Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב אספנות - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע ,

אתה לא יכול להביא באופן חוקי רכב עם מנוע לא שלו. אתה למשל לא יכול לשתול מנוע שברולט V8 בגוף של מרצדס. מבחינה חוקית הכוונה, אני בטוח שבארה"ב עשו את זה כבר מספיק פעמים.

למה אתה מתעקש על הרכב הזה , יש המון רכבים בארה"ב ואם זה לא רכב נדיר ברמות , אני לא רואה סיבה לא לעבור לרכב הבא.

ולחסוך לך את הטרחה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד כמה שאני יודע ,

אתה לא יכול להביא באופן חוקי רכב עם מנוע לא שלו. אתה למשל לא יכול לשתול מנוע שברולט V8 בגוף של מרצדס. מבחינה חוקית הכוונה, אני בטוח שבארה"ב עשו את זה כבר מספיק פעמים.

למה אתה מתעקש על הרכב הזה , יש המון רכבים בארה"ב ואם זה לא רכב נדיר ברמות , אני לא רואה סיבה לא לעבור לרכב הבא.

ולחסוך לך את הטרחה.

לא מדובר בקומבינה , אני מדבר על לשים מנוע של אותו סוג ,למשל אלפא ספיידר שבמקור 1600 סמק והיא עם מנוע 1750 או 2000 סמק גם של אלפא , או למשל מרצדס 230 ששמים לה מנוע אחר של מרצדס כמו למשל 250 או 280 ????

אני לא מדבר על רכב ספציפי ,

אני בודק אופציות ואני רוצה לדעת כמה שיותר מידע לפני שאני נכנס למסא ומתן עם מישהו ספציפי

תודה

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

הערך האספני של רכב הינו קודם כל במקוריות שלו.

אנשים משלמים אלפי דולרים ויותר ע"מ למצוא חלקים מקוריים של רכבים מתחילת המאה העשרים וזאת כדי להגדיר

את הרכב כמקורי.

בכל זאת לשאלתך -

אם תביא לארץ אלפא ספיידר עם מנוע 2000 סמ"ק במקום 1600 המקורי , כנראה שתעבור בעמדה 1.

וזאת שוב מכיוון שהרכב מיוצר במקור עם כמה סוגי מנועים כולל ה 2000 סמ"ק.

לא תוכל להביא אלפא ספיידר עם מנוע 3000 סמ"ק של אלפא מילנו ( לדוגמא ).

קפיש ? :wink:

פורסם

חברה תגידו מברוק !!! אני מביא כלה מאמריקה , אני קודם כל הולך לשים שן חדש :wink:

מה אתם אומרים על הקנייה שלי ? ואני אשמח לדעת איזה מצב הרכב לדעתכם במחירון קראוס,

אני מודה מודה מודה לכם :-)

הרכב הוא mga מודל 1961 1600 סמ"ק

הרכב לא נוסע , שכב שנים באסם

אני אשמח לעשות שירשור חדש לפרינססה החדשה כמובן באישור מנהל הפורום

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

לידע כללי , איך אני יודע מחיר מחירון לשווי מס לרכבים מודל 80 ,82,83 ,השנתונים האלה לא מופיעים במחירון והמחירון מפנה ללינק שמתחיל משנת 84 ????

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ההבדל העיקרי הוא בתשלום המס,

אם מביאים רכב אמריקאי מארה"ב, לא משלם מכס רק מס קניה ומע"מ בגובה של כ 103%

מקנדה עד כמה שאני זוכר זה בערך 113 % (וזה כולל מכס ומס קניה ומע"מ)

לא בטוח לגבי האחוזים אפשר לבדוק באתר של רשות המיסים במדריך ליבוא אישי

פורסם
ההבדל העיקרי הוא בתשלום המס,

אם מביאים רכב אמריקאי מארה"ב, לא משלם מכס רק מס קניה ומע"מ בגובה של כ 103%

מקנדה עד כמה שאני זוכר זה בערך 113 % (וזה כולל מכס ומס קניה ומע"מ)

לא בטוח לגבי האחוזים אפשר לבדוק באתר של רשות המיסים במדריך ליבוא אישי

רוב התשלום למדינה הוא מס קניה ומע"מ. בחור נחמד סיפר במפגש רכבו שחוייב במיסים ע"ס 60000 ש"ח

והוא קיבל ( בעקבות השינוי שהיה במיסוי היבוא מארה"ב ) החזר 4000 ש"ח בלבד על מכס.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
לגבי השלבים של היבוא הכל טוב ויפה , למעט חל עדכון במשרד התחבורה , והיום צריך למלא את הטפסים אלקטרונית ,

לקבל מספר תיק יבוא להדפיס ולהגיש.

