Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ שמישהו עוקף אותי או משתלב בכוח אני שם שתי ידיים על ההגה (11-1) ומתחיל ליבב כמו אייס וונטורה (בסרט השני שהוא רדף אחרי הבריטי עם המונסטר-Truck) ואז אני אומר בקול כזה כמו של ילד קטן ומעצבן:

"!Nobody wants to play with me"

זה מצחיק את יושבי הרכב, וזה תמיד עובד. :wink:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'רמי, לקרוא את הסיפור שלך ופשוט WOW אחד גדול!

אם לא היית אומר שהסיפור הוא אמיתי, הייתי מעריך שזו אגדה!

אני ידעתי שבחו"ל ובמיוחד באנגליה תרבות הנהיגה היא הרבה יותר מוצלחת תרבותית וטובה, אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך!

חבל שאצלנו מה שהממשלה יודעת לעשות זה רק לגבות מיסים גבוהים והתשובה של המשטרה לתאונות הדרכים היא מכמונות מהירות (בכלל לא מספיק, יש צורות הרבה יותר הולמות לטיפול מוקדם לתאונות הדרכים) החינוך צריך לבוא עוד מהבית ומבית הספר, יש ליצור דור חדש של נהגים מתורבתים יותר.

תרבות הנהיגה שם מושפעת כמובן מאורח החיים בכלל, אדיבות היא מילת המפתח.

במקום "לגנוב רמזור" אולי לתת זכות קדימה....

אבל תראו את ההבדלים משם לארץ הקודש, להפוך את תרבות הנהיגה שלנו לכמו שלהם תהיה קשה עד בלתי ניתנת לביצוע - וחבל.

בהחלט יש הרבה מה ללמוד מהם

.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
כל אחד מאתנו יכול מהיום לעצור ולתת לרכב מהצד להשתלב (עם או בלי הבהוב באורות).

ההבהוב לא יעבוד בארץ כי יש לו משמעות אחרת, ובכל מקרה צריך לנהוג בזהירות ושיקול דעת בעצירות כאלו כדי לא להסתכן בתאונה.

בפעם הבאה שאתם בפקק או סתם בתנועה עמוסה, תנסו ותראו מה קורה.

אם תעניקו זכות קדימה לכל מי שניתן לתת, תבדקו בהמשך הדרך אם אחרים סביבכם ינהגו גם הם אחרת.

בהחלט אני עומד לא מעט בפקקים ועומסים וגיליתי שהדרך הטובה והמהירה ביותר היא סבלנות ושיתוף פעולה עם שאר הנהגים, התוצאה היא שבסה"כ גם אם ויתרתם על מקומכם בפקק התנועה זורמת מהר יותר.
פורסם

דרך אגב, שמתי לב שלמרות שהרגלי הנהיגה של בני דודינו בערים שלהם קצת מוזרים

אבל יש להם קצת יותר תרבות נהיגה.

יוצא לי כול יום לעבור בכמה ערים של בני דודינו, ויש שם הרבה פקקים

אבל תמיד כשמישהו מנסה להשתלב בתנוע, אז נותנים לו.

וכשמישהו מנסה לצאת מהחנייה, אז גם מישהו עוצר ונותן לו להשתלב, ויש עוד המון דוגמאות.

נ.ב

אני תמיד משתדל לשמור על תרבות נהיגה, אבל הנהגים של ישראל לפעמים פשוט

מוצאים אתי מדעתי, ואחרי שאני נוסע רבע שעה אחרי איזה מפגר\מפגרת שנוסע

60 בנתיב השמאלי של כביש מהיר, (סתם דוגמא) אז קצת קשה לשמור על דרך ארץ ולתת

למישהו להשתלב לפני כאשר אני חושב שאולי או יחליט פתאום לנסוע 40 בכביש של 80

סתם בגלל שבא לו!

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

"תרבות הנהיגה" שלי הסתכמה בפרחה בפג'ארו קינג שחסמה את הנתיב השמאלי בכביש פנוי ו90 קמ"ש. נעקפה מימין, והתחילה להבהב לי עם האורות ולצפור. היא מיד קיבלה את ה"FINGER" לאורך כמה עשרות מטרים.

אחר כך האטתי לצורך פניה שמאלה, והיא חלפה מימיני. שמעתי את הצפירה שלה, ואינסטינקטיבית - הופ - עוד "FINGER", נונשלנטי משהו. הספקתי, בזווית העין, עוד לראות קללה כלשהי נפלטת מפיה.

אלוהים, איזו כלבה.

כן, עכשיו זו תרבות נהיגה.

(אגב, ג'רמי, ח"ח, במיוחד על "לתפור אותך עד נתניה", LOL :D)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתם לא מבינים שהתרבות בארץ עוד לא היתגבש בכלל איי אפשר להיתגבש ב56 שנה!!

ובגלל זה המחלה הזו....אתם מיתלוננים למה בארץ זה ככה ולמה פה זה ככה ככה הכול התחיל.

בוא ניזכר מה היה באירופה לפני מאה שנה או 60 שנה אפשר להגיד שהיה גיהנום..

האנשים שם חיים זה עם זה כבר מאות אם לא אלפי שנים ובגלל זה יש כזו תרבות...

להגיעה לרמה שלהם לנו יקח עשרות או אפילו מאות שנים.

איי אפשר להפוך מדינה לתרבות אחת בגלל שכול פעם בא עליה חדש פעם רוסים פעם מזרחים פעם זה פעם זה כול פעם יש הבדלי תרבות שזה הגורם הראשי בירדית ההתגבשות של התרבות הישראלית

פורסם
אתם לא מבינים שהתרבות בארץ עוד לא היתגבש בכלל איי אפשר להיתגבש ב56 שנה!! ובגלל זה המחלה הזו....אתם מיתלוננים למה בארץ זה ככה ולמה פה זה ככה ככה הכול התחיל. בוא ניזכר מה היה באירופה לפני מאה שנה או 60 שנה אפשר להגיד שהיה גיהנום.. האנשים שם חיים זה עם זה כבר מאות אם לא אלפי שנים ובגלל זה יש כזו תרבות... להגיעה לרמה שלהם לנו יקח עשרות או אפילו מאות שנים. איי אפשר להפוך מדינה לתרבות אחת בגלל שכול פעם בא עליה חדש פעם רוסים פעם מזרחים פעם זה פעם זה כול פעם יש הבדלי תרבות שזה הגורם הראשי בירדית ההתגבשות של התרבות הישראלית
מה שאמרת מדוייק לחלוטין, אבל עדיין לא הופך את ארצנו למקום טוב יותר.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אני היחיד כאן שראה את התוכניות של חיים הכט?

אתה שובר לי כאן כמה מיתוסים שנבנו חזק בארץ...

למשל סעיף 1. וסעיף 5.

ואם תרצה אז גם סעיף 2.

כביש מהיר וצפוף אתה מנסה להשתלב בתנועה, ואתה מאט או אפילו עוצר את התנועה בשביל לתת לו להכנס?

נו באמת לא ראיתם את התוכנית סיום של "רישיון להרוג" כמעט כל הדברים שהמחבר כתב כאן הוזכרו בתוכנית...

מא?ד מוזר לי.

בגדול, כתבה מאוד מעניינת, ועניינית...

כתיבה טובה!

:)

<------Go fast

Go far------->

פורסם
נו באמת לא ראיתם את התוכנית סיום של "רישיון להרוג" כמעט כל הדברים שהמחבר כתב כאן הוזכרו בתוכנית...

אתה מייחס חשיבות לדברים של חיים הכט ? אתה במצוקה.

הוא אולי מומחה מס' 1 למחלות לב, וגם לאינסלטורים, וגם לחיוג לחו"ל, אבל רוב הדברים בתכנית שלו בנאליים ולא מחדשים כלום.

לעצור בכביש מהיר כדי לתת לרכב להשתלב מדרך צדדית היה מסוכן מאז ומעולם, עוד לפני שחיים הכט דיבר על זה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

צריך להיתלונן...אבל מי ישנה פה משהוא

לדוגמה מה שקורה עכשיו עם הכדורגל בארץ...

