Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

השבוע התחדשתי בשני מכשירים: נוקיה 100 ונוקיה X2-02 שנרכש עבורי בטעות בתאילנד.

כרגע אני מתלבט מה לעשות, להישאר עם הנוקיה 100 (מכשיר סופר פשוט, בלי מצלמה ובלי כלום) או לראשונה בחיי להשתדרג למכשיר קצת יותר מתקדם ושגם נראה טוב לשם שינוי.

איך שלא יהיה, את ה X2-02 צריך לצרוב לעברית. השאלה פשוטה: מאחר ויש לי נסיון רע למדי עם "נשמות טובות" בתחום המעבדות והחנויות הפרטיות - היכן ניתן לצרוב עברית אצל מישהו אמין? גבולות הגזרה הם הרצליה בצפון, פתח תקווה במזרח, הים התיכון במערב וראשון לציון בדרום.

אם מישהו מעוניין באחד משני המכשירים האלה שיפנה אלי בה"פ, ה X2-02 עדיין בקופסה והנוקיה 100 נמצא בשימוש 4 ימים עם הניילונים עדיין עליו + אחריות של יורוקום.

איתמר.

nokia_100_legion_blue_main-overview.jpg

137164-nokia-x2-02-review-2.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה יכול להתקין את העברית לבד בלי בעייה.

מה שצריך זה שתי תוכנות NAVIFIRM וPHOENIX.

להוריד קשוחה של הטלפון בגרסה ישראלית(גרסה 11.57) דרך NAVIFIRM ולצרוב בעזרת PHOENIX.

הנה מדריך הכול זהה חוץ מהטלפון שלך שזה (X2-02 RM-694) וגרסת קשוחה(האחרונה שכוללת עברית זה 11.57)

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה רבה! זה עבד! :-D

נראה לי שאשאר עם המכשיר, מצא חן בעיני שטלפון יודע לעשות עוד דברים חוץ משיחות וסמסים. בכלל מסך צבעוני זה מגניב :wink:

מה עוד אפשר לעשות עם התוכנה הזו? המכשיר תומך באפליקציות או שהגזמתי?

אם אני רוצה להזמין סורק תקלות OBD לרכב שמתחבר דרך BT אני אוכל לעבוד איתו ועם ה X2-02?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא תוכל, מ"ה של המכשיר היא סידרה 40 שהיא מערכת סגורה כמעט לחלוטין לאפליקציות צד שלישי. אפליקציות שיעבדו ויקראו נתונים של סורק OBD קיימות רק בiOS ואנדרואיד.

עריכה: עכשיו מצאתי אפליקציה כזו גם בסימביאן.

פורסם

ונגיד שלא הבנתי שום דבר ממה שרשמת? :wink:

פורסם

תתחבר ל-OVI של נוקיה ותבדוק מה נותר שם בחיקוי הדהוי של מערכת האפליקציות.

בגדול, המצב שם מעורר רחמים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אתה מחפש מכשיר זול שגם יהיה עם דפדפן ואפליקציות ולא רק בשביל ה OBD, תקנה איזה samsung galaxy gio או משהו דומה בתקציב של 700 שקל ופתרת לך את כל הבעיות.

פורסם
ונגיד שלא הבנתי שום דבר ממה שרשמת? :wink:

בגדול כתבתי, שאם אתה צריך מכשיר שתפעל עליו תוכנית שתתקשר עם הסורק OBD, אתה צריך מכשיר אחר ;)

פורסם

ולעניין אחר באותו עניין.

אז אחרי המעבר המסחרר לגולן טלקום - המכשיר של אמא נעול לסים שאינו של אורנג'.

הבנתי שאורנג' חייבים לפתוח את המכשיר בחינם אך זה מחייב הגעה למרכז שירות. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא דרך לגלות את הקוד הנכסף שישחרר את הנעילה, כל הקודים שניסיתי לא עבדו.

יש למישהו פתרון או שחייבים לגשת למרכז שירות? מדובר בסמסונג SGH-X510.

תודה,

איתמר.

פורסם

תצטרך לגשת למרכז שירות.

בפלאפון שכזה, הקודים נקבעים עוד בבית החרושת ומשוייכים דרך ספק השירות הסלולרי ע"י קידודם על כרטיס ה SIM והם ספציפיים לדגם (ולא מחושבים ע"י מספר ה IMEI הסידורי של הפלאפון בניגוד לפלאפונים אחרים-דבר שנותן לך עשרות קומבינציות קודים שניתן לפתוח בעזרתן את הנעילה).

• תוכן חדש...