Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אל תתייחסו לשעה המוקדמת :-o

אני באמצע מעבר מחברת הייטק אחת לשנייה. בקודמת לקחתי ליסינג בתנאים יחסית לא רעים - 2400 לקטגוריה 2 כשאת מכסת הדלק דאגתי לכסות בגלל מרחק נסיעה די גדול. כעת אני עובר לחברה במרכז וגם מקום המגורים יהיה במרכז. בחברה החדשה אין ממש צי, או קצין רכב (כמו בחברה הקודמת) והם עושים את הליסינג דרך חברה גדולה יותר שנמצאת לידם.

פה הציעו לי ליסינג על איי 30 (לא יודע אם זאת החדשה, אין לי מושג אם היא בכלל מוצעת) ב 3500. וחוזה דרקוני ל 3 שנים, עם קנס כפול חודשי על שבירה לפני שנה וקנס השכרה חודשי על שבירת חוזה אחרי שנה.

העלו לי את המשכורת באלפייה לכפר על זה שאין להם קטגוריה 2 במחיר שהיה לי אבל השאלה אם זה בכלל אטרקטיבי כעת? הקילומטראז מהעבודה הביתה יהיה נמוך, וגם נסיעות להורים ולטיולים לא יגיעו ל 2000 שקל.

הצרה הנוספת היא שאין לי כרגע יכולת ורצון לשפוך מקדמה על רכב אחר. האם כדאי לחשוב בכיוון של מימון מלא בתשלומים לחברות כמו אמריקן ליסינג? האם אפשר למצוא משהו אטרקטיבי ב 2000 שקל בחודש? (לא כולל דלק)

אנחנו זוג רווקים. אין עוד נוסעים.

אשמח לעזרה.

פורסם

בקילומטראז' נמוך כמו שאתה מתאר אין טעם בליסינג, בטח שלא במחיר שחיטה של 3.5K, ואם זה גם כולל הורדה של תנאים סוציאליים (פנסיה, קה"ל, פיצויי פיטורין) בנוסף להורדה בברוטו, אז אין לך בכלל מה לחשוב בכיוון הזה אפילו.

קח גם בחשבון שמחיר רוב הרכבים מקבוצה 2 לשעבר (פוקוס, מאזדה 3 וכו') יתייקרו בינואר בכ6K בממוצע - עוד מכה לנטו עקב עליית שווי השימוש.

פורסם

כמעט אף חברה רצינית לא מציעה לך לרכוש רכב חדש ללא מקדמה. למעשה, אני לא מצליח להיזכר בחברה אחת שהציעה את ה"דיל" הזה ולא התבררה בסוף בתור חברת קש שעקצה את לקוחותיה.

במסלולי הליסינג הפרטי למיניהם יש לך אפשרות לרכוש רכב עם מקדמה מינימאלית של 10-15 אחוזים משווי הרכב. בשבוע שעבר יצא לי להיות בסוכנות של סמארט ושמעתי שיש להם עסקת מימון חדשה שאמנם מיועדת בעיקר לעסקים אבל אולי תתאים גם לך - 2000 ש"ח בחודש ללא מקדמה ויש לך סמארט פיור חדשה למשך שנה. אחרי שנה אפשר לחדש חוזה ולהמשיך עם הרכב או להחזיר אותו לסוכנות.

חוץ מזה, לא ידוע לי על דילים של מימון מלא מחברות ידועות ולא הייתי ממליץ לך להיכנס להרפתקאות שעלולות להיגמר אחר כך ככתבה בכלבוטק (וזה כבר קרה לא פעם בעבר).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההורדה מהמשכורת שלך היא 3500, שזה אומר 1750 בנטו (לפני תחשבי סוציאלי), ועל זה צריך להוסיף שווי שימוש (נניח 2500 ש,ח9 שזה בערך 1200 ש"ח בנטו, כלומר כמעט 3000 ש"ח כל חודש.

אם הנסועה שלך תהיה נמוכה, לא כדאי לך לקחת ליסינג בכלל. לך לבנק שלך ותבקש מהם הלוואה ותרכוש רכב.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

מה התקציב שלך ? אתה חייב רכב חדש ?

אם יש לך יכולת החזר כל חודש של כ-1,000 ש"ח+-,כדאי ללכת על ליסינג פרטי לרכב יד ראשונה ולוותר על הרכב מהעבודה.

