Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת כבוד- היא לא בת 40 אלא כבר בת 50 ומשהו!:wink: ולעניין: כאשר כל המאנים החדשים והמשוכללים ישבקו חיים בגלל תנאיי סביבה הקשים ושגיאות במחשב- הרכבים האלו בני 50 פלוס ימשיכו לעשות את העבודה ללא תקלה אחת- כמובן בתנאי שיתחזקו לפחות קצת!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הרכב הוא כבאית, רכב עם מנועים להתזת מים.

לא פורסם היכן זה צולם ולא ניתן מיקום ופרטים שיכולים לשמש את האויב.

אם זה היה חומר מסווג היו מסתירים אותם מעין הציבור, בתוך האנגר סגור,

ולא מעמידים אותם בקרבת הכביש הראשי שניתן לראות אותם.

אז לא צריך לעשות סימפוזיון מכל דבר כאן,

כשמעבירים טנקים/מסוקים/נגמשים וכל כלי צבאי על כביש 6 (וכל כביש אחר בארץ),

והוא לא מכוסה וגלוי לעיני הציבור, צילום של כבאית ישנה משנות ה 70 הוא לא סוד מדינה!

ל'

סתם לידיעה,

בצילומים כאלו לא אנשי המודיעין מסתכלים לא על הכבאית אלא על מה שמסביב.

כמו בשיחות שאנשים עושים מהחפ"ק לחברה , ומתאמים את היציאה ביום שישי למועדון,

ברקע מתקיים תדרוך. מה שמעניין את האוייב זה התדרוך ברקע ששומעים אותו היטב ולמרות שהשיחה של הבחור היא שיחה סתמית למדי. ולא מזיקה.

כנ"ל לגבי צילומים כאלו, והאפשרות להצלבה. עם ההנגר של תצ"א מלמעלה. ולדעת מה מאוחסן שם (לדוגמא לתעדוף של מטרות בחירום של האויב)

ככלל אני ממש לא מציע לזלזל באויב ובשיטות איסוף המודיעין שלו. מה שחזבאלה עשו בלבנון השניה יכול ללמד הרבה על הנושא.

סתם חומר למחשבה......

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כשמדובר בבטחון שדה, לאדם מן הישוב אין יכולת לדעת מה יכול האויב להפיק מתמונה תמימה ככל שתהיה. יוכל להיות שאין בה כלום, אבל גם יכול להיות שכן. לפיכך האיסור הוא גורף. אם כל אחד יחליט איפה יש מידע חשוב והיכן לאו, לאן נגיע??

אריה

פורסם

ירוןנחום, אפשר להירגע עם ההיסטריה. אתה נשמע קצת כמו ההוא עם האתיופים :wink:

אין בתמונה הזו כל עברת במ"מ וגם החיזבאלה לא יטרח להתעכב עליה. אתה יכול לישון טוב הלילה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר,

תודה בקשר לדאגה שלך למצב השינה שלי. אני ישן טוב מאוד , סופר עד 1 ונרדם.

בקשר למצב בטחון השדה בצה"ל המצב הוא גרוע שבגרועים ומצב זה גרם לא פעם לנזקים וגם לאבידות בנפש

ברור שהצילומים כאן לא שקולים לצילומים מתוך הכור בדימונה, אבל הם עדיין עבירה על חוק בטחון שדה.

וכפאראפרזה על שרשור נוסף : לפחות תסתירו את המספר :)

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
העצה שלי לא לעשות זאת שוב כי יש אנשים שמשעמם להם ולא כדאי שיעשו לך סרטים.

חוץ מזה תראו אלו עברות על חוקי המדינה עוברים ניבחרי הציבור שלנו אז מה זה צילום של כבאיות בשטח צבאי ע"י חובבת צילום של רכבי אספנות.

שבת שלום ותמשיכי לגרום לנו להנות מהתמונות שלך.

תודה רבה על הדאגה : )

אני מכירה את הפורום הזה מספר שנים, ומההכרות הזו

תמיד יהיו אנשים שיעירו הערות, שיצאו בהצהרות, וינסו להרוס ולהיות הכי חכמים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צה"ל די מתפנק עם גיל רכבי הימ"חים.

