Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ברכב אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבני יש רכב אוטומטי וכשאני נוהג עליו אני משתמש בירידה ובמקומות שצריך לנהוג לאט בהילוכיםהיותר נמוכים.

הוא טוען שנאמר לו שעדיף לשחוק בלמים ולא להוריד הילוך כי יותר זול להחליף את מכלולי המעצורים כשצריך לעומת המנגנון של החלפת ההילוכים.

האם זה נכון כלכלית? ברור לי שמבחינת נהיגה אני עושה יותר נכון, מה ההמלצות?

תודה לעונים.

מעיון בתגובות לנושא דומה ראיתי המלצה לסע רק בדרייב. התיחסו שם לנסיעה בניוטרל לקראת רמזור נראה לי שזה לא נכון מבחינת הטורים הנמוכים למערכות הרכב

פורסם

בירידות להוריד להילוך נמוך, גם באוטומט.

הבלמים יכולים לא לעמוד בעומס של בלימה ארוכה מאוד.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם

עם ההילוכים לא ממש לבלום, זה יותר לשמר את המהירות הנמוכה. ז"א להוריד הילוך רק כשהמהירות מתאימה להילוך. אחרת להעזר עם הבלם להתאמת המהירות. הכוונה לא לשמוע את נהמת הסלדים שקופצים מעלה בזמן הורדת הילוך. השילוב הזה ישמור הן על הגיר והן על הבלמים. זאת דעתי בלבד.

מה אתם רוצים מהברקסים האומללים ??

פורסם

כלל אצבע פשוט: כדי לשמר מהירות קבועה מסויימת - מורידים הילוך.

כדי להאט - משתמשים בבלמים.

גם בידני וגם באוטומט.

סה-טו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...