Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום.

ייש לי איביזה FR 2008

כשהרמתי מכסה מנוע שמתי לב שאין מים כלל במיכל עיבוי.

הלכתי קניתי גלון מים אדומים, שמתי - היה בסדר (מלא על MAX ) ושוב לאחר הנעה נעלמו המים :roll:

שמתי לב שיש חור במיכל עיבוי - והחלפתי אותו במהרה

לאחר שהחלפתי את המיכל עיבוי נסעתי ולאחר 2 דקות נסיעה שמתי לב שהאוטו ממש מתחיל להתחמם :roll: ישר כיביתי אותו הרמתי

מכסה מנוע ושוב- אין מים!

שמתי לב שבזמן ששמתי שוב מים שברגע שהאוטו מונע יש בעיה בסירקולציה, אם אני פותח את הפקק של המיכל עיבוי

בזמן שהאוטו דלוק - המים ממש מתחילים לגלוש החוצה ויוצאים - יש לציין שהמאווררים לא נדלקים!

לאחר מכן שמתי לב שברגע שנסעתי עם מזגן דולק כאילו המים פחות נוזלים, יש נזילה אבל זה לא כמו הנזילה שהיתה! .

עם מזגן - אפשר לנסוע והאוטו נשאר על חום יציב, אך יש נזילה קטנה עדיין ( הייתכן בגלל שהמזגן מפעיל את המאווררים? :roll: )

יש לציין שמשאבת מים הוחלפה לא ממזמן

* יש לציין שבזמן שהאוטו עומד ואינו מונע כאשר הוא לא חם אין נזילת מים כלשהיא.

מה להערכתכם התקלה ? אשמח לקבל חוות מכם !

תודה לכם ! :wink:

פורסם
דבר ראשון לרוקן אויר מהמערכת - אפשר לבד אבל צריך להכיר איפה לפתוח ולפי איזה סדר.

אין קשר לאוויר אחי , אני חושב שזה תקלה במאווררים - השאלה מה צריך להחליף שם ..

:]

פורסם

בכל מקרה צריך לרוקן אויר.

אם אתה רוצה לבדוק את המאווררים - הנע את האוטו כשהוא קר עם מכסה מנוע פתוח ועקוב איך החום עולה והמאווררים מתחילים לעבוד ואח״כ החום יורד בחזרה. במצב כזה רק המהירות הנמוכה של המאווררים צריכה להספיק.

אם הם לא עובדים - הדלק מזגן - זה צריך להדליק אותם אוטומטית.

פורסם

ניראה לי שכדאי שתגיע למוסך לבדיקה לפני שתגמור את המנוע עם נסיעה במחסור בנוזל קירור והתחממויות.

פשוט חבל בשבילך על הנשק שייגרם לך ועל ההוצאה הכבדה לעומת בדיקה פשוטה במוסך שיכולה להסתכם גם בצינור קטן עם חור שיש צורך להחליף.

ממליץ לך לקפוץ למוסך רון, לפחות תדע שלא משנה מה הוא יאבחן, לא עבדו עלייך וגם קיבלת שירות ומקצועיות מעבר למצופה.

אבל כמובן שזה רק במידה ומדובר בנסיעה קצרה, אל תתחיל לנסוע עם הרכב נסיעות ארוכות בזמן שאתה נוסע עם בעיה רצינית של איבוד נוזל קירור והתחממות המנוע. בכללי הייתי ממליץ לא לנסוע בכלל ולהזמין גרר על חשבון הביטוח אם יש.

בהצלחה.

פורסם

תבדוק קודם אם קיימת לך נזילה של נוזל קרור , אתה אמור לראות סימנים לבנים\ורדרדים.

ממה שאתה מתאר יש לך 2 בעיות, אחת במאווררים והשנייה נזילה.

ההגיון שלי אומר שהמאווררים לא עובדים ואז נוצר לחץ במערכת והוא נפרק דרך מיכל העיבוי.

פורסם

במידה ושני המאווררים לא עובדים[עם מזגן פועל] הייתי ממליץ לבדוק על מחשב מאווררים שידוע כבעייתי בסוג רכב זה.

אני מאמין שזה מה שייפתור את הבעייה , כמו שאבייתר ציין שברגע שהמאווררים לא עובדים נוצר לחץ ורתיחה של המים והם יוצאים

דרך צינור העודפים שבמיכל העיבוי.

• תוכן חדש...