הכעס ורועה יצטברו לאט לאט ואז הכול יתפוצץ ....

פורסם

בכל פעם שאני מגיע מחו"ל או שאני מדבר עם מישהו מחו"ל ע נהיגה אני נהיה "מורעל" נהיגה (כמו שקורה שיוצאים מסרט של רוקי) ואני מנסה "להיות בסדר"...

לרוע המזל, אני מחזיק גג שבוע ימים לפני שאני חוטף את הג'אנהנה שלי על איזה טיפש שתקוע על השמאלי ב 80 וניזכר שהוא חייב לרדת במחלף שעוד 2 מטר, ואז ללא איתות (כמובן, חבל על המנורה) הוא חוצה 3 נתיבים... ועוד ועוד...

מה שכן, לאופנועים (גם טוסטוס הוא אופנוע רק יותר קטן :wink: , לפחות מבחינתי) אני תמיד מפנה מקום, גם בפקק שהם מישחתלים, אני מעיף מבט במראות (לראות שאין עוד איזה קאמיקז לידי) וזז טיפה כדי לפנות לו מקום. גם בכביש מהיר, אם הם לא יכולים לעקוף (אין מקום/תנועה מלפנים) אני זז טיפה לשוליים ונותן להם לעבור. יש רוכבים (סביר להניח למודי סבל) שעד שהם לא רואים את הסימון עם היד הם לא עוקפים... קוראים לזה ניסיון, או חוסר "מזל" של "מנגח פוטנציאלי בפחית ממונעת"...

הקטע עם ההיבוב של האורות די מעצבן, ויש נהגים שגם לא ממש מבינים למה אתה מהבהב להם, הרי יש להם פאג'רו חדש, מותר להם לנסוע 60 בצד שמאל, לא?! וחוץ מזה, לך יש ג'אסטי, שנת 90, למה שהוא יזוז???

את האמת, נהיה די מסוכן להבהב, יכול לצאת לך איזה "קופיף" עם סכין/אקדח/אלת ביסבול ולהוציא עליך את העצבים שלו על הילדות העשוקה שלו...

עדיף לעקוף מימין, להסתכן בדו"ח ולהשאר בחיים, כמו שאומר השיר "trust me on the sunscreen"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה שכן, לאופנועים (גם טוסטוס הוא אופנוע רק יותר קטן :wink: , לפחות מבחינתי) אני תמיד מפנה מקום, גם בפקק שהם מישחתלים, אני מעיף מבט במראות (לראות שאין עוד איזה קאמיקז לידי) וזז טיפה כדי לפנות לו מקום. גם בכביש מהיר, אם הם לא יכולים לעקוף (אין מקום/תנועה מלפנים) אני זז טיפה לשוליים ונותן להם לעבור. יש רוכבים (סביר להניח למודי סבל) שעד שהם לא רואים את הסימון עם היד הם לא עוקפים... קוראים לזה ניסיון, או חוסר "מזל" של "מנגח פוטנציאלי בפחית ממונעת"...

מעניין, כשאני רואה אופנוע במראות זה זמן לLOCK AND LOAD, כי היום אוכלים ברווז בדיינזה..

וברצינות, כשאני רואה אופנוע במראה אני מאותת הצידה וזז קצת בשביל לתת לו לעבור, ואף פעם לא נוסע ישר מאחוריו - אני משתדל להאט ולפתוח מרחק ממנו, או פשוט לעבור נתיב. חיי אדם וכו'.

עוד מישהו עושה את זה?

פורסם
מעניין, כשאני רואה אופנוע במראות זה זמן לLOCK AND LOAD, כי היום אוכלים ברווז בדיינזה..

וברצינות, כשאני רואה אופנוע במראה אני מאותת הצידה וזז קצת בשביל לתת לו לעבור, ואף פעם לא נוסע ישר מאחוריו - אני משתדל להאט ולפתוח מרחק ממנו, או פשוט לעבור נתיב. חיי אדם וכו'.

עוד מישהו עושה את זה?

:mm_yeah: אני

• תוכן חדש...