש מקדים ( הייקיו ), ולדעתי חוץ מלהלחיץ לגבי הקורס והחומר, הוא לא עשה שום דבר.

אני משוכנע שיש כאן עשרות חברים שעשו גם כן את המבחן ויכולים טיפה לייעץ באיזה נושאים להתמקד לפני שהקורס מתחיל...

ספר באנגלית - יש, ואפילו אחד מעניין. ממלליץ גם לכם לקרוא את משחקי הרעב.

אוצר מילים באנגלית- הדבר הכי פשוט שאשפר לעשות בהייקיו זה ללמוד את האוצר מילים מהאתר ( או מהספר שלהם, כרגע אני יותר ממוקד באתר ובספר קריאה שלי ).

אוצר מילים בעברית - גם כאן יש את התוכנה באתר והספר, הבעיה שאיכשהו זה הרבה יותר קשה לי מהמילים באנגלית. נתגבר.

עוד עצות/המלצות?

שבת שלום.

פורסם

המלצה אישית שלי-תפנה לפורומים של פסיכומטרי הם אלופים.

דבר שני, תשנן מילים בעברית.

תעבור עם מישהו שמבין על מטמטיקה,לא תאמין כמה המוח מחליד ב3 שנים של צבא.

על המילולי תן להם ללמד אותך.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

same same...

אוצר מילים בעברית לומדים כמו תוכי? יש מילים שכן ניתן לשייך למשהו מחיי היום יום. אבל יש מילים ששוכחים אחרי יומיים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אכן כדאי לעבור ולחדד את הכושר המילולי, מתמטיקה ואנגלית לחדד מעט, זה מסוג הדברים שאם יש לך אותם אז יופי, אחרת...

האם יש אצלכם בקורס גם שעורים פרטניים?, במידה וכן חשוב לנצל את זה, לא יודע אם כל החברות של הפסיכומטרי מספקות שרות זה, אבל רצוי מאוד להצטרף למי שנותן שרות כזה, אני יודע שאיזי-וויי עושים זאת.

בהצלחה, ותזכור, לא כל מי שייש לו איי-קיו גבוה בהכרח גם יש לו שכל, והבחינות הללו לא מעידות על היכולות האמיתיות שלך- אולי רק קצת, הבעיה הגדולה שיש לפסיכומטרי השפעה גדולה על קבלה ללימודים כאלה או אחרים.

פורסם

ההשקעה באוצר מלים בעברית איבדה מחשיבותה לאחר שינוי מבנה הבחינה. מוטב להתמקד בקריאת ספרים בעברית (שי עגנון למשל), זה יעשה נפלאות לכושר הכתיבה שלך והבנת הנקרא. אכן כדאי לעבוד על מתמטיקה בסיסית : שברים ,חזקות, אלגברה פשוטה (משוואות, אי שויונים ועוד).

אני עוסק בהדרכת פסיכומטרי קרוב ל-10 שנים ,אז אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן לפנות בפרטי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

המלצה כללית לשיפור האנגלית - לראות ערוצים כמו דיסקברי \ נשיונל ג'יאוגרפיק (למרות שסרטים וסדרות זה גם טוב - פשוט הקריינות בערוצים ההם ברורה מאוד) ללא תרגום או במקרה הכי גרוע עם כתוביות באנגלית.

• תוכן חדש...