Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה, אני מרגיש כי במהלך עצירה מלאה, בהמתנה לרמזור, מדי מספר שניות, יש רעידה קלה ברכב, מעין גיהוק קטן של הרכב.

הרעידות הללו מתרחשות רק במהלך עצירה מלאה, כשדוושת הבלם לחוצה.

ברכב הוחלפו בלמים לפני פחות משנתיים, ומאז הרכב עבר כ- 10,000 ק"מ בלבד.

יש למישהו רעיון ממה זה נובע? האם מדובר בסימפטום לתקלה, בתקלה או בתופעה חולפת?

אודה לתשובותיכם המלומדות.

פורסם

אם זה קורה רק בלחיצה על הבלמים יש כנראה תקלה שקשורה במערכת .

היה כאן שרשור ישן עם פוקוס מנוע 2000 ושם הועלתה השערה,שאולי מדובר בזיוף שנובע מצינור מגבר בלם, צינור עבה שמתחבר ממגבר בלם לבית מצערת.בדוק אם יש עליו סדקים יכולה להיות שאיבת אוויר לא מבוקרת,שגורמת לסוג של זיוף שאותו יתכן ואתה מרגיש.

אם לא תראה דבר חריג, השלב הבא צריך להיות פנייה למוסך לבדיקת כל המערכת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא כדי לפגוע חס וחלילה אבל יכול להיות שאתה עם מזגן ופשוט אתה מרגיש את המדחס שניכנס לפעולה ויוצא מה שמפיל למאית שנייה את הטורים ומעלה אותם חזרה?

פורסם

שלום לכולם, ותודה לעונים עד כה.

גם כשהרכב בהילוך P ובלם היד מורם, יש רעידות מדי כמה שניות.

הרעידות הן כאלו שאי אפשר להתעלם מהן והן מטרידות מאוד, נותנות תחושה של חוסר בטחון בנהיגה.

אודה לתשובתויכם בענין התקלה, תופעה, סימפטום.

• תוכן חדש...