Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי טלויזיה אחת בשם הנפוץ והידוע ichiban :? .

השלט שלה התפגר ורכשתי אחד איכותי תוצרת פיליפס. כעת אני רוצה לקודד את סוג הטלויזיה אל השלט ע"מ שאוכל להשתמש בו, וכמובן שהיצרן הזה (ichiban) לא קיים ברשימת השלט. הבעיה שהמילה ichiban - משמעותה "אחד" ביפנית, כך שחיפוש בגוגל לא הצליח.

אני די חושד שמדובר במותג מדבקה ושהיצרן הוא אחד אחר ושאין בעצם יצרן בשם כזה.

האם למישהו יש במיקרה מידע לגבי זה? מישהו יודע מי היצרן שמייצר עבור ichiban?

תודה.

פורסם

תנסה בשיטת הסריקה (תקרא בהוראות הפעלה כיצד מכניסים את השלט למצב זה). כלומר כל לחיצת כפתור (כיבוי בד"כ) על השלט, שולחת קוד אחר, עד שהטלוויזיה תגיב.

פורסם

מצאתי את האתר הזה:

http://tyremote-uni.blogspot.co.il/

הם כותבים שהשלט הזה מסוגל לשלוט על המון סוגים של טלוויזיות, כולל ה ichiban שלך. הם רושמים שיש להם רשימה של קודים (בהוראות תפעול השלט, רשום לבחור קוד מתאים מהרשימה, כמובן שאין את הרשימה באתר).

מכיוון שהטלפון שם הוא טלפון ישראלי, הייתי מנסה להתקשר ולברר האם הם יכולים לתת לי את הקוד. אולי יענה לך איזה עובד תאילנדי... :lol:

קצת מוזר, אבל לא נראה לי שיש לך הרבה ברירות :-).

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נסה לשלוט על הטלויזיה בעזרת שלט של הוט. יש להחזיק מספר שניות את כפתור הTV עד שהוא מהבהב פעמיים, ללחוץ 991 וכפתור הTV אמור להבהב מעצמו. מתחילים את הסריקה האוטומטית- יש ללחוץ על channel up בלי הפסקה עד שהטלויזיה שמולך נכבית. זה אומר שהקוד המתאים לטלויזיה נמצא. לא לגעת בשום כפתור בשלט חוץ מהכפתור האדום שמדליק את הטלויזיה, ומיד לאחר שהטלויזיה נדלקת ללחוץ על כפתור הTV עד שהוא נדלק פעמיים שוב והפעם יש ללחוץ על ווליום למטה, כי בלי זה הטלויזיה תגיב רק לכפתור הווליום למעלה.

פורסם

בדירה ששכרתי היתה טלויזיה ICHIBAN. היה לה שלט אבל השתמשתי בשלט של הוט. לא הצלחתי לאתר אותה בסריקה האוטומטית אז תיכנתתי כל כפתור בנפרד. יש מדריך באתר של HOT.

• תוכן חדש...