(כפי שכתבו לך,יש מקדמה של 15% +- מערך הרכב) ובסוף יש את החלק האחרון 40% משווי הרכב לאחר 3 שנים או שדרוג למודל מתקדם יותר.

במקום שירדו לך מהמשכורת 3000-3500 ש"ח כל חודש,עדיף להשקיע אותם במקדמה צנועה (אם תבחר למשל I30 2010 זה יעלה לך 13,000 לערך כמקדמה).

חוץ מזה,עדיף לרכוש רכב ליסינג בן 3 עם ק"מ נמוך,שעבר פחת גדול מהמחירון ולהחזיקו 5 שנים (בק"מ שאתה עתיד לנסוע זה בהחלט יעד ריאלי).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי. אני מוכן להשקיע עד 1600 שקל בחודש לא כולל דלק כמובן. הרכב לא חייב להיות חדש. אשמח אם כן.

אני אהיה מסוגל לעמוד במקדמה של עד 10-15.

יש לבת זוגתי ניסאן אלמרה 1998. כדאי לחפש טרייד אין עליה? יש מקומות בכלל שמציעים גם טרייד אין וגם ליסינג פרטי?

פורסם

תבדוק ב-Hitechzone, אלבר מציעה ליסינג פרטי.

מזדה 2 חדשה:

- מקדמה של 6000 ש"ח

- החזר חודשי של 990 ש"ח בחודש (צמוד למדד)

העסקה ל-30 חודשים.

http://www.htzone.co.il/FinanceDetailsPage.asp?finance_id=564&sub_category_id=998

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הקנסות השונים בחוזה הליסינג הם תיאורטיים, בהנחה שתחזיק מעמד בחברה החדשה כמה שנים.

אם הנחת העבודה שלך היא שתהיה שם לפחות 3 שנים, הרי שכל הסעיפים הללו הם תיאורטיים ולא אמורים להשפיע עליך.

ברור שעדיף היה שהם לא יהיו, אך הם לא אמורים לגרום לך שינוי דרמטי של ההחלטה.

בדוק שמדובר ב- i30 החדשה (כדי שלא תתבאס אם תקבל את הרכב מהדור הקודם). קח בחשבון שרכב בבעלות / ליסינג פרטי יחייב אותך גם לתחזק אותו (טסט, טיפולים תקופתיים, תיקונים אם וכאשר), לשלם ביטוח,

ומעבר למשמעות הכלכלית – יש כאן משמעות על הנוחות האישית שלך.

הדבר משול לעוזרת בית שמייקרת את שירותיה.

אם אין לך בעיה לנקות בעצמך את הבית – ותר על שירותה.

אך רוב האנשים, במיוחד כאלה שעובדים מאד קשה כל השבוע, יחרקו שיניים וישלמו את התוספת (כל עוד היא שולית).

גיל מאוויס

פורסם

בהמשך להודעות של גיל מאוויס, לדעתי הוא טועה. ההוצאות על ליסינג למי שנוסע מעט הן יותר מכפולות מההוצאות על רכב פרטי (ורכב פרטי חדש עושה טיפול וטסט פעם בשנה, אני עושה אותם באותו היום). אז אם כמה שעות פעם אחת בשנה שוות לך כ-10,000 ש"ח אני מאמין שתמצא לא מעט אנשים שיעשו את זה תמורת 5,000 ש"ח ;)

פורסם

הייתי חורק שיניים אם היה מדובר בכמה מאות שקלים, לא בהפרש שיש כרגע....

הציעו לי אתמול באלדן איי 30 2010 עם 55 אלף ק״מ עם 6000 מקדמה, ו 1500 בחודש. זה ביחד עם טרייד אין שאני משליך את הפח נוע של חברה שלי. מה דעתכם?

ההצעה של הייטק זון נשמעת מעניינת, אנבור שם.

פורסם

אני מניח שמדובר על 36 חודשים, מה שאומר שהרכב עולה 60,000 ש"ח עם 0% אחוזי ריבית.

אם הריבית הנוכחית על הלוואה היא 6%, אז זה כמו שתשלם היום 55300 ש"ח.

נשמע לא רע, אבל תעשה סבב טלפונים לאנשים פרטיים שמוכרים ותראה אם הם מוכנים להתגמש

• תוכן חדש...