בצבאות יותר עשירים עוד נוסעים בפורד פרש (גרמניה - ויש להם מאנים 8X8 חדשים כמו האושקוש והטאטרה)- שצה"ל זרק אחרי יום כיפור,ג'יפ ויליס עם אף מרובע שיוצר עד 1955 (צבא צרפת בחוף השנהב לפני כשנה - רכב של גנרל - לצד איווקואים - סאביים/ברלייטים חדשים 6X6) וקאמפניולות משנות ה-50.

גם הצבא האמריקאי מחזיק בריואים ישנים. אפשר למצוא ב-60 $ באתרי המכירות כאלה עם 1000 מייל או פחות משנות ה-60.(קח אותו על חשבונך מבסיס באלסקה/דייגו גארסיה ).

פורסם

לנו בעבודה יש כבאית מאן או מרצדס, אני לא בטוח - משנות השישים - מתוחזקת, פועלת ומתוקתקת לגמרי. ממש יפהיפיה.

I'd rather walk than drive a Japanese car

פורסם
תודה רבה על הדאגה : )

אני מכירה את הפורום הזה מספר שנים, ומההכרות הזו

תמיד יהיו אנשים שיעירו הערות, שיצאו בהצהרות, וינסו להרוס ולהיות הכי חכמים.

ל'

קוראים לזה "אד הומינם", argumentum ad hominem .

פורסם
60 $ למשאית ריאו עדיף לצבא ארצות הברית למכור לברזל הם יקבלו יותר .

אני מאמין שהכוונה יותר לכיוון של 60K$, כל ציוד צבאי מקורי מאד יקר ונחשב אצל האספנים שם- והצבא ללא ספק מודע לזה היטב!:-D:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כשמדובר בבטחון שדה, לאדם מן הישוב אין יכולת לדעת מה יכול האויב להפיק מתמונה תמימה ככל שתהיה. יוכל להיות שאין בה כלום, אבל גם יכול להיות שכן. לפיכך האיסור הוא גורף. אם כל אחד יחליט איפה יש מידע חשוב והיכן לאו, לאן נגיע??

אריה

מאד תומך בעמדה של אריה. אני תמיד אומר: עדיף להזהר יותר מאשר לא להזהר בכלל. אני לא יכול לשפט את ליטל כי אנחנו מכירים כבר מספיק זמן ואני סומך על שיקול דעתה- אבל זוהי דעתי הגורפת בעניין. כל פעם שאני רואה דיונים על הנושאים הצבאיים במקומות הפתוחים ובפורומים- אני פשוט מתעצבן מזה שאנשים לא מסוגלים להבין את כל הרצינות של העניין שניקרא "בטחון שדה"!!! אנחנו לא בשוויץ והמלחמה פה לא נפסקת, ויש יותר עוייבים מסביב מחברים- אז למה לעזור להם ולו קצת??? :roll:

פורסם
אני מאמין שהכוונה יותר לכיוון של 60K$, כל ציוד צבאי מקורי מאד יקר ונחשב אצל האספנים שם- והצבא ללא ספק מודע לזה היטב!:-D:wink:

הצעות החל מ- 60 $.

ואף אחד לא לוקח. ההובלה מחורים נידחים בכל העולם לא מעשית , לא לאספנים ,גם לא לברזל, הם נרקבים בבסיסים.

ואני מכיר חברה ישראלית לבניה ששנים נסעה בניגריה עם ריואים (כחולים) מצריפין ובדקו מאמריקה.לא מעשי.

פורסם

באמת??:shock: מה זאת אומרת- הובלה לא מעשית? לא אמורה להיות בעיה כל כך קשה להביא אוטו, גם משאית, משום מקום- היום בזמנים של טיסות והובלות ימיות מסחריות מסודרות, לא יכול להיות כזה יקר!:roll: אתה רוצה להגיד שבמקומות הנדחים אין אפילו סוחרי ברזל- ב-60$ הייתי לוקח את כל הריאוסים שיש להם ויוצא מיליונר!:roll:

• תוכן חדש...