Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל ראיתי שאין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית עד שיהיו לי פה 25 הודעות (מה שלא מתוכנן)

אשמח לכל סיוע כי זה ממש חשוב

תודה רבה מאוד

ענבל

פורסם
אבל ראיתי שאין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית עד שיהיו לי פה 25 הודעות (מה שלא מתוכנן)

אשמח לכל סיוע כי זה ממש חשוב

תודה רבה מאוד

ענבל

שלחתי לו הודעה פרטית עם קישור לכאן בשמך.

שירות לציבור נראה שונה כשמשעמם בעבודה:-P

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ואתה בטוח שהוא יראה את ההודעה? פעם אחרונה שהוא הגיב בפורום היתה לפני חצי שנה:?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

כמו כן, אפשר בפרופיל משתמש להגדיר אפשרות קבלת הדעה למייל, כשנשלחת אליך הודעה פרטית כאן.

מומלץ למי שנכנס לפורום פעם ב...

פורסם
אבל הוא גולש בלי לפרסם תגובה. יהיה בסדר.

להערכתי הוא בהחלט גולש כאן אך לא כותב או מגיב. יש המון חברים שנכנסים לכאן רק כדי לקרוא . אני מאמין שהוא בהחלט נמצא פה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

באמת מה מצבו- האם התעושש אחרי האירוע שעבר, והכל בסדר- כי הרבה זמן לא שמענו/ראינו ממנו, וחבל!:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...