שלום ירון!

לפי תגובתך נראה לי שעברת את חווית העדכון במשרד התחבורה. אני נמצא כרגע בניו יורק שם רכשתי אופנוע שיחשב כרכב אספנות בעוד ב-20 יום. HONDA NIGHTHAWK 650 סמ"ק. שנת היצור 1983. כעת אני בשלב המתסכל של הגשת בקשה לרשיון היבוא המקוונת, מנסה לשווא לקבל מענה קולי לסיוע במילוי הטופס, רושם את שאלותי למשוב שלהם ושולח, ממתין כבר ארבעה ימים למענה או סימן חיים מהם ושום מייל אינו מגיע מהם... די מתסכל... האם אתה יודע למשל, או תוכל להפנות אותי לשיודע או מנוסה במילוי הבקשה? למשל, על שאלה כמו סוג האופנוע L1 L2 או L3 כאמור האופנוע הוא 650 סמק.או מי הוא הספק? האם כוונתם למוכר? ועוד שאלות מסוג זה... אודה לתגובתך. דובי.

פורסם
שללפי תגובתך נראה לי שעברת את חווית העדכון במשרד התחבורה. אני נמצא כרגע בניו יורק שם רכשתי אופנוע שיחשב כרכב אספנות בעוד ב-20 יום. HONDA NIGHTHAWK 650 סמ"ק. שנת היצור 1983. כעת אני בשלב המתסכל של הגשת בקשה לרשיון היבוא המקוונת, מנסה לשווא לקבל מענה קולי לסיוע במילוי הטופס, רושם את שאלותי למשוב שלהם ושולח, ממתין כבר ארבעה ימים למענה או סימן חיים מהם ושום מייל אינו מגיע מהם... די מתסכל... האם אתה יודע למשל, או תוכל להפנות אותי לשיודע או מנוסה במילוי הבקשה? למשל, על שאלה כמו סוג האופנוע L1 L2 או L3 כאמור האופנוע הוא 650 סמק.או מי הוא הספק? האם כוונתם למוכר? ועוד שאלות מסוג זה... אודה לתגובתך. דובי.

אשמח לנסות לסייע.

יש לך מייל להתכתבות ? תוכל לשלוח גם דרך הודעה פרטית.

פורסם
לגבי השלבים של היבוא הכל טוב ויפה , למעט חל עדכון במשרד התחבורה , והיום צריך למלא את הטפסים אלקטרונית ,

לקבל מספר תיק יבוא להדפיס ולהגיש.

שלום ירון!

לפי תגובתך נראה לי שעברת את חווית העדכון במשרד התחבורה. אני נמצא כרגע בניו יורק שם רכשתי אופנוע שיחשב כרכב אספנות בעוד ב-20 יום. HONDA NIGHTHAWK 650 סמ"ק. שנת היצור 1983. כעת אני בשלב המתסכל של הגשת בקשה לרשיון היבוא המקוונת, מנסה לשווא לקבל מענה קולי לסיוע במילוי הטופס, רושם את שאלותי למשוב שלהם ושולח, ממתין כבר ארבעה ימים למענה או סימן חיים מהם ושום מייל אינו מגיע מהם... די מתסכל... האם אתה יודע למשל, או תוכל להפנות אותי לשיודע או מנוסה במילוי הבקשה? למשל, על שאלה כמו סוג האופנוע L1 L2 או L3 כאמור האופנוע הוא 650 סמק.או מי הוא הספק? האם כוונתם למוכר? ועוד שאלות מסוג זה... אודה לתגובתך. דובי.

דובי , אתה בטוח שעוד 20 ימים הוא אספנות ?

ביבוא מה שקובע הוא מועד היצור כלומר אם רכב אספנות שנת 1983 אבל יוצר למשל ב יוני 1983, תאלץ להמתין עד ל יוני 2013 בכדי לקבל רשיון יבוא...

ניתן לדעת את תאריך היצור המדויק לפי ה VIN Number (תחפש באינטרנט לדעתי תמצא )

L1, L2 או L3 הוא דרגת הרישוי לאופנוע לדעתי, אבל אני מומחה קטן מאוד באופנועים, בעבר זה נקבע לפי סמ"ק וכיום לפי הספק , מה קורה עם אופנוע אספנות ? לא יודע

בהצלחה

• תוכן חדש...