Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפת הנהגים

pipinoadar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק אתמול בנסיעה בכביש 4 מרעננה צפונה נתקעה מישהי עם רנו סניק על הנתיב השמאלי ב90 קמ"ש, ופשוט סירבה לפנות אותו. לא עזרו ההבהובים של האורות מאחוריה של כמה נהגים, היא פשוט לא זזה משם. אני בד"כ לא אוהב להשתמש באורות הגבוהים, אך פשוט כבר לא יכולתי יותר והצטרפתי לטרנד-הבהבתי והיא עדיין סירבה לפנות.

לקחתי את הנתיב הימני, וכשהסתכלתי במראה ראיתי ג'יפ אימתני של BMW נצמד אליה עם האורות הגבוהים שלו ופשוט מסנוור אותה ללא הפסקה. גם זה לא הזיז לה. רק אחרי שהג'יפ עקף אותה מימין ונתן בלימת פתע מולה היא חזרה לנתיב הימני.

מסקנה-לקנות טנק מרכבה :lol:

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. הבהוב אורות פעמיים עבור מתנחל השמאל.
  2. איתות שמאלה עבור מתנחל השמאל בעל החלונות הכהים מאחור.
  3. איתות אורות מצוקה כאשר אני נמצא במהירות איטית משמעותית ממהירות התנועה (בד"כ כשהתחיל פקק באמצע כביש מהיר ונדרשת בלימה אגרסיבית.)
  4. משלב הילוך אחורי עם קלאצ' לחוץ כאשר שמוק נצמד אליי יתר על המידה. :lol:
  5. מאותת באור ערפל אחורי כאשר הרכב מאחור נוסע עם אורות גבוהים.
  6. איתות שמאלה קבוע, והבהוב אורות לסירוגים - כאשר אני נוסע במהירות גבוהה במיוחד על השמאלי.
  7. בצופר אני משתמש רק כשצופרים לי, ובמקרה חירום אמיתי.

ניסיתי כמה פעמים לבצע הבהוב בודד כדי "לאשר" לבחור הנחמד להשתלב בנתיב, משום מה זה לא עובד ובמקרים שמעורבות נשים מבוגרות הם מבצעות 'חיתוך' לצד הנגדי. :|

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
איתות שמאלה קבוע, והבהוב אורות לסירוגים - כאשר אני נוסע במהירות גבוהה במיוחד על השמאלי.

אורגן אורות נייד? מיותר ומעצבן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

RK

מיותר? בוא תסע איתי בכבישי הצפון בשעות הלילה-לפנות בוקר ותווכך שהרבה נהגים נוטים לנסוע באמצע הנתיב\סוטים ממנו בהיסח דעת\נהגי משאיות שסתם מנמנים על ההגה.

פורסם

וזה שתעשה מעצמך מופע אור-קולי יעזור? עדיף שתקרב את עצמך למהירות התנועה - פחות סיכון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יעזור בהחלט.

אין טעם להוריד מהירות בכל עליה כשהרכב בימין נוסע על 60 ואני במהירות כפולה.

פורסם

אחרי יום שלם של נסיעה מהמרכז לרמה"ג על כביש 6 וחזרה

אני יכול להגיד בבטחה שלא משנה איך מאותתים לנהג שבשמאלי

אורות מצוקה, איתות שמאלה, אורות גבוהים, ווישרים, דלתות מעופפות, ידיים מהחלון, ימני עשן אינדיאנים, הנהג הישראלי בשמאלי פשוט לא זז גם אם הוא על 90 בשמאלי על כביש 6.

מחצית מהנהגים בטלפון, חלקם עסוקים עם רגליים על הדשבורד, חלקם עם מספיק ציוד כדי לחסום את המראות, עסוקים בשיחות על בורא עולם ומה לא.

אני שונא לעקוף מימין, אבל מה שחוויתי אתמול פשוט גרם לי לאבד תקווה בנהג הישראלי.

וזה לא שלא רואים אותי מתקרב או שאני לא מאותת בכל דרך שאני יכול להתריע על כך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אחרי יום שלם של נסיעה מהמרכז לרמה"ג על כביש 6 וחזרה

אני יכול להגיד בבטחה שלא משנה איך מאותתים לנהג שבשמאלי

אורות מצוקה, איתות שמאלה, אורות גבוהים, ווישרים, דלתות מעופפות, ידיים מהחלון, ימני עשן אינדיאנים, הנהג הישראלי בשמאלי פשוט לא זז גם אם הוא על 90 בשמאלי על כביש 6.

מחצית מהנהגים בטלפון, חלקם עסוקים עם רגליים על הדשבורד, חלקם עם מספיק ציוד כדי לחסום את המראות, עסוקים בשיחות על בורא עולם ומה לא.

אני שונא לעקוף מימין, אבל מה שחוויתי אתמול פשוט גרם לי לאבד תקווה בנהג הישראלי.

וזה לא שלא רואים אותי מתקרב או שאני לא מאותת בכל דרך שאני יכול להתריע על כך.

אתה צודק לחלוטין. מי שמסתכל במראה כדי לוודא שהוא במהירות סבירה - לא צריך את האיתותים, ולאחרים בדרך כלל לא איכפת.

אין יום שאני לא נתקע אחרי איזה מישהו שנוסע את כל כביש 5 על 80, בנתיב הכי שמאלי שאפשר. בדרך כלל האנשים האלה ידהרו גם שמאלה בכל רמזור עם כמה נתיבים שפונים וכל הזדמנות אחרת, אלוהים יודע למה.

לגבי הנושא עצמו - באירלנד בעיקר, אבל לא רק שם, לנהגים יש הרגל מאוד נחמד לסמן אחד לשני "שלום" עם היד, בעיקר בכבישים כפריים וכשנותנים אחד לשני להשתלב, או כל דבר דומה. האמת שגם בארץ יש אנשים שעושים את זה, וזה די גורם לכולם להרגיש יותר טוב עם עצמם :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הרגע הכי מאושר בחיי,

כל כביש החוף על 120, וכולם בימני, זה היה בלילה אחד לפני כמה ימים. הרגשתי ליבי מתמלא בתקווה ובחמימות אוהבת כלפי כל אותם הנהגים. נסיעה של הרבה קילומטרים, ולא נתקלתי בכלי רכב אחד באמצעי ללא סיבה מוצדקת להיות שם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בד"כ לא מתקשר עם נהגים אחרים למעט קשר עין וסימני ידיים אם צריך.

מההתרשמות שלי הגעתי למסקנה שרוב האנשים בארץ לא מבינים סימונים עם אורות וכו' (חוץ מהרחקת נצמדים עם אור ערפל אחורי, אולי רק זה עובד)

מי שמתנחל בשמאלי יכול להמשיך להתנחל שם גם אם מפעילים אורגן אורות שלם. אני וויתרתי לרוב על נסיונות הזזת המתנחלים ואני פשוט עוקף אותם בזריזות מימין.

הפעלת אורות מצוקה אני לא עושה כי: הנהג מאחור מגיע למסקנה שהרכב לפניו נתקע או הולך לעצור סתם כך באמצע הכביש, כתוצאה מזה עוקף בהיסטריה שמשתווה רק להיסטריה של עקיפת רכב לימוד נהיגה.

V5

• תוכן